Het was mijn eerste afspraak bij Vakgarage Van Rijen, maar een vervolgafspraak is gemaakt. Vriendelijk en klantvriendelijk, kundig en duidelijk. Mijn eerste ervaring hier was dus zeker een vervolg waardig!
Zeer kundig en snel geholpen
de professionaliteit met persoonlijke aanpak van Thomas en Jaap spreekt mij erg aan. Ze zijn snel en duidelijk in wat er gedaan moet worden. Is er iets na reparatie toch nog niet geheel in orde, lossen ze het direct op.
Mijn Mercedes c220 bluetec had een vervelende kraak voorin bij het draaien van het stuur , naar van rijen Vakgarage gebeld een afspraak gemaakt , met de auto langs geweest voor een diagnose, wisten ze meteen wat er aan de hand was , vervolg afspraak gemaakt , de auto voor reparatie gebracht kreeg ik meteen een leen auto mee, zelfde dag nog kon ik mijn auto weer ophalen nadat ie gerepareerd was. Ik hoefde voor de leen auto niks te betalen !! En de kosten voor de reparatie waren zeer scherp! Ik ben heel erg tevreden over Vakgarage van rijen te Tilburg, zeer deskundige vaklui en erg vriendelijk. Hele aangename ervaring! Bedankt kerels en wellicht tot de volgende keer.
De garage denkt mee in oplossingen en adviseren goed. Ze zijn eerlijk en geven een duidelijk beeld van de situatie zodat wij een goede beslissing konden maken wat we wilde doen met onze auto. Ik kan deze garage echt aanraden!
Zowel de kwaliteit van de reparatie als de service is gewoon geweldig.
Super snel en netjes gekeurd, onderhouden, gerepareerd en gewassen terug binnen een paar uur. Kosten netjes overgebeld voor overleg. Al met al top.
Fijn, eerlijk contact en goede uitleg en service.
Er wordt gedaan wat er is afgesproken, meerwerk wordt altijd van tevoren gemeld.
Netjes gebeld van tevoren voor wat er gemaakt moest worden. Duidelijke specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen gekregen. Daarnaast was de auto ook nog een even door de wasstraat gehaald. Wel even vergeten te bellen dat de auto klaar was. Al met al zeer tevreden.
Vooraf een duidelijke indicatie van de prijs en achteraf een duidelijke uitleg van hetgeen er moest gebeuren.
Erg vriendelijk en vakkundig geholpen.
No nonsense. Eerlijke tarieven en geen gekke extra stelposten. Goed advies en meedenkend
Je weet waar je aan toe bent
Het team van van Rijen is goed bereikbaar en is er altijd tijd om de klant te woord te staan. Een afspraak plannen gaat snel en over het algemeen hoef ik niet lang te wachten. Ik vind het jammer dat ik 2 x een urgent verzoek heb gedaan (1x motort pech en 1 x alarmstoring) en dat er geen tijd was ivm drukte dan wel einde werktijd. Dan merk je dat het team (te) klein is en minder flexibel.
Gewoon goed en vakkundig.
Wederom uitstekend geholpen
Vriendelijke, deskundige service
Goed werk
Goede service, betrouwbaar
Helaas bleek bij de keuring dat de auto niet helemaal goed was. Ik kon snel bij Thomas terecht. Hij gaf een eerlijk en duidelijk advies.
Prima contact gehad voor de 1e keer mijn auto in onderhoud gebracht. Alles naar wens verlopen.
Laat vooraf weten wat de kosten zijn. Dit alles in goed overleg
Ik word aardig te woord gestaan Er wordt snel gewerkt Prijsopgave en uiteindelijk rekening komen overeen Auto rijd weer heerlijk!