Goeden ervaring niks op aan te merken

Alles is goed gegaan en heb geen opmerkingen

Goede fijne rijlessen gehad

Heb het altijd goed naar mijn zin gehad

geweldig

ik heb een geweldige tijd bij jullie gehad, super fijne lessen en altijd vriendelijk kort om super.

Fijne rij instructeur

Wil legt alles goed uit en neemt er de tijd voor

Goede uitleg en fijne instructeur

Duidelijk verhaal, en weten waar je aan Toe bent.

Zeer goede ervaring

Kon het goed kunnen vinden met mijn instructeur Jop die altijd in was voor een grapje waardoor mijn rijlessen voorbij vlogen. Na het behalen van vrijstelling bij de tussentijdse toets ben ik er in een keer in geslaagd mijn rijbewijs te behalen. Al met al ben ik zeer tevreden over de rijschool!

Goed!

Mijn ervaring bij Reniers is enorm goed, fijne instructeurs en een fijne auto om les in te krijgen. Ook zijn de regels rond het lessen goed met je doorgenomen van tevoren, zodat er geen vragen ontstaan. Al met al dus een positieve ervaring. Lars van de Put

Goede duidelijke afspraken en begeleiding

Door Wil begeleid met et behalenhalen van mijn aanhanger rijbewijs. Dankzij de duidelijke, heldere en gezellige lessen in 1 x geslaagd! Team Reniers bedankt!

Heel fijne lessen gehad!

Ik heb altijd hele leuk en leerzame lessen gehad. Ook ben ik in 1 keer geslaagd.

Prettig

Prettig gelest. Rustige instructeurs die de tijd voor je nemen. Goede uitleg. Prettige sfeer.

Goede voorbereiding op het BE examen

Instructeur is duidelijk, geeft goed aan waar je op moet letten en wat je moet verbeteren.

Uitstekende voorbereiding

Fijne instructeur die alles rustig en uitgebreid toelicht. Zeer prettig!

Heel goed!

Lieve en professionele instructeurs. Weten goed waar ze mee bezig zijn. Hele fijne ervaringen mee gehad!!

Goede en duidelijke instructies en uitleg gekregen van wil

Goede en duidelijke uitleg en instructies gekregen van Wil

Zeer te vreden

De uitleg die ik krijg was duidelijk. Ik heb ook theorieles gevolgd en dat kon ik ook goed volgen. Bedankt voor het lessen!

Goeie instructeurs en altijd leuke lessen!

Het was een super leuke tijd met Soner! Ik wil jullie allemaal bedanken en dat jullie nog lang mogen bestaan!

Fijne instructeur die je goed begleid!

Ze hebben er voor gezorgd dat ik klaar was voor het examen zodat ik in een keer kon slagen!

Heel prettig ervaren bij rijschool reniers!

Fijne rijlessen gehad. Altijd gezellig. Doen heel erg hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Goede begeleiding en duidelijke instructies. Bedankt Soner en Rijschool Reniers

Alles is top geregelt en binnen een paar maanden zelfs met corona en een herexamen alles behaalt

Harstikke goede rijschool ik zou het iedereen aanraden! Ik bedankt ook Soner voor de goede coaching!

Ik zou iedereen deze rijschool aanraden, Ik bedank Soner voor de goede en fijne coaching!

Geweldige rijschool, in een keer geslaagd!

Heb gelest met Soner, van begon tot het einde. Altijd gelachen en een geweldige instructeur. Ben in een keer geslaagd! Super bedankt!

Goede rijlessen, fijne instructeurs, 1 e keer geslaagd voor aanhanger rijbewijs

Heel fijn

Ik heb altijd heel fijn gereden bij Job!

In één keer geslaagd!

Ik heb een fijne ervaring met reniers achter de rug en mag nu helemaal alleen de weg op! Ik wil reniers bedanken en natuurlijk mijn instructeur Soner. Werk ze nog mannen!

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.