Duidelijk en netjes

Net en deskundig bedrijf

alles prima geregeld

zie boven

Ziet er weer uit als nieuw

Goede service, klantvriendelijk, doorpakken, prima werk afgeleverd, ivm omstandigheden wel iets later klaar dan gehoopt, erg tevreden dus

uitstekend

uitstekend

Wederom heel prettig geholpen !

Prettige afhandeling ! Fijn dat je een leen auto mee krijgt

Top!!

Welkom gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg gehad! Auto kwam als nieuw terug+

Fantastisch bedrijf en spontane medewerkers.

Toen wij aankwamen via uw Toyota dealer met een kapotte achterruit werden wij op een zeer spontane en vriendelijke manier ontvangen. Toen wij het probleem vertelden werd ons gezegd "dat lossen we wel op "en als u de auto hier laat staan dan bellen wij u als deze klaar is. U krijgt van ons een leenauto. Wij lichten de verzekering in en na enkele dagen kregen wij een telefoontje van uw auto is klaar. Wij op dezelfde dag naar Oldenzaal gereden en zie daar een nette gewassen auto en blinkend van binnen en buiten. Een uitmuntende service. Wij hadden dan ook vooraf al besloten om voor de medewerkers een pak Huizer speculaas mee te nemen. Alle complimenten voor dit schadebedrijf.

Top afspraak is afspraak

Ik hoop niet dat ik ooit weer schade krijg maar mocht dit gebeuren dan kom ik bij jullie terug

Perfecte behandeling en afwerking.!

Auto goed gerepareerd.

Vanaf 1e bezoek tot ophalen van gemaakte schade top

Vanaf 1e bezoek tot ophalen van auto na gemaakte schade top. Zeer klant- en service gericht.

Snelle service, flexibiliteit, schade netjes gerepareerd.

Enige minpuntje: auto stonk naar tabaksrook na terugbrengen

Goede service en prettige afhandeling

Tevreden

Snelle service en perfect werk!

Supersnelle schadeherstel en goed! Schade aan onze auto keurig hersteld. En sneller dan verwacht. Top !!

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen, ook het vervangend vervoer

Zeer goede service en snelle afhandeling. Auto gehaald van en gebracht naar dealer. Keurig werk. Klantvriendelijk. Als er iets is vragen wij speciaal naar dit bedrijf.

Vriendelijk ontvangst. Schade netjes afgewikkeld en gerepareerd.

Prima ervaring, volledig ontzorgd.

...

Vakkundig correct bedrijf.

Prettige klant benadering. Goede uitleg en vakkundig schadeherstel aan mijn auto uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf aan.

Keurig werk geleverd en prima service

Keurig werk geleverd en prima service.

Mijn ervaring was prima

Vlot geholpen en goed werk afgeleverd.

Prima service.

Goed en professioneel geholpen.

Top communicatie en afhandeling

Recent schade aan bumper laten herstellen. Duidelijke communicatie en afhandeling van de schade. Gratis leenauto is helemaal handig.

Vlot en goed geregeld

Uitstekend eindresultaat

alles was zeer correct geregeld

goede en nette behandeling en uitleg

Textielstraat 3

7575 CB Oldenzaal