goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, eerlijk advies, voldoende keus, goed kunnen slagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrijdagavond gemaild voor een vraag over een auto, werd gelijk op gereageerd, zaterdag gebeld kreeg duidelijke info over de auto, proefrit gemaakt, heb de auto gekocht, \r\nWerd vriendelijk behandeld,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een keurig en goed bedrijf voor een goede auto te kopen en vriendelijk mensen die je helpt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij verschillende bedrijven geweest autobedrijf Strik beveel ik van harte aan geen opdringerig gedoe👍🏻

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk en net bedrijf. Denken mee, zijn toegangkelijk en open over de herkomst van de auto (top!). Auto gelijk meegenomen en de beurt wordt later uigevoerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden snel en goed geholpen, gewoon een eerlijk, persoonlijk bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aardige mensen, voelde goed en vertrouwd aan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring auto van 600 euro gekocht , service of hij 6000 was :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op het moment dat wij een auto kochten bij dit bedrijf leek het van de buitenkant goed. Eenmaal een check bij onze eigen garage bleek er toch iets mis te zijn. Eigenaar van Strik auto’s gesproken en samen tot een goede oplossing kunnen komen! Ze denken echt met je mee om het voor beide goed te houden. Nu maar hopen dat we veel veilige kilometers mogen maken met deze mooie auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Langs gegaan voor een gebruikte auto ,klantvriendelijke ontvangst ,kreeg de volop gelegenheid om de auto te testen bij terug komst waren we snel uit over de prijs .\r\nEen open en heldere communicatie . Er kunnen afspraken gemaakt worden en ze denken mee met de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2de keer hier een auto gekocht. Top service gehad. Wederom met een goed gevoel auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel.\r\nMee denkend en gerust stellend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrouwbaar autobedrijf!! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!! Steekwoorden: Betrouwbaar!!, Flexibel met afspraken, Kwaliteit gewaarborgd, goede communicatie, komen afspraken na!! Kwaliteit en service is hoogstaand. Ook buiten kantooruren staat dit bedrijf voor je klaar. Zeer aan te bevelen voor koop en inkoop van auto\'s. In de lastige auto (occasion) branche is dit een bedrijf die ik warm kan aanbevelen!!! Een Parel!! Daarom ook al 30 jaar zeer succesvol in deze branche.\r\nGa zo door mannen!!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en makkelijke communicatie. Tot nu toe al heel veel plezier van mijn eerste auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk, betrouwbaar bedrijf met goede service. Auto is vlot en goed gerepareerd. Bedankt Nard, Erik en Richard!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na telefonische contact langsgekomen om een auto te komen bekijken. Mochten deze ook na laten kijken bij een garage in de buurt. Was een zeer nette auto geen verborgen gebreken of op onjuistheden gestuit. Bij ophalen waren er een nieuwe Apk , voorbanden en remblokken opgezet. Hele nette service. Kon ook mijn oude auto inruilen en de auto van mijn pas overleden vader hebben ze voor een nette prijs ingekocht. Eerlijke en nette verkoper en eigenaar . Beveel deze garage dan ook van harte aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk betrouwbaar bedrijf. We worden altijd snel geholpen en ze staan altijd voor je klaar. Gezellig personeel en absoluut eerlijk en open. Wij zijn dik tevreden en gaan echt nooit naar een ander!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf, erg vriendelijk, zeker niet de duurste maar doen erg hun best om wel de beste te zijn.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed prettige verkopers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring voor wat betreft de aanschaf van een Toyota Prius. Na lang overleg en begrip van beide kanten zijn we beide tot een deal gekomen waar we ons prettig voelden. \r\n\r\nBij de APK (onderdeel van de aankoop) bleek er wel sprake te zijn van een lekkage. Deze is direct onderzocht en zou opgelost zijn. Helaas bleek er een dag later nog steeds olie te lekken. Ik kon direct weer langskomen en het probleem werd verholpen. Prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Blij met mijn aankoop. Goede service, netjes en vriendelijk geholpen en eerlijk advies.

Mijlstraat 56 a

5281 LM Boxtel

Over Strik Autos

Over Strik Auto's Strik Auto's te Boxtel (Lennisheuvel) is reeds in 1987 opgericht en is actief in het in- en verkopen van personenauto's en bedrijfsauto's en het complete onderhoud hiervan. Bij ons familiebedrijf staat klant tevredenheid bovenaan, onze klanten waarderen onze service met een 9.0! Wij verkopen personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken in binnen en buitenland. Wij verzorgen voor onze exportvoertuigen alle benodigde exportdocumenten. Onze occasions staan online op diverse websites en wij adverteren uitsluitend met correcte bouwjaren en kilometerstanden. Al onze voertuigen zijn voorzien van een tellerrapport, hiermee is een correcte kilometerstand gegarandeerd. Tevens bieden wij diverse financieringsmogelijkheden welke discreet door gerenommeerde financieringsmaatschappijen worden behandeld. Of het nu gaat om uw personenauto of bedrijfsauto, u kunt bij Strik Auto's terecht voor APK keuringen, compleet onderhoud, reparaties, aircoservice, schade taxatie, schade reparatie, uitdeuken zonder spuiten, banden, winterbanden, bandenhotel, accu's, trekhaken, ruitreparaties en alles wat met uw auto te maken heeft. Onze monteur staat 5 dagen per week voor u klaar en u bent ook welkom zonder afspraak en natuurlijk onze 'Direct Service', reparatie klaar terwijl u wacht. Verder beschikken wij over een haal en breng service en hebben wij diverse uitleenauto's. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen u graag verder. Ga naar onze website voor alle info: