Koop en kocht sinds 1993 mijn auto's bij dit bedrijf.

Betrouwbaar, eerlijke en open benadering als je interesse toont voor een bepaalde auto waarbij eventuele (toekomstige) mankementen openlijk besproken worden zodat je geen "kat in de zak" koopt. De tweedehandsjes die mijn dochters daar kopen en kochten zijn nog steeds perfect in orde en de onderhoudskosten zijn doorgaans lager dan in de grotere garagebedrijven. Gezellig, vriendelijk en betrouwbaar adres voor service en onderhoud met een "topmonteur" in de werkplaats. Daarnaast is er tijd tijd voor een "bakkie" terwijl de monteur aan de auto zijn werk verricht. Lekker doorgaan zo dan lopen jullie geen "schade" op maar lossen eventuele schade in een "no time" die doorgaans op.

Duidelijk snel en goed geregeld .

Top garage!!

Kom er al jaren, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Perfecte service voor een lage prijs!

Al verschillende auto's gekocht en supergoed geholpen om tot de passende occasion te komen. Ook als deze niet online of op locatie stond, werd er gezocht naar een passende oplossing voor een lage prijs!

Als je eenmaal daar een auto hebt aangeschaft is de service ver te zoeken!

Zeer teleurstellend, een auto aangeschaft, in de eerste week al een raar geluid opgemerkt en hier over gebeld te hebben, ben ik na 2 weken toen ik uiteindelijk tijd had toch maar weer terug gegaan naar boxtel, en natuurlijk horen hun het geluid zogenaamd niet, was te verwachten, raar dat iedereen in mijn omgeving het geluid wel hoorde, en natuurlijk word het geluid naar mate de tijd verstrijkt erger! Dus niet serieus genomen, niet eens gekeken te hebben mij weer weg gestuurd dat er niks aan de hand is, en ik had op deze manier ook geen vertrouwen meer in hun expertise. Na een aantal maanden verder is het geluid niet meer te harden, ik naar een garage dicht bij huis, en blijkt er toch het 1 en ander aan de hand te zijn, alsje hierover contact met ze opneemt, zijn ze zeer moeilijk bereikbaar en als ze uiteindelijk opnemen, moet je ze maar mailen, en na 4 dagen reageren ze pas op je mail, dan hadden ze zich beter die moeite kunnen besparen omdat het een nietszeggend mail was, maar bellen om te vragen wat er nu eigenlijk aan de hand is durven ze niet eens! Triest hoor! De auto mankeert overigens nog veel meer gebreken maar dat laat ik wel oplossen bij een betrouwbare garage die wel goede service wil verlenen en je serieus nemen.

Klantvriendelijke verkoper, reële prijzen.

Wij zijn op vriendelijke wijze geholpen met onze aankoop. De verkoper neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk/eerlijk uit. Evt. manco's worden met goede afspraken vakkundig verholpen. Uitgebreide testrit is geen probleem. Voor herhaling vatbaar. Top.

Betrouwbaar

Wij hebben een tijd geleden een Renault gekocht bij Strik auto's. Afgelopen week hebben wij een Citroën verkocht aan Strik. Beide keren zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij hebben gesproken met Nard. Hij komt eerlijk en betrouwbaar over. Beiden keren een hele prettige ervaring gehad!

Prettig en professioneel

Goed geholpen, met voldoende tijd en informatie. En een saucijzenbroodje voor onderweg, omdat ik de daglimiet op mijn pinpas had bereikt en niets meer kon kopen :)

Heel tevreden en zeer goede service.

Zeer tevreden met mijn aankoop. Na een maand ging het motorlampje branden en kon ik direct weer bij hen terecht. Ze hebben dit keurig voor me opgelost. Een leuk bedrijf met een hele goede service!

Prettige mensen, prima service en goede auto's.

Prima skoda gekocht. Toen bij de inruilauto een onverwacht probleem zich voordoet werd in overleg gezocht naar een voor beide partijen tevreden oplossing. Pluim!

