Prima de luxe

Wordt goed mee gedacht.

gewoon goed zoals het hoort.

vriendelijk geholpen door de mensen en de auto waar ik voor kwam gekocht en zeer goed afgehandeld

Super geholpen

Goed advies ge had kwa auto wat het beste voor mij was

Klantvriendelijk behandel

Er wordt geluisterd en getest 't.a.v. het probleem met onze audi Q5, waar de eigen audigarage er niets mee doet.

Prefect adres voor je volgende auto

Ruimte keuze met kwalitatief goede autos. Met eigen garage om die kwaliteit te waarborgen. Komen afspraken na. En prettig zaken doen met een ervaren verkoper

Fijn persoonlijk contact en goede deskundigheid. Top!

Fijn persoonlijk contact en goede deskundigheid. Top!

Heel vriendelijk en goede service.

Goede service.

Goede service.

Prima service.

Voor de 1e keer de Peugeot 207 voor onderhoud en apk gebracht. Alles top geregeld. Blijft vanaf nu in onderhoud bij Van der Meij.

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service bij het maken van de keuze voor een andere auto. Een aanrader!

Heel goed

Zeer correcte ervaringen

Top ervaring

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg goed geholpen met het aanschaffen van mijn eerste auto. De auto was erg netjes gemaakt door Van der Meij.

Een betrouwbare, vakkundige garage voor een redelijke prijs

Altijd eerlijk en realistisch over onderhoud en reparaties. Je weet altijd waar je aan toe bent. Ze denken mee en zijn flexibel. Zeer tevreden.

Betrouwbare garage.

Ik heb een auto nodig die mij niet in de steek laat. Van der Meij kan ik volledig vertrouwen. Prima service.

Met een goed gevoel een betrouwbare auto gekocht!

Heel prettig!

Goed en vertrouwd!

Al jaren mijn vast adres voor reparatie en het kopen van auto’s Top bedriif!

Prima bedrijf

Prima geholpen vriendelijke mensen

Fantastisch geholpen

Ik heb een auto bij jullie gekocht en hij is zo super netjes afgeleverd. Boven verwachting. Echte toppers. Dankjewel voor de geweldige service.

Kennis, kunde, vertrouwen, oplossingen en service, dat is Van der Meij ten voeten uit.

Niet de allergoedkoopste maar vanaf het eerste moment had ik het vertrouwen dat het bij Van der Meij wèl goed zou komen, na bij een andere garage doodleuk weggestuurd te zijn. Een lekke koppakking. Niet het fijnste mankement, zeker niet vlak voor de feestdagen en met personeelsbeperkingen en de vele regen in die periode. Fantastisch opgelost met vervangend vervoer en met het nodige geduld stond m'n Volvo begin januari weer klaar.

GEWELDIG

Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en er is overal een oplossing voor, er word meegedacht dat maakt een mens gelukkig.

Oké

O

super

vw tiguan gekocht , droom auto vandaag opgehaald en tot nu toe heel erg tevreden.

Een aanrader!

Uitstekende service. Realistische inruilprijs voor mijn vorige auto. Nieuw gekochte auto na zes dagen rijklaar inclusief nieuwe apk en volledige onderhoudsbeurt. Personeel (Sjirk) is vriendelijk, transparant en geeft eerlijk advies. Dit is een autobedrijf waar ik zeker terug ga keren. Bij aflevering ook nog voorzien van een prachtig bos bloemen.

Munewei 2

9172GR Ferwert