Fair
Fijne communicatie en uitstekende service
Super netjes geholpen.
Denkt met de klant mee naar de beste oplossing
Eerlijk en transparant
Eerlijke vakmensen!
Niet het gevoel dat je ge… word.
Prima vakkundig team
Snel en vakkundig geholpen. Zelf mijn auto is gewassen.
Ik was op zoek naar een vriendelijke en betrouwbare garage op loopafstand met reële onderhoudsprijzen. Vakgarage van Rijen voldeed aan mijn verwachtingen. Mijn voorlamp werd in no time vervangen en voor een reële prijs.
Beurt en reparaties allemaal klaar volgens afspraak en voor het afgesproken bedrag!
Gebracht voor alleen APK. Bij andere garages is er altijd vanalles aan maar hier staat eerlijkheid dus voorop! Bedankt Thomas ,Jaap, Jordi voor de uitstekende service!
Duidelijk en eerlijk gecommuniceerd
Zeer goed geholpen. Geld meer dan waard!
Prettig en betrouwbaar
Snel en goed geregeld.
Bij pech is het fijn dat het bedrijf mee denkt. De auto is vaak snel gemaakt. Goede communicatie over onderhoud of vervanging bij kapotte onderdelen. En wat de kosten zullen zijn. Al een aantal jaar vaste klant!
Een garage met een goed advies met garantie voor kwaliteit.
Voelt vertrouwd, en dat geeft een fijn gevoel
Goede en snelle service met duidelijke communicatie
erg netjes behandelt optijd gebeld wat er moet gebeuren en na vervangen ook laten zijn waarom vervangen.
Vakmanschap en service zoals het hoort !
klantvriendelijk
Zoals altijd weer een uitstekende service! Het werk is zeer correct uitgevoerd en voor een nette prijs. Jaap en Thomas bedankt voor de koffie en de vriendelijkheid.