Super goed

Snel mijn rijbewijs kunnen halen en in 1x geslaagd. Fijne instructeurs.

Blij hier gelest te hebben.

Super fijne lessen. Fijne instructeurs en er wordt echt tijd voor je gemaakt! In 1 keer geslaagd en een goeie ervaring rijker.

Goede rijschool

Geeft feedback waarmee je iets kunt. Als je iets niet snapt teken ze het of leggen de instructeurs het nog een keer uit d.m.v. een boekje.

Helemaal top!

Een hele fijne en leerzame tijd gehad met instructeur Wil Heel erg bedankt Reniers!

Duidelijke begeleiding, de rijinstructeur zorgt ervoor dat je er echt klaar voor bent.

Na een niet zo vlotte start heb ik er samen met rijschool Reniers ervoor gezorgd dat de draad weer opgepakt werd. Dit laat zien dat ze de benodigde ervaring hebben om van iemand een heel degelijke chauffeur te maken. Communicatie is altijd top geweest omdat ze zo flexibel zijn met hun planning.

Ik heb voldoende begeleiding gehad.

Ik heb veel geleerd van de lessen. Vond het fijn om in de app na te kunnen lezen wat er nog beter moest. Wel had ik het soms fijner gevonden als er meer aandacht zou zijn en er tijdens het lessen niet op de telefoon gekeken word.

Fijne rijschool

Fijne en duidelijke rijlessen. Doordat je alles vanaf het begin mag doen leer je heel snel. Ook fijn dat je theorie cursus kan volgen bij de reniers.

Zeer goede lessen gehad met een prettige instructeur. Ook het lesmateriaal was zeer aangenaam

Zeer prettig en met een goed resultaat

Erg goede ervaring gehad!

Allemaal goed verlopen

Zeer tevreden over de leerwijze van het motor rijden

Paul geeft duidelijke aanwijzingen en tips voor het correct uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en deelname in het verkeer. Ik ben zeer tevreden over de opleiding.

Goede rijschool

Ik heb zeer goede ervaringen met deze rijschool. Ze doen allemaal écht hun best om te zorgen dat je slaagt! Er wordt veel aandacht aan je besteedt. Erg fijn

Ik heb een fijne ervaring gehad in mijn periode van rijles.

Ik ben persoonsgerichte geholpen wat heel fijn was. Er werd gekeken wat voor mij van toepassing was en er werd ook goed gecommuniceerd wat ik wel en niet fijn zou vinden. Ook werd er de tijd genomen.

Fijne rijschool!

Goede rijlessen gehad van Wil.

Goede begeleiding

Je wordt uitstekend geholpen.

een zeer goede ervaring

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. Ik heb fijne en leerzame lessen gehad van Jop. Hij heeft mij goed begeleid en de lessen waren gezellig! Heel erg bedankt voor alles!

Top rijschool

Soner bedankt

hele goeie rijschool met veel ervaring

ik had al veel goede verhalen gehoord over rijschool reniers en die van mij komt daar kog eens bij een zeer goede rijschool met veel ervaring en een juiste manier van aanleren en uitleggen zeker een aanrader

Snel en goed rijbewijs aanhanger

Duidelijke afspraken en snel naar het examen e achter b.

Een zeer goede ervaring.

De rijlessen bij Reniers zijn zeer goed bevallen. Ik heb de afgelopen tijd veel geleerd op een goede en leuke manier met Jop als instructeur. Rijschool Reniers vind ik zeker een aanrader.

Goede uitleg en leuke rijlessen gehad

Goede sfeer. Makkelijk met lessen inplannen. Genoeg persoonlijke aandacht en advies. Betrouwbaar.

Geweldige lessen en altijd veel plezier gehad om te mogen lessen

Super veel geleerd en een fijne instructeur

Ik heb vandaag mijn rijbewijs behaald! Grote complimenten voor Jop van Ham. Een fijne en leerzame instructeur waar ik goed mee kon! Daan van de Ven

Super fijne en gezellige lessen gehad

Rijschool reniers is een hele fijne rijschool!

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.