Prima garage in mijn ogen, was mijn eerste keer dat ik mijn auto erheen bracht. Belangrijk dat ze de vervangende onderdelen laten zien, de factuur nog even mee doorspreken.
Snelle en duidelijke service, komen zeker terug
Hier ben je nog klant. Denken met je mee en geven goed advies. Goede gasten!
Je wordt vriendelijk geholpen en de service is uitstekend. Professioneel en vakkundig zonder onnodig hoge rekeningen. Betrouwbaar en (klant)vriendelijk. Ik kan Vakgarage Van Rijen alleen maar aanraden!
Goede communicatie over te repareren en te vervangen onderdelen Ondanks meerwerk auto dezelfde dag klaar
Zeer goed geholpen op zeer korte termijn
Snelle en goede service en werken vakbekwame mensen.
Snel en goed geholpen na een storing en daardoor binnen een dag weer mobiel. Top!
Mijn auto is voor onderhoud en APK bij Vakgarage van Rijen geweest, wat een vriendelijk personeel en de deskundigheid laat niets te wensen over, en dan is de prijs/kwaliteit verhouding ook nog helemaal goed. In één woord helemaal TOPPIE.
Goed advies, hele vriendelijke en eerlijke mensen. Tot de volgende keer en bedankt voor alles!
Mijn familie en ik zijn al jaren tevreden van de diensten bij Thomas.
De klant vriendelijkheid is altijd aanwezig en ook altijd correct.
Altijd een fijne service hier. Herinnering dag voor de afspraak, bellen netjes wat er is vastgesteld en wat het gaat kosten voor ze iets gaan repareren/vervangen en een berichtje als je auto klaar staat.
Wederom uitstekend geregeld en uitgevoerde onderhoudsbeurt, complimenten!
Goede service, vakkundig
Het was voor mij de eerste keer bij deze garage maar het is goed bevallen. Goede service. Vriendelijke personeel. Ik kom zeker weer terug.
Professionele monteurs waarvan je altijd vriendelijk en professioneel geholpen wordt. Zeker een aanrader!
Goede service, fijn personeel
Duidelijke uitleg en alles zoals vooraf afgesproken
Goede service, geen onverwachte kosten word vooraf besproken
Bij reparaties wordt meegedacht. De vervangen onderdelen worden altijd getoond
Duidelijke en eerlijke communicatie en uitleg!
Denken met je mee en vooruit. Krijg altijd een verwachting mee van kosten die mogelijk de volgende keer komen. Zo sta je minder voor verassingen.