Perfect goede service

Tevreden

Professioneel te woord gestaan, prima uitleg gekregen.

Netjes alles afgehandeld , voortreffelijkl werk geleverd.

Hartstikke goede service

Snelheid, service en vriendelijkheid.

Top service

Alles goed geregeld !!!

Snel en vakkundig geholpen

Ontvangst van de schade, hulp bij het invullen van het schadeformulier, snelheid van de reparatie, vriendelijkheid van het personeel, alles was prima voor elkaar.

Prima afgehandeld

Goed afgehandeld, zelf geen eer km mee gehad, alleen de melding gedaan bij de verzekering

Geweldige service!!!

Uitstekend!!!!

Erg vriendelijke en hulpzaam. Verder niets aan toe te voegen. Gewoon TOP bedrijf!!!!! Arzu Capar

Snelle vriendelijke service !!

Meedenken en goed oplossen

Plezierig in het contact en prima afhandeling

ik ben zeer goed behanded

mijn totale papier winkel is volledig voor mij gedaan zeer prettig ervaren.

Klantvriendelijke service

Meerdere ervaringen gehad met schade, goed geholpen.

Vakkundige reparatie en goede service

Binnen twee dagen volledig herstel van autoschade. Ben vriendelijk geholpen en als service tijdelijk goed vervangend vervoer meegekregen.

Goed geholpen, ook (directe) aftersales, doordat ik nog een potje met rest-lak meekreeg.

Rest-lak meegekregen voor steen schade op de motorkap (waarvoor de auto niet kwam). Auto was van binnen + buiten netjes gepoetst!

Snel en goed geregeld

Een snelle maar zeker ook heel netjes en goed geregeld, de auto ziet er weer top uit!

De schade wordt altijd zeer correct hersteld en altijd een leenauto.

Bij schade word je vooraf duidelijk uitgelegd wat er met het herstel gaat gebeuren. Bij aflevering nogmaals uitlegt wat er gedaan is en wat voor onderdelen geplaatst zijn. De auto heeft zowel binnen als buiten een schoonmaakbeurt gehad. Tevens wordt schriftelijk aangegeven dat men 4 jaar garante op de reparatie heeft.

Vriendelijk ,enthousiast en vakkundige service

Er wordt bij Autoschadeherstel Oldenzaal, op een prima manier, met klanten omgegaan. De service is van hoge kwaliteit. Tevens wordt er een fotobijlage met de factuur meegestuurd, zodat je kunt zien, wat de werkzaamheden zijn geweest

Auto is netjes hersteld

Ik ben de auto slechts drie dagen kwijt geweest. De schade is goed hersteld en de Lexus ziet er weer uit als nieuw!

Perfecte service

Keurig alles uitgelegd. Strak afgewerkt en super service

Prima ontvangst goede uitleg en het resultaat was niet van nieuw te onderscheiden

Ik kan geen verbeterpunten bedenken

Schade netjes hersteld

Originele onderdelen gebruikt. Alles ziet er weer goed uit.

prima gedaan,op tijd geen gezeur 9,5 verdiend

zie boven

De reparatie is heel goed uitgevoerd. Afhandeling duidelijk. Auto was zowel, tot mijn genoegen, zowel van buiten als van binnen super schoon afgeleverd

In 1 woord geweldig

Zeer correcte behandeling van ontvangst tot ophalen gerepareerd voertuig Alles volgens afspraak van A totZ geregeld waarvoor dank Zelfs was de auto perfect schoon gewassen Dank voor de geweldige service dit houd niet in dat ik snel weer bij jullie wil komen want schade rijden is nooit leuk

Textielstraat 3

7575 CB Oldenzaal