uitstekend

al het papierwerk wordt met de verzekering geregeld. Op de afspraakdag staat een vervangende auto klaar. De auto werd prima hersteld en netjes afgeleverd. Ook bij een volgende schade (moge dat lang weg blijven) sta ik weer bij hun op de stoep.

Gewoon correct en goed

Gewoon correct en goed

Goed werk!

Alles ging soepel en het resultaat is super.

Prettige vriendelijke benadering en schade prima hersteld Evert Kozijn

Goede service, alles wordt geregeld.

Fijne service. Onderdelen snel besteld reparatie was binnen 2 weken. Spoed reparatie goed en snel uitgevoerd waardoor je weer snel op weg kunt. Vervangend vervoer tijdens de reparatie.

Plezierig, eerlijk en professioneel

Klantvriendelijk, perfecte reparatie. en transparant voor wat betreft de benodigde werkzaamheden en de factuur. Dat is prettig!

Prima oplevering van onze schade aan de auto.

Geen persoonlijke ervaring gehad omdat de schade werd geregeld door de garage Peterman. We waren erg verbaasd en blij zo mooi als de auto eruit zag. Ook helemaal schoon van binnen, klasse.

Perfecte service en uitstekend resultaat

Er wordt uitermate snel gereageerd als een schade wordt getoond. Zeer adequaat teruggekoppeld en zeer vakkundig gerepareerd. Enorm prettig in omgang. Persoonlijke aandacht en goed geprijsd Hartelijk groeten, Jakob Lameijer. PHOENEXT BV

zeer prettig

nog prettiger

Een correcte afhandeling!

Heel netjes en vriendelijk geholpen. En alles ziet er weer goed uit.

Goede service en kwaliteit

Fijn klantvriendelijk bedrijf. Met goede service en kwaliteit.

Heel goed!!

Geweldige service

Duidelijke uitleg

Prima geholpen, uitleg goed. Heel tevreden.

prijs

Ook al betaalt de verzekering, de prijsinschatting vooraf verschilde teveel van de prijs achteraf.

Alles prima verlopen

Van begin tot eind goed geholpen. Ook verrast door wat extra's.

Goed resultaat met fijne service.

Goed en fijn geholpen door meerdere werknemers. Resultaat is super.....

in 1 woord prima

goede afwikkeling en afwerking van de schade

Top geregeld

Denken mee. Goede service. Heel netjes en correct. Bedankt Patrick. Was allemaal super goed geregeld. Leenauto was top! Afspraken duidelijk en nagekomen’ Zeer tevreden.

prima geholpen en alle afspraken goed nagekomen

Ben heel tevreden over de service en afspraken over het repareren van de auto. De auto werd prima gerepareerd en met de verzekering werd alles netjes afgehandeld. Mijn complimenten.

Keurig kreeg mijn auto terug

keurig herstelwerk geleverd.

TOP!

Super service en goed werk!

Zeer goed en netjes geregeld

Correct behandeld en de schade snel afgehandeld. Auto keurig schoon en als nieuw weer terug. TOP!!!

Ik ben snel, correct en zeer vriendelijk geholpen.

De betrokkenheid en de correcte afhandeling van mijn schade was fantastisch. Klantvriendelijkheid staat blijkbaar voorop. Heel goed om dit te ervaren.

Perfecte kwaliteit en service incl leenauto.

Zeer tevreden met het resultaat. Snelle afhandeling en klasse service.

Textielstraat 3

7575 CB Oldenzaal