Mooi hersteld.

Goed, dat ik op korte termijn de schade kon laten herstellen via Becker in Hengelo. Zij boden service door mij thuis te brengen en de auto weer thuis te bezorgen. Het verraste me tot mijn plezier, dat de schade perfect hersteld was, de auto super schoon gewassen en weer een zijspiegel in gelijke kleur had gekregen zonder daar om te hoeven vragen. Hulde.

Mijn eerste ervaring met Autoschadeherstel Oldenzaal is positief

In feite ben je als eigenaar van een nieuwe auto best wel teleurgesteld als iemand je auto per ongelukheeft beschadigd. Na het invullen van de verzekeringspapieren zoek je een bedrijf die de schade zorgvuldig kan herstellen. Autoschadeherstel Oldenzaal ontvangt de klant vriendelijk, geeft vertrouwen dat het weer goed komt en maken waar wat ze beloven. Kortom een keurig bedrijf met vriendelijk en open personeel.

Correct en netjes afgehandeld

Mijn auto is weer als nieuw!

Fijn geholpen door een vriendelijke medewerker die alles voor je uit handen neemt. Een gratis leenauto mee en snel mijn auto weer als nieuw kunnen ophalen. Aanrader!

Prima!

Herstel zonder gedoe.

Prima ik ben tevreden

Nette ontvangst met koffie,begrip en empathie. Keurige afhandeling.

zeer positief zeker een 9

Werd goed geadviseerd en er kon gelijk aam begonnen worden Uitvoering volgens afspraak

Vlot,netjes en snel en correct geholpen.

We zijn netjes, snel en correct behandeld, hun hebben alles bij Aegon geregeld.

perfect geregeld

uirstekende service

Snel, vakkundig en vriendelijk

Netjes en professioneel afgehandeld.

Vriendelijk, betrouwbaar en vakbekwaam

Hier hoef ik niet veel woorden voor te gebruiken : vriendelijk, betrouwbaar en vakbekwaam. Precies zoals bij de beoordeling van de schade werd besproken werd deze ook gerepareerd binnen de opgegeven termijn en voor de opgegeven prijs......en dan nog een schoon gewassen auto terug ook.

Prima uitleg en overleg

Net en goed georganiseerd bedrijf met prettige mensen.

netjes afgeleverd

wagen volgens afspraak netjes gespoten en afgeleverd

Fantastische service en zeer klantvriendelijk!

Zie opmerking hierboven. Goed geholpen, zeer tevreden.

Perfect uitgevoerd, maar zelf geen contact met de zaak gehad.

Alles is via mijn garage autodealer Beckers in Hengelo verlopen.

Prima schadeherstel verricht

Graag was ik pro actief geinformeerd over de opgetreden vertraging wgs foutief aangekomen onderdelen

Keurig herstelde schade

Goede ervaring

niets op aan te merken. Perfect

aanrijding op het rechter achterportier. Auto eerst helemaal van binnen en buiten schoongemaakt. Uitgedeukt en gehele zijkant gespoten. Vakwerk! Reserve busje met lak voor eventuele krasjes. Netjes opgehaald en weer bij de garage na drie dagen afgeleverd. De benzine voor de rit van Hengelo naar Oldenzaal en weer terug komt voor mijn rekening...

Prima service en kwaliteit geleverd

Ze doen exact wat ze beloven!

Goed en snel

Mijn auto zag er weer piekfijn uit en in korte tijd gerepareerd.

Zoals het hoort.

Schade op laten nemen, meteen afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Herstel prima uitgevoerd en op afgesproken tijd weer klaar. Zo was het herstel een mooie pleister op de schadewond.

Top kwaliteit

Schade is vlot en als nieuw hersteld. Zeer goede kwaliteit

In één zin: "UITSTEKEND

"Vriendelijke ontvangst en een luisterend oor deskundige reparatie correcte afhandeling, goede koffie maar een toyota onwaardige aygo leenauto. Met vriendelijke groet

Perfecte service en informatie

Zeer goede afspraken, snel en efficiënt uitgevoerd.

Correct afgehandeld

Alles netjes afgehandeld.