Ik word aardig te woord gestaan Er wordt snel gewerkt Prijsopgave en uiteindelijk rekening komen overeen Auto rijd weer heerlijk!
Snelle en vriendelijke service
Kwaliteit en prijs van het onderhoud en de reparaties zijn uitstekend. Het personeel is zeer vriendelijk, en je merkt dus ook aan alles dat de betrokkenheid groot is. Men wil het de klant zo goed mogelijk naar zijn zin maken, en dat is zeker gelukt!
Hele goede ervaring mee. Deskundig personeel en denken met je mee.
Wederom goed geholpen de auto kan er weer een jaar tegen
The person gives me quite a trust! I really like it and I will definitely go there next time!! Good job!
Vertrouwd adres en jarenlang goede ervaring
Vakmensen met een glimlach
Leuke garage met top monteurs , En duidelijke in afspraken, Klopt gewoon altijd .
Dit was mijn eerste afspraak met een autogarage (het is mijn eerste auto). Ik werd goed geholpen en er werd duidelijk gecommuniceerd en geadviseerd over wat er diende te gebeuren en wat de kosten waren. Ik kom hier zeker terug als klant!
Maandag zijn de mannen van de Vakgarage mijn auto op komen halen i.v.m. 2 rode lampjes. Probleem snel verholpen, kon de auto donderdag (incl. grote beurt) weer ophalen.
Perfect onderhoud met vooraf duidelijke afspraak.
Dit was mijn eerste bezoek maar zeker niet mijn laatste! Vriendelijk en meedenkend personeel. Volledig transparant in de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Ze zijn de naam vakgarage zeker waard.
1 dag voor de vakantie was onze accu kapot. Ik mocht direct langskomen en binnen een half uur had ik een nieuwe accu. Super service en zeer vriendelijk en klantgericht. Top!
Vriendelijk, behulpzaam en snel.
Vriendelijke mensen en prima geholpen voor een goede prijs. Alleen wat lastig te vinden vanaf de straat.
...
Vakmensen
Ik heb altijd een goede ervaring met Van Rijen autoservice, ze hebben een goede en snelle dienst, en geven ook goed advies. Ik had aangegeven voor een groot onderhoud te gaan, maar ze gaven zelf aan dat gezien het lage aantal gereden kilometers (met dank aan corona) dit nog niet nodig was. Ze hadden wel even de belangrijkste dingen nagekeken en de APK netjes geregeld, maar het kwam dus een stuk goedkoper uit dan verwacht. Tevreden zoals altijd!
Je wordt snel en vakkundig geholpen door zeer vriendelijk personeel
Eerlijk en betrouwbaar! Uitstekend geholpen
Ik ben vaste klant bij vakgarage van Rijen en ben altijd erg tevreden geweest. Ze zijn super betrouwbaar en laten altijd alles wat ze hebben vervangen aan de klant zien. Ze overleggen altijd de verwachtte kosten voordat ze beginnen. Ze zijn klantvriendelijk en leveren altijd een goede service.
Topervaring met vakgarage van Rijen. Ik werd erg vriendelijk ontvangen, maar daar bleef het niet bij. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de zaken die met mijn auto moesten gebeuren. Hieruit bleek mij al dat ik in een betrouwbare zaak stond. Na alle service die mijn auto nodig had kreeg ik nog een top uitleg over wat er gedaan is en waar alle kosten voor waren(de kosten waren telefonisch ook al besproken voor ze er aan begonnen).
Vriendelijke mensen, je auto is daar in goede handen