Uitstekende rijschool

Ik heb de rijlessen met veel plezier gevolgt, en veel rij ervaring op gedaan. Wil bedankt!

Geweldig!

In 1x geslaagd met dank aan deze top rijschool! Zeker een aanrader!

Super gezellige en educatieve rijschool!

Ik heb een super goede ervaring gehad bij rijschool Reniers. Heel Eindhoven ontdekt, veel gelachen en vooral veel geleerd. Ik wil in het speciaal mijn rij instructeur Jop bedanken! Ik heb erg veel geleerd van jop en hij weet precies hoe het allemaal zit. Ik ging met plezier naar mijn rijlessen toe en heb er erg van genoten. Ik ben super blij dat ik in 1x geslaagd ben en hier wil ik Rijschool Reniers zeker voor bedanken! Groeeeeeetjes

Goed geregeld en goede kwaliteit

Alles was goed geregeld en met goede uitvoering.

Fijne lessen, goede uitleg

Fijne lessen goede uitleg

Deskundig en flexibel

Bij Wil en Paul gereden voor mijn aanhanger rijbewijs. (Be). In een keer mijn examen met een voldoende afgelegd. Ik was vanwege allerlei omstandigheden helemaal vergeten om mijn 1e les te verzetten, maar zonder problemen opnieuw kunnen inplannen. Ook hadden de instructeurs meteen door waar mijn aandachtspunten zaten en daar hebben we dus ook goed op getraind.

Erg goed

Goede instructies en qua planning zit het goed in elkaar! De theorie cursus heeft mij ook enorm geholpen.

Blij met deze rijschool, Angelique bedankt!

Blij met de rijschool, veel geleerd en in een keer geslaagd, het verliep goed, in goede duidelijke.

Vriendelijke rijschool die het beste met je voor heeft

Altijd met veel plezier rijles gehad en instructeurs leggen alles goed uit en kijken of je het ook echt begrijpt. Er wordt genoeg tijd genomen voor alle onderdelen en hierdoor wordt je goed begeleid richting de tussentijdse toets en het rijexamen zelf. Je moet wel zeker 3 uur tijd per keer rekenen, omdat het van Reusel naar Eindhoven eerst een groot stuk snelweg rekenen. Daarom worden er vaak twee lessen achterelkaar gegeven, of wissel je op de helft met een andere leerling (wat ervoor zorgt dat je ook zijn tips meekrijgt). Maar dit is zeker de beste oplossing.

Leerzame rijschool

Veel geleerd in paar weken tijd ook complimenten aan de theorie lessen in het lokaal waren erg fijn

Ik vond het lessen hier erg fijn en fijn hoe je eerst goed alles binnen de auto leert en dan alles om je heen

Ondanks alles toch de eerste keer geslaagd.

Het heeft lang geduurd ivm met de pandemie, maar na een aantal onderbrekkingen en redelijk veel lessen heb ik het toch nog de eerste keer op examen gehaald. De manier waarop de rijlessen gegeven werden vond ik prettig en ook de manier waarop er werd omgegaan met de onzekerheid en onregelmatigheid rondom het coronavirus was over het algemeen goed. Ik heb meer rijlessen dan 'normaal' gehad, maar heb nu wel het gevoel op weg te zijn om een verantwoorde en bovenal veilige bestuurder te worden.

Goed en gezellig

Het is fijn rijden en je kan makkelijk tijden bespreken voor je afspraken zodat het jou goed uitkomt. Over het algemeen heel fijn rijden, ik mijn broer en mijn zus zijn hier allemaal geslaagd dus echt een aanrader. Groetjes, Bas van Lierop.

Goed en duidelijk geregeld. 100 punten voor mijn rij instructeur job. Dankjewel job

Super!

Fijne instructeurs en duidelijke uitleg tijdens de lessen. Goede ervaring!

dikke prima

Ik moest Angelique altijd eraan herinneren dat ze d'r huissleutel niet moest vergeten maar dit vergat ze alsnog elke keer wat ik persoonlijk vrij matig vond. Nee maar zonder grappen alles was helemaal uitstekend.

Feestje :)

Goede duidelijke uitleg, fijne lessen, goede sfeer! Zou zeker aanbevelen om hier te gaan lessen. Ook je theorie halen gaat hier kei goed. Heel tevreden :) Zal de gezellig lessen, grapjes en gesprekken missen!

Ik had een prettige ervaring

Ik had een fijne ervaring bij Reniers. De instructeurs legden goed en duidelijk uit.

Ik heb duidelijke en goede hulp gehad bij het halen van mijn rijbewijs.

Er wordt in overleg afgesproken wat er moet gebeuren. Er wordt tijdens de lessen door geëvalueerd zodat duidelijk is hoe ver je bent in het proces. Goede communicatie!

Zeer goede ervaring met rijschool Paul Reniers.

Mijn ervaring bij Paul Reniers is uitstekend! Eerder motorrijles bij een andere rijschool gehad maar die kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen. De lessen werden altijd supergoed en heel duidelijk uitgelegd. Iedereen die overweegt motorrijles te gaan nemen kan ik alleen maar aanbevelen om dit bij Paul te doen. Je krijgt er alle tijd en extra aandacht daar waar je het nodig hebt. Ik heb er heel veel aan gehad! Nogmaals bedankt voor de zeer leerzame en ook gezellige lessen Paul.

Professioneel en vriendelijk.

Zeer kundige, vriendelijke en professionele rijschool. Kanniedereen aanraden in zee te gaan met Dhr Reniers en zijn team.

Erg goed

Goede uitleg, niet te snel alles geleerd. Tijd gekregen om alles te leren en goed uit te voeren. Gezellig maar ook erg leerzaam in de auto. Erg goede rij instructeurs.

Leuke gezellige leerzame lessen

Je leert goed en veilig rijden. De lessen zijn alrijd leuk. Je rijd met de lessen met plezier.

Goede rijschool met fijne instructeurs!

Het is een erg leuke rijschool met instructeurs die zich ook echt met de leerling bezig houden en zo voor de beste aanpak zorgen.

Top service

In een keer geslaagd ! Dankzij goede en persoonlijke begeleiding.

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.