Rijles zoals je hoopt en verwacht

Erg geduldige en doelgerichte rijlessen met positieve feedback.

Perfect zeer tevreden met mijn rijbewijs!

Goede rijschool fijne rij instructeurs met een goede inzicht en ervaring voor wat jij nodig hebt in 1x geslaagd prima!

Fijne rijschool waar je je vertrouwt bij voelt.

Mijn ervaring is erg positief. ik heb bij Angelique gelest. De communicatie is heel fijn, wanneer er wat is kun je altijd je instructeur/instructrice appen. De lessen zelf waren heel erg fijn, wanneer je onzeker bent of het even niet durft word er altijd geduld bewaard en word je gerust gesteld. Er word altijd een passende manier gezocht waardoor het je uiteindelijk wel gaat lukken. Ik ging altijd met veel plezier naar de rijlessen toe en ga het nu ook zeker missen.

Super instructies en zeer vriendelijk

Ik heb hier mijn C, CE en Code 95 mogen halen. Met behulp van Wilfried alles in 1x gehaald. Super duidelijke instructies je krijgt te horen wat je niet goed doet maar ook wat je wel goed doet. Ook de uitleg wat je niet goed doet is enorm duidelijk. Een absolute aanrader!

Goed rijles plan en begeleiding perfect afgestemd op de leerling

Na telefonisch contact is er een passend plan voor de lessen bepaald en ingepland. De lessen waren erg goed de instructeur is zeer geduldig en vaardig in het les geven. Aanrader.

Fijne ervaring

In de rijles werd alles duidelijk en rustig uit gelegd

Veel geduld voor een fantastisch resultaat!

Goede uitleg en met dan genoeg geduld. Tijdens de rijles altijd gezellig! En door fantastische begeleiding in een keer geslaagd voor het praktijk examen!

Ik heb leuke en leerzame lessen gehad voor mijn rijbewijs C bij rijschool VSL. Uiteindelijk ook in 1x geslaagd net zo als meeste leerlingen van rijschool VSL. Dankjewel voor de lessen die je me gegeven hebt en op naar het categorie CE!

Wat een verschrikkelijke rij instructeur die Wilfried.....o nee moet CE nog halen bij hem.....het is een super instructeur, zo'n fijne man, aardig, humoristisch, fijn karakter zo vind je ze niet gauw. Zo genoeg veren zitten erin. Nee hele fijne rijschool, afspraak is afspraak. Hij legt goed uit en begeleiding is ook fijn. En het is ook nog gezellig in de cabine. Ik kan het iedereen aanraden.

Leuke sfeer en uitgebreid uitleg.

De sfeer rondom de rijschool is gezellig en ik heb het goed naar mijn zin gehad. De instructeur geeft je niet alleen informatie die je nodig hebt om te slagen maar ook informatie dat handig is om te weten als chauffeur zijnde. Zeker een aanrader!

Ik heb altijd met plezier gelest, eerst bij Linda en daarna bij Sophie. Allebei top! Ze hebben mij goed begeleid en ik heb veel geleerd door de lessen heen. Ben blij dat ik bij VSL ben gaan lessen!

Gezien, gekend en gehoord!

Wat een top ervaring. Mijn rijlessen waren top je begint gwn rustig en zo werk je naar het einde toe. Het was een hele fijne ervaring. Je word gezien gekend en gehoord. Dat was super fijn en zeker als je rijinstructeur je gerust kan stellen op je kunnen en doen!

Fijne cursus gehad met goede en persoonlijke benadering.

Goede en duidelijke uitleg tijdens de cursus, en veel handige tips waar extra op te letten is.

Zeer succesvol

Echt een fijne rijschool rustige man zo als mensen met adhd en meschien een beetje gaos in het hoofd zijn is dit perfect voor dat soort situaties bedank voor de leuke les

Gezellig maar ook goed

Ondanks het wisselen van instructeur zorgde VSL ervoor dat het werk voortgezet. De instructeurs waren aardig maar zorgden er tegelijkertijd ook voor dat er progressie was met de rijvaardigheid.

top

fijne instructeurs! goede begeleiding

uitstekend.

Zeer leuke periode gehad in de vrachtwagen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en de lesmethode heb ik als prettig ervaren. Bedankt voor het behalen van mij C en CE rijbewijs.

Lessen gehad van wilfried. Duidelijk, direct en leerzaam!

Precies op niveau gebracht

Ik werd perfect op het juiste niveau gebracht door middel van positief kritiek en aanmoediging

zeer betrokken professionale rijvaardigheid educatie

Mijn opleiding tot C en CE heb ik onder begeleiding van Dhr. Wilfried Giesen mogen voltooien met goedkeuring vanuit CBR. Tijdens de opleiding zijn op zeer vakkundig en met gedrevenheid vanuit passie voor het vak chauffeur alle facetten uitvoering uiteen gezet en is de nodige praktijk ervaring opgedaan. Met grote persoonlijke belangstelling vanuit Wilfried worden niet zomaar chauffeurs opgeleid, maar 'experts' met aandacht voor materieel en veiligheid!

Uitstekende rijschool met oog op kwaliteit

In 1x geslaagd dankzij de toppers van VSL! Rijlessen gehad van Wilfried en Sophie met de Volvo FH. Altijd gezellig, enthousiast en geduldig. Als er ergens klant is koning hoog in het vaandel staat is dat wel bij VSL. Als leering kom je hier niks te kort, koffie en fris staan altijd klaar maar ook advies en rijles gericht op jou als leerling zelf. Met de opleidingservaring van VSL weet je zeker dat je in 1x je rijbewijs kan halen. Iedereen bij VSL bedankt!

De vrachtwagen rijles van Wilfried was erg fijn, duidelijke uitleg en fijn om de omgang. Al met al zeer tevreden.

Goede rijschool met kennis van zaken.

Wilfried is man met veel kennis en ervaring. In de periode voor mijn opleiding voor mijn rijbewijs C veel tips ontvangen qua theorie als praktijk met uiteindelijk een fantastisch resultaat in 1x geslaagd !!

Super prettige lessen en examens gehad van Wilfried

Opgeleid door een vakman, op een hele relaxte maar professionele manier mijn rijbewijs gehaald.

Een super rijschool die flexibel is en mee denkt met jou als leerling.

Ik heb de spoedcursus voor mijn vrachtwagenrijbewijs gedaan bij VSL. Super snelle service, meedenkend en flexibel in de planning van deze spoedcursus. In een keer geslaagd in een onbekend examengebied dus dat betekent dat de instructeur ook wel goed weet wat hij doet! Leuke sfeer binnen de rijschool dus ik beveel ze zeker aan.

Schaapsdrift 2

7037 CJ Beek Gem Montferland

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl