De lessen zijn goed geregeld. En je word overal goed bij geholpen als je vragen hebt

Super fijne ervaring gehad!

De rijlessen waren super fijn, er werd tijd genomen en veel aandacht aan je besteed. Er werd ook goed naar je geluisterd als je iets spannend of moeilijk vind. Super ervaring gehad en super relaxte rijlessen!

Super, goede uitleg.

Hebben in alle rust mij op mijn gemak gesteld. Goede en duidelijke uitleg gegeven tijdens mijn aanhangerlessen. Deze rijschool is zeker een aanrader!!!

Goede en duidelijke communicatie en snel mijn rijbewijs kunnen halen

Duidelijke instructie, goede communicatie en erg blij dat ik ondanks corona en drukte snel mijn rijbewijs weten te behalen.

Top rijschool

Super gezellige en leerzame lessen!

Het is een goede rijschool met vriendelijke personeel.

Leerzaam en gezellig rijden

Ik vond mijn ervaring met reniers erg fijn en ze luisteren ook goed naar de leerling super ervaring en in een keer geslaagd!

Goede begeleiding

Super goede begeleiding gehad en in 1x geslaagd!!

Goede lessen en met vertrouwen naar het examen

Goede rijlessen Goede uitleg en duidelijkheid

heel goed

Ik heb een goeie ervaring ervaren en ik had een fijnen rij instructeur die mij heel goed hielp waar ik te kort kwam

Goede rijlessen en fijne rijinstructeur

Ze geven goed les en zijn duidelijk

Voor mij was het een fijne leerzame ervaring

De instructeurs zijn rustig en leggen alles op een fijne duidelijke manier uit

Goede service aardige mensen

Goede uitleg duidelijk denken met je mee als je overdag moet werken en zijn aardig. En halen je op waar je wil

Super!

Ik heb de rijlessen altijd als erg prettig ervaren. Ze laten je pas op examen gaan als je er écht klaar voor bent, dat is heel erg fijn! Bedankt Jop voor alle fijne lessen!

Veel geleerd op een leuke manier!

Ik heb mijn rijlessen als prettig ervaren. Ik heb veel geleerd en ga nu met een zelfverzekerd gevoel zelf de weg op.

Uitstekende rijschool

Een hele fijne rijschool met een goede instructeur(s), zeker aan te raden.

Goede rijschool

Goede duidelijke lessen gehad en meteen eerste keer geslaagd

Goede instructeurs en goede sfeer

Goede opleiding waardoor je vertrouwen krijgt in het rijden

Altijd gezellige en fijne rijlessen.

Ik heb er veel van geleerd en met succes de eerste keer geslaagd.

Er is maar 1 woord voor en dat is GEWELDIG!

Ik heb rijles gevolgd bij rijschool Reniers, en ik raad het iedereen aan. Aangezien ze duidelijk, eerlijk, betrouwbaar kortom gewoon een dikke aanrader zijn! Twijfel niet en ga naar rijschool Reniers!

Ik heb goede rijlessen gehad en t was altijd gezellig !

Ik vond het een goede rijschool met leuke rij instructeurs, en ze geven je vertrouwen tijdens het rijden!

Goede rijschool met een goed tempo

Ik ben erg tevreden over deze rijschool omdat ik binnen 30 lessen mijn rijbewijs heb kunnen halen. Het tempo ligt hier goed en laten jou ook op het juiste moment op examen gaan. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Top geregeld,

Goed begeleid en fijne relaxte sfeer, ga zo door rijschool Reniers

Zeer goede rijschool

Leerzaam, maar zeker net zo gezellig.

Ik heb veel geleerd van mijn instructeur Jop, en ben daardoor in 1x geslaagd! Het was verder altijd gezellig in de auto, wat voor een prettige sfeer zorgt.

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.