Zeer fijne spoedopleiding gevolgd!

In bijna een maand mijn rijbewijs gehaald. Dit was een positieve ervaring waarbij flexibel alle lessen gepland konden worden. De instructeurs zijn goed en geven fijne begeleiding.

Ik heb hier nu al 2 rijbewijzen gehaald. Personen auto en mijn aanhangwagen rijbewijs. Heb zeer fijn gelest met Jop en Will. Alle bij in 1 keer gehaald. Heel erg bedankt en raad iedereen aan om hier te komen lessen.

Fijne lessen!

Ik heb fijne lessen gehad bij Rijschool Reniers en heb hierdoor ook mijn rijbewijs kunnen halen! Er is veel persoonlijke aandacht en er wordt goed gekeken naar wat je als leerling nodig hebt. Bedankt voor de goede zorgen!

Een zeer goede rijschool

Ze nemen de tijd voor je Ze blijven goed en voldoende herhalen

Ik vond het goed gaan en de uitleg was goed

Goede les En goede uit Leg voor het examen

Goede en duidelijke uitleg top service

Zowel mijn scooter als auto als aanhanger rijbewijs gehaald bij Reniers altijd zeer tevreden rustige en duidelijke uitleg en top service zeker een aanrader

Ik vind het een super rijlesinstructeur die goed naar je kijkt wat je kunt

Ik vind gewoon dat het super is gegaan

Goede begeleiding

Ik heb goede begeleiding gehad en ging met een goed gevoel naar het examen

Goede lessen, fijne instructeurs

In het begin werd er veel uitgelegd op een goede rustige manier, daarna lieten ze je rond rijden en gaven goede instructies

Alles netjes volgens afspraak verlopen.

Alles netjes volgens afspraak verlopen. Goede voorbereiding op het aanhangerexamen door Wil waarna ik deze heb gehaald.

Top begeleiding

Van het begin tot aan het einde super begeleid

Goede instructeur met erg veel ervaring

Ik heb een erg goede ervaring met de autorijschool, het is altijd goed geregeld en de instructeurs hebben veel ervaring! Al met al een goede tijd gehad bij reniers.

Hele fijne rijschool en instructeurs

Altijd veel plezier gehad tijdens de rijlessen en goed geholpen

Ik heb goeie lessen gehad goeie hulp met het rijden en leren auto rijden had nooit nie veel tijd ma der was altijd wel een moment dat ik kom rijden dat ik tijd had en hun ook

Erg fijne en duidelijke rijlessen

Mijn rijinstructeur geeft duidelijke en goede uitleg in de rijlessen. Hij laat mij mijn fouten inzien en zo kan ik mijn fouten verbeteren. Daarnaast benaderd hij mij op een prettige manier. Hierdoor heb ik op een fijne manier mijn rijbewijs weten te behalen.

Het was geweldig verlopen

Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten. Ik heb er erg van genoten en voelde me goed op mijn gemak in de auto naast de instructeur.

Zegt wat er wel en niet goed gaat

Leuke rijschool altijd naar mijn zin gehad.

Soms was paul streng als het nodig was. Maar dat is alleen maar goed. Ik heb een leuke tijd gehad en altijd goed kunnen buurten.

Goeie rij school

Ben met plezier gaan rijden heb men rijbewijs ook gehaald

Duidelijk en goede lessen

Rijlessen voor aanhanger rijbewijs bij Reniers gevolgd. Duidelijk en goede lessen van Wil, in 1× geslaagd. Bedankt!

Super goede samenwerking

Ik heb een fijne ervaring gehad hier. Ze hebben er alles aan gedaan zodat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs heb. Ik heb het zowel met mijn vaste instructeur Jop en alle inval instructeur het altijd goed kunnen vinden.

Leerzaam

Mijn instructeur was Will hij heeft goed alles kunnen uitleggen en doordat ben ik ook in 1 keer geslaagd

Goede rijschool

Ik omschrijf mijn ervaring zeer goed. Geven goede uitleg in het verkeer. Echt een aanrader.

Prima ervaring, fijne lessen met Wil

Juiste uitleg en proberen toets op de juiste tijd in te plannen.

Fijne rijopleiding

Fijne en duidelijke rij lessen en eerlijkheid over wat wel en niet goed gaat

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.