Geweldig!

Ik heb ontzettend veel geleerd. Een goede rijinstructeur gehad die de tijd nam en alles duidelijk heeft uitgelegd. Bedankt rijschool Reniers

Top rijschool met goede uitleg en instructies

Fijne en leerzame lessen gehad van Wil en goeie buurt over het voetbal haha.

Leerzaam en gezellig.

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij rijschool Reniers. Ik heb veel geleerd en kan ik nu veilig mezelf een weg door het verkeer heen banen. Bedankt!

Duidelijk en goede uitleg

Na veel fouten maken op het begin van mijn rijles, heb ik bij mijn laatste paar rijlessen toch door gekregen wat ik moest verbeteren waardoor ik mijn examen heb gehaald, dankzij Wil.

Super goed klaargestoomd voor de examens

Ik heb het zeer goed ervaren bij rijschool Reniers. Aardig en gezellige instructeur gehad die mij goed heeft begeleid tijdens mijn traject.

Super service en begeleiding!

Ik ben super tevreden over rijschool Reniers. Ben heel goed begeleid en er is goed mee gedacht.

Goed en gezellig

Veel geleerd in korte tijd en gezellig gebeurd!

Zeer goed begeleid en leuke lessen!

Alles werd altijd goed en netjes uitgelegd, het was duidelijk wat van je verwacht werd. Goede begeleiding en de lessen zelf waren ook erg leuk!

Goede rijschool

Prima Rijschool, goede begeleiding

Goede service en goede lessen van ervaren rij-instructeurs.

Alles is naar wens verlopen

Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik mijn rijbewijs heb. Alles is naar wens verlopen

Fijne rijschool met goede begeleiding

Leerzame en leuke lessen

Ik heb de rijlessen goed ervaren, ik heb veel geleerd maar ook leuk gehad tijdens de rijlessen, de begeleiding tijdens de rijlessen was top!

Hele fijne rijlessen gehad

Fijne instructeurs gehad, goed en fijn ervaren.

Hele fijne rijlessen met een goede en rustige uitleg

Goede uitleg van de regels en begeleiding van de rijinstructeur Wil. Ik raad het iedereen aan!

In 1 keer examen gehaald

Binnen een paar lessen dankzij Reniers en Wil zijn instructies in 1x mijn rijexamen voor de aanhanger gehaald.

Ideale rijschool!

Mijn ervaringen zijn erg goed! Ik heb veel geleerd in de afgelopen maanden en was meer dan genoeg voorbereid op het praktijkexamen!

Een hele fijne rijschool

Ik heb het fijn gehad bij Reniers heb nooit problemen ergens mee gehad en ze hebben veel rekening gehouden met mijn planning waar ik erg blij mee ben

Fijne, sociale en zodoende een echte Kempische rijschool, met idem instructeur Wil Liebregts

Zie hierboven

Hele fijne rijschool!!

Jop is een hele goede instructeur met heel veel ervaring!

Goede uitleg en goede begeleiding

Super! top instructeur en mega goede begeleiding!

De rijlessen waren niet alleen heel erg leerzaam, maar ook zeker super gezellig!

Word goed uitgelegd

Heel goed

Heel goed

Was een fijne ervaring met veel leermomenten!

Prima ervaring, waarbij ik veel heb geleerd van Jop!

Lange Voren 45

5541RS Reusel

Over Rijschool Reniers

Over ons Een goede klik tussen jou en onze rijschool is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde rij-opleiding. Een persoonlijke kennismaking is daar bij natuurlijk onmisbaar. Rijschool Reniers is al bijna 55 jaar een begrip in Reusel en omgeving. Vanaf de oprichting in 1965 hebben al hele generaties rijles bij ons gehad. Niet zelden hebben ouders en zelfs opa's en oma's van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! We richten ons tijdens het lessen vooral op de sterke kanten van de leerlingen en creëren een veilige leersituatie, waarin rust en duidelijkheid de boventoon voeren. Service en aandacht voor iedere leerling is tijdens de opleiding zeer belangrijk.