Uitstekend!

De intake verliep soepel. Er werd netjes uitgelegd hoe de verdere afhandeling eruit zou komen te zien en vragen werden correct beantwoord. Na instemming werd een planning gemaakt en een leenauto aangeboden. Ook had men oren voor de wens voor een leenauto met automaatbak. Dat laatste bleek men even vergeten te zijn op het moment dat de schadeauto werd gebracht en de gereserveerde leenauto een handgeschakelde bleek te zijn, maar ook dat werd zonder probleem gecorrigeerd. Kortom: een prettige en correcte afhandeling van een gebeurtenis met een allesbehalve prettige oorzaak. Beter hadden ze het amper kunnen doen en verdienen ze daarmee vijf ingekleurde kruisjes.

Geweldig geholpen

We hebben de auto gebracht met de vermelding dat we de auto op een bepaalde datum weer ter beschikking moesten hebben ivm onze overwintering. Het bleek echter dat er een onderdeel dermate slecht was dat deze onvoorzien moest worden besteld waardoor de reparatie langer zou gaan duren dan voorzien. We hebben nog wel even aangegeven dat we absoluut voor de deadline de auto weer moesten hebben omdat deze anders de eerst vijf maanden niet kon worden opgehaald en de leenauto weer terug gebracht zou kunnen worden. Wie schetst onze verbazing dat de reparatie zelfs een dag eerder klaar was en de auto ook nog eens perfect en schoon werd afgeleverd. Met dank voor de inzet en perfecte services.

in goed overleg mooi afgeleverd

komt afspraken goed na levert goed uitziend werk af zeer klant vriendelijk

Goede afwikkeling, minpuntje geen vervangende auto, wel een sportieve fiets !

Top bedrijf

Netjes geholpen .het is altijd rot als je schade aan je auto hebt .maar als je hem weer op gehaald hebt is die weer als nieuw.

Uitstekende service en mijn auto glanzend en als nieuw terug!

Als nieuw!

de schade is goed opgelost. maar dat ik geen bericht krijg dat de auto klaar is vind ik heel slecht

hij zou vrijdag klaar zijn. toen ik er was werd mij vertelt dat er iemand ziek geworden was waardoor hij niet klaar was. prima daar heb ik begrip voor geen probleem. maandag zou hij klaar zijn. ik maar wachten op bericht dat het zo was maar niks hoor. dinsdag morgen er heen en ja hoor hij was klaar. gevraagd waarom krijg ik geen bericht ? antwoord je tel nummer klopt niet tja ze hadden het verkeerd opgeschreven. ook dat kan. toen gevraagd waarom kom je niet even langs ik woon nog 300 m van hun af. en dat vind heel waardeloos

Zeer tevreden.

Correcte, klantvriendelijke mensen en vooral; vaklui!

Heel goed werk geleverd.

De flinke schade door een aanrijding met een landbouwwerktuig, is zeer kundig gerepareerd. De service rondom - leenauto etc. - was ook uitstekend. Door de drukte wel lang moeten wachten op m’n beurt, maar dat was onvermijdelijk.

Uitstekend, vakkundig en binnen de afgesproken tijd

Na het eerste telefoontje kon ik direct langskomen. Vriendelijke medewerkers. Schade werd uitvoerig in beeld gebracht en getoond. Zij nemen contact op met de verzekering. Datum en mogelijke hersteltijd afgesproken' Mogelijkheid van vervangend vervoer. Zij hadden dagelijks contact met de verzekering omtrent schade en voortgang. Auto was binnen de afgesproken termijn klaar. Schade herstel met mij doorgenomen. De auto was spic en span. Altijd een goed gevoel hierbij. Ik beveel Autoschadeherstel Oldenzaal aan.

perfect geregeld!

Werd vanaf begin uiterst netjes geholpen met een helder verhaal hoe het werkt met verzekering en reparatie.

Slechte service

Slechte communicatie van medewerker Remco. Erg jammer, gaat ten koste van de service.

Heel tevreden.

Auto ziet er weer prachtig uit. Medewerkers heel vriendelijk.

Gewoon top

Schade gemeld en netjes behandeld en uitgelegd over het hoe en wat. Bij het ophalen van de auto was die keurig gewassen en schoon gemaakt schade was netjes hersteld

Fantastisch

Zeer vakkundige reparatie. Als nieuw.

Prima service ,

Professionals in schade reparaties

Reparatie perfect uitgevoerd

Van schade niets meer te zien

Perfecte afhandeling

Goede klant benadering . Uitstekend herstel van de auto.Auto helemaal schoon afgeleverd.

Alles volgens afspraak !

top

we hebben niet zo'n nieuwe auto, maar kregen laatst een compliment dat de auto er zo mooi uitzag. Auto kwam dan ook net terug van autoschade herstel. Met andere woorden perfect hersteld

Mijn Lexus is fantastisch gerepareerd , super

Mijn Lexus is fantastisch mooi gerepareerd, Super !

Goede snelle service,vriendelijk

Zie hieronder.

Kwalitatief goed werk. Alles ging volgens afspraak.

Uiterst correct

prettige manier om zo behandeld te worden

omdat ik 4 weken later op vakantie zou gaan. hebben ze mij toch de schade aan de auto voortijdig verholpen. het was in hun drukke periode. HULDE.

Textielstraat 3

7575 CB Oldenzaal