goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goeie ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd zin om naar de lessen te gaan, en boven al een duidelijke en eerlijke instructeur. Niks verbloemen, maar zeggen waar het op staat, wat voor mij erg belangrijk is. Altijd weten waar hij over praat, en altijd behulpzaam. Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen worden gegeven door een jonge, vriendelijke man. De sfeer is niet erg zakelijk, wat ik erg prettig vind. Ik voelde me hier snel op mijn gemak.\r\n\r\nDe rijschool komt professioneel over, ik heb altijd het gevoel gehad dat de instructeur wist waar hij het over had en wat hij deed.\r\n\r\nDe instructeur heeft veel geduld, hij jaagt je niet op en moppert niet. Ook werd er altijd duidelijke uitleg gegeven en waar nodig werd je even langs de kant gezet voor een gesprekje of extra toelichting.\r\n\r\nIk ben altijd met zin gaan lessen en sloot iedere les met een goed gevoel af. \r\n\r\nHet enige nadeel is dat je (bij motorlessen) na iedere les stinkt naar muffe motorkleding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke en comfortabele lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rijinstructeur. Duidelijk, weet wat je zwaktes zijn en werkt goed mee. Thanks Maykel!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Neemt de tijd voor je en is totaal geen geldtrekker.\r\nHeb je geen extra les nodig voordat je opgaat dan zegt hij dat ook. ik ben geslaagd dankzij micheal en kan niks anders als lovend spreken over hem en zijn werk ;)\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super genoten van iedere les. Maykel geeft duidelijke uitleg en neemt echt de tijd voor je bvb moet je nog een les extra hebben voor je examen, dan zorgt hij dat dit gebeurd. Je bent geen nummer en er is ook tijd voor een gesprek en een grapje tussendoor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, duidelijke en gezellige instructeur. Veel geleerd van Maykel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weinig op aan te merken. Leuke en goede lessen, flexibel plannen en uiteraard veel persoonlijke aandacht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed!!! Aardige directe en duidelijke instructeur die weet waar die het over heeft! En behandeld zijn klanten goed! Zeer tevreden over wat me is geleerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate tevreden over de service en flexibiliteit van blij dat ik les! Goede begeleiding in een professionele and comfortabele sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vlotte communicatie, erg betrokken in het leer proces en prettige sfeer.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede lessen gehad. Goede instructeur en altijd gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke en persoonlijke begeleiding.\r\nNeemt altijd voldoende tijd voor de leerling die nodig is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maykel heeft veel geduld, aandacht voor je. Duidelijke taal. Geeft je een veel zelfvertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructies, krijgt goede feedback.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd super aardig en helpt je heel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg fijn, sociaal en geruststellend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool! Instructeur met veel geduld, wat hij bij mij ook zeker nodig heeft gehad. Streeft naar perfectie! Erg blij met mijn motorrijbewijs. Bedankt Maykel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Maykel is een toffe vent die je op jouw tempo en niveau meeneemt in je leerproces. Ik heb fijn gelest bij hem en er is altijd tijd voor een grap. Aanrader!

Hontenissestraat 12

5045CC Tilburg