Meer dan tevreden!

Vanaf les 1 veel vertrouwen gekregen dat doet je goed. De rust die Wilfried uitstraalt in de vrachtauto zorgt er voor dat je zelf ook rustig aan je eerste rit kan beginnen. Duidelijk passie voor het vak. Daarna mooi opgebouwde lessen waarin je alle facetten van veilig vlot en zuinig rijden al heel snel onder de knie hebt. Het rijdend materieel is perfect voor elkaar. De prachtige Volvo truck is een genot om in te rijden. Ik zal iedereen aanbevelen hier te gaan lessen.

Leuke lessen, gezellige instructeur.

Met een veilig gevoel leren en ervaren

Mijn rij-instructeur hielp mij op een veilig manier op weg naar het praktijk examen. Ik heb veel van hem geleerd en wil hem bedanken voor alle rijlessen die we gehad hebben

ik stapte in het auto met plezier

Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzamen rijlessen Maik! Ik vind top dat jullie mij hebben geholpen en ik zal blijven bevolen aan de vrienden en kennissen. Nogmaals bedankt!

Echt super!

Ik had echt een erg fijne instructeur, die mij duidelijke informatie gegeven heeft en waar ik mij erg bij me op gemak voelde en er makkelijk een babbeltje uit kwam. Ik heb elke les prettig ervaren en de instructeur gaf goeie aanwijzingen en was ook erg begripvol! Al met al dus een super ervaring!

Super rijschool.

Het is een goeie rijschool omdat iedereen de tijd voor je neemt. In de zin van als je iets niet begrijpt het geduld en de rust om het je nog een keer uit te leggen. Zijn er vragen buiten de rijles om dan krijg je snel een antwoord en onderling overleg is er van alles mogelijk. Dus kortom een betrouwbare, gezellige super top rijschool.

Een fijne rijschool, met een goede instructeur.

De uitleg is duidelijk en je krijgt een goede begeleiding tijdens de lessen. Verder worden de lessen goed regelt.

Geweldige rijinstructeur, complimenten!

Hele fijne rijschool! De theorielessen(klassikaal) die worden gegeven zijn super en wordt op een leuke manier uitgelegd. Mijn rij-instructeur legde alles goed en zorgvuldig uit. Nam stap voor stap door hoe een bijzondere verrichting werkt. Tijdens het rijden hing er ook een veilige en comfortabele sfeer. Waardoor de tussentijdse toets en rijexamen goed gingen. Allebei in 1x geslaagd!

Vlotte en duidelijke lessen

Rijbewijs C en CE hier behaald, erg fijne en duidelijke uitleg zonder poespas. Denkt mee met de planning van de lessen en probeert je zsm vakbekwaam te maken, een dikke aanrader dus!

Leerzame en leuke rijlessen + in 1x geslaagd!

Door Vsl ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Door de leuke en leerzame lessen van Linda ging ik altijd met veel plezier de rijlessen volgen. Ik raad deze rijschool zeker aan! :)

Netjes geholpen en goede uitleg

Een leuke en leerzame dag met heel veel tips en een goede wilskracht.

Het was erg relaxed en een goede dag. André is erg aardig en gaf me echt super veel tips. De scooter was erg prettig om op te rijden, je moet alleen niet vergeten je knipperlicht ook weer uit te doen. Het oortje deed het erg slecht. Ik kon het vaak niet verstaan en wist dan niet of we links of rechts moesten. Verder een echte aanbeveling.

Een Fantastische Ervaring!

Fantastisch geholpen en hele fijne lessen gehad. Top service!

Super, fijne instructeur en duidelijk!

Na een aantal keer wisselen van instructeur, een erg fijne en leuke rijlessen gehad.

Erg fijn!

Hele fijne en leerzame lessen gehad. Praktijk in 1x gehaald! Echt een aanrader deze rijschool!

Super fijne, leerzame en gezellige rijlessen

De lessen waren altijd zeer leerzaam. Manier van les geven was een stuk fijner dan wat ik bij mijn oude rijschool had. Super bedankt voor de leuke lessen :)

Goed uitgelegde lessen

In de lessen die ik heb gehad werd alles altijd erg goed uitgelegd. Belangrijke punten van verbetering werden na de les altijd nog naar voren gebracht. Elke les die ik had ging beter dan de vorige en heb altijd leuk kunnen praten met de instructeur.

Hele fijne rijschool

Fijne les methode

Goede ervaringen

Na mijn C rijbewijs ook de CE behaald in een keer

Uitstekende rijopleiding

Bij Jos Peters (VSL) gelest, super geregeld allemaal en uitstekende lessen waar je echt veel uit leert.

Fijne samenwerking

Goede voorbereiding naar de examens

Super instructeur, heldere uitleg en perfecte begeleiding! In 1 woord geweldig!

Ik heb een goed ervaring met deze rijschool, flexibel met inplannen en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader.

Fijne rijschool

BE eendaagse cursus gehad, erg tevreden en zeker een aanrader! Nogmaals bedankt

perfect

jos is goeie instructeur

Hanzestraat 6

7006RH Doetinchem

Over VSL Verkeerseducatie

"Op weg naar een geslaagd resultaat" VSL Verkeerseducatie uit Doetinchem geeft bromfiets (AM) , Motor (A), auto (B), aanhanger (BE) en vrachtauto (C/CE/LZV) rijles in een groot gedeelte van oost Gelderland. Sinds 2020 / 2021 / 2022 heeft VSL ook de rijschool activiteiten overgenomen van Verkeersschool Wienholts uit Wehl en Gendringen, Verkeersschool De Haas uit ‘s-Heerenberg en Verkeersschool Anneveldt uit Doetinchem. Dankzij onder andere deze overnames is VSL, naast toonaangevend, ook een van de grootste rijschool opleiders geworden in de prachtige streken de Liemers en de Achterhoek. VSL Verkeerseducatie is aangesloten bij Vereniging Rijschool Belangen (VRB), hiermee weet je 100% zeker dat het goed zit. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website: www.rijschoolVSL.nl