Persoonlijke aandacht en goede service

Deze week een kijkje genomen bij Strik, mijn oog viel op een Volkswagen Polo. Na wat gepraat te hebben over de wagen kon ik een proefrit maken, en keek Nard naar mijn huidige auto voor de inruilwaarde. Een dag later stuurde ik een berichtje of de auto een dag “vast gehouden” kon worden, dit was geen probleem. Toen ik een paar uur later op de stoep stond om toch direct tot aankoop over te gaan, was dit geen probleem en werd alles direct geregeld. De auto zou volledig nagekeken worden, en op en top afgeleverd worden binnen 2/3 dagen (!). Uit mijn oude auto werd de Parrot gehaald om die vervolgens om te bouwen, een klusje wat tegen viel maar toch met alle nodige inspanningen werd uitgevoerd. Al met al wordt er hele goede, persoonlijke service verleent en word er meegedacht met de klant. Een mooie ervaring, en daarmee ook zeker een aanrader.

Fijn en deskundig bedrijf

Ik was op zoek naar een auto en had al een merk en model in mijn gedachte. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen en de verschillende modellen getoond. Alle opties werden goed toegelicht en er is deskundig advies gegeven. Daarna hebben we een proefrit gemaakt en was de keuze snel gemaakt. De auto is netjes afgeleverd en wij hopen er veel rijplezier mee te hebben!

Snelle en goede service

Mijn nieuwe auto had een paar kleine punten die snel en goed zijn opgelost door Strik auto’s.

Vriendelijk en snelle goede service.

Snelle mogelijkheid om onderhoudsbeurt voor auto in te plannen. Goede communicatie vooraf omtrent werkzaamheden uit bevindingen.

Netjes duidelijk en vlot geholpen

Proefrit maken geen enkel probleem Zeker voor herhaling vatbaar!

Super bedrijf

Heb nu een twee wagen gekocht binnen drie maanden een volvo v40 r-design en nu een peugeot 208 1.4 VTI voor mijn dochter , Bij de Volvo was de service en de prijs al super goed en bij de Peugeot was de service en de prijs wederom supeeeeeeeer goed . Als extra hebben ze de auto helemaal geïnspecteerd en een paar dingetjes vervangen oa ruitenwisser set . Terwijl ik de auto zonder garantie en aflever beurt heb gekocht . En als er in de toekomst met bijde auto s iets was kon ik gewoon aankomen . Hier krijg ik gewoon een super goed gevoel van en heel veel vertrouwen .Voor iedereen die mijn zeer positieve bericht leest , dit bedrijf is zeker een aanrader , tot slot super bedankt voor de goede aflevering en service Nart Strik en Johan , en voor de reparaties Eric de monteur .

Goede service, geen gedoe

Geen verkooppraatjes, gewoon stukje gereden en de onderhoud geschiedenis in kunnen zien. Distributie riem zat er bijna (13.000km) aan te komen, hebben ze voor een scherpe prijs nog geregeld. Prima service geleverd.

2e keer auto gekocht top service

Uitstekende hulp bij het kopen van een occasion auto

Alhoewel de heer Strik er alleen voorstond en het een drukke dag was, gaf hij de auto mee voor een proefrit en daarna nam hij de tijd om alles uit te leggen. We werden uitgenodigd op kantoor, kregen koffie en direct werd alles goed en vakkundig geregeld. Hij legde alles ook in het Engels uit omdat ik een buitenlandse vriend had meegebracht om de auto te beoordelen. Een kleinigheidje werd direct in de werkplaats verholpen zodat we de auto direct mee konden nemen. Uitstekende service en een zeer vriendelijke man.

Strik Auto`s is een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Je kan alle tijd nemen om een auto te bekijken, en vragen te stellen over de betreffende auto. Er wordt je niets opgedwongen en geen ultimatum gesteld. Je bent vrij om je eigen keuze te maken, waar het uiteindelijk toch om gaat. Prima bedrijf.

Super!!!

Alles geregeld volgens afspraak!!! Dank je Johan, ik ben superblij met mijn swiffie!!! Groetjes, Marlie

Prima geholpen , ruime keuze

Vriendelijke verkopers met verstand van autos

Heel goed

Mooie auto gekocht voor een goede prijs. De verkoper was erg vriendelijk en eerlijk. We werden goed geholpen.

tot nu toe ben ik tevreden

Perfect.....goed behandeld.

Ik heb mijn samenwerking bij Strik Auto's als goed ervaren,goede ontvangst goede uitleg,auto stond op de afgesproken tijd keurig netjes en in goede conditie gereed.

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 9.0! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info: