Mijn ervaring met Reniers is heel positief. Mijn rij-instructeur Job heeft mij heel goed begeleid, zelfvertrouwen en leerzame lessen gegeven met nog steeds ruimte voor een geintje. Al met al een aan te bevelen rijschool!

Veel geleerd in korte tijd. Instructeur met veel geduld en met de juiste ervaring.

Super goed!

Ik heb een prima opleiding gevolgd bij deze rijschool. En de grote complimenten voor Jop. Hij heeft me heel erg goed opgeleid en ben zeer tevreden! Bedankt!

Zeer goed en plezant

2 keer op les geweest voor aanhanger en vervolgens na goede instucies !!!!!! meteen geslaagd.

Een erg goeie ervaring

In 1 keer geslaagd

Snel, accuraat en doeltreffnd

Ik heb mijn E achter B gedaan en in één snel geslaagd. Alles liep perfect van inschrijving en contact met CBR tot en met het examen. Wil als instructeur bedankt voor je deskundige begeleiding. Paul en Petra dank voor het faciliteren. Gr. Frank

Goede lessen gehad en het was gezellig

Rij instructeur was duidelijk, en dat vond ik heel fijn.

Mee denkend , vriendelijk en goede communicatie

Aanrader

Op een persoonlijke manier goede les gekregen.

Goedees gekregen met daarin de belangrijkste dingen geleerd, vooraf ben ik goed getest met moeilijke lessen waardoor het examen alleen maar mee viel. Bedankt!

Fijne lessen, goede begeleiding!

Mijn rijlessen bij rijschool Reniers heb ik positief ervaren. Er was een fijne sfeer tijdens de lessen en ik heb veel van Wil geleerd. Ook was hij flexibel met het plannen van de lessen wat erg fijn was.

Ik heb alle steun gekregen om mijn rijbewijs te halen.

Het was een fijne ervaring omdat de rijinstructeur oprecht tips en verbeterpunten geeft om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor je examen.

Prettig

Het was een fijne rit. Alles werd duidelijk uitgelegd.

Fijne lessen, fijne en duidelijke instructeurs

Ik heb reniers goed ervaren, ik heb veel geleed en de uitleg was duidelijk

Leerzaam en geweldig

Het was een leerzame ervaring want dankzij genoeg praktijk ervaring, advies ondersteuning vanuit de rijschool heb ik mijn examen in een keer behaald.

Prima Rijschool

Fijne en goede rijschool

Goede en fijne Rijschool

Ik heb heerlijk en met veel plezier gelest bij Rijschool Reiniers, ze leggen je alles top uit en dingen waar je moeite mee hebt besteden ze extra tijd in ! Gewoon top!! Bedankt Rijschool Reniers

Goed geholpen

gewoon rechttoe rechtaan. Zeggen waar het op staat.

Top rijschool

Super fijne lessen gehad van Wil. Heb hier heel veel van geleerd, bedankt!

Helemaal top

De lessen bij Reniers waren altijd leerzaam en leuk. Paul was een erg fijne gezellige rij-instructeur en heeft me goed geholpen. Het is me gelukt om de eerste keer te kunnen slagen. Reniers is dus zeker een aanrader!

Niks op aan te merken

Fijne rijschool om mee samen te werken. Goede communicatie, op tijd en duidelijke maar toch prettige lessen. Bedankt Job en de rest van rijschool Reniers.

Een geweldige rijschool

Een super fijne rijschool. Ze nemen de tijd voor je en zijn geduldig. Reniers zou ik zeker iedereen aan raden.

Goede rijschool

leerzaam en gezellig

ik vond ‘t altijd gezellige lessen! en ook wel leerzaam natuurlijk😜

Top rijschool!

Leuke en leerzame lessen! Goede instructeur.

Veel gezellige maar vooral zeer leerzame uren gehad in de les auto samen met Jop, bedankt!

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.