Duc is geweldig. Super deskundig. Hij zit al 25 jaar in het vak en kan alles dus haarfijn uitleggen. Zeer flexibel. Hij doet altijd zn best om een gaatje voor je te vinden en dat lukt ook bijna altijd. Duc is wel een beetje direct, hij is goudeerlijk en windt er geen touwtjes om. Maar als je een bepaald onderdeel van zijn manier van lesgeven als onprettig ervaart, kan je hierover gemakkelijk met hem in gesprek. Tot slot is het gewoon een gouden kerel. Je zit gemakkelijk 40 uur met hem in de auto dus dan is het fijn dat je het goed met hem kan vinden. Altijd lachen met hem!

Heel erg veel geleerd.

Duc gaf goede uitleg en neemt echt de tijd voor je. Hij is gezellig om mee in de auto te zitten, maar serieus als dat nodig is! Hij leert je echt goed autorijden en regelt alles! Hij weet je goed in te schatten met wat je nodig hebt, zodat hij zo het beste les kan geven.

Emotionele Rollercoaster

Na een jaar eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Veel gelachen,maar ook met zweet en tranen achter het stuur gezeten. Duc weet waarover hij het heeft en bleef rustig als ik door mijn perfectionisme het even niet meer zag zitten. Dankjewel Duc!

Elke week keek ik uit om weer in de auto te stappen naast Duc!

Mijn ervaring bij Rijschool Le Duc is erg positief. Duc doet zijn werk met plezier en dit straalt hij ook uit tijdens de rijlessen. De sfeer is ontspannen en gezellig. Er wordt gelachen wanneer het kan en serieuze maar leerzame gesprekken gehouden wanneer dit nodig is. Kortom; de ideale combinatie om succesvol je rijbewijs te halen!

Het was een fijne en top ervaring

Het was een fijne en top ervaring omdat Duc zich altijd aan zijn woord houd of als er opeens iets tussen valt komt Duc altijd met een oplossing zodat jij nog steeds een rijles kan volgen. Naast dat is Duc een positieve man hij zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Uitstekende en gezellige rijschool

In één keer geslaagd bij Duc, hij komt z’n afspraken na en het is altijd gezellig in de auto. Zeer zeker een aanrader!

Fijne ervaring!

Erg professioneel, geduldig en goede uitleg.

Goeie ervaring!

Ik voelde me altijd op mijn gemak en alles werd duidelijk uitgelegd. Le Duc houd de afspraken altijd aan en is zeer betrouwbaar. Ik beveel het zeker aan om hier te rijden.

Heel fijn rijden

Duc is een hele rustige, duidelijke en gezellige man, waardoor je makkelijk achter het stuur zit en je lekker kan rijden. Hij geeft goeie tips en legt dingen goed uit.

Hele goeie ervaring, Duc is een topper!

De beste rijschool!

Ik ben heel erg tevreden over rijschool Le Duc. Ik heb bij meerdere rijscholen gereden en hij is echt de aller beste! Hij geeft heel goed les en is heel geduldig en komt altijd op tijd. Hij heeft heel veel ervaring dit merk je aan zijn manier van les geven. Ik ben in één keer geslaagd! Ik beveel hem aan iedereen aan!

Echt een fijne tijd gehad!

Ik vond het fijn om bij Duc te lessen, omdat Duc altijd rustig blijft, in welke situatie dan ook. Omdat je grapjes met hem kan maken en kan lachen, lekker kletsen over van alles en nog wat, maar vooral de uitleg over bepaalde situaties in het verkeer, gingen hem makkelijk af. Duc is een topper! Bedankt voor de fijne rijlessen!!

Top rijschool !

Erg tevreden super rijschool !

Heel erg fijn

Mijn ervaring was heel erg goed. Altijd vriendelijk en erg goed in wat ie doet.

Excellent advice and service

Clear instruction

Geduldige rij-instructeur, goede begeleiding

Ik heb Duc leren kennen als een geduldige rij-instructeur, die het belang van de leerling altijd voorop zet. Veel praktijkervaring in de auto vormt bij hem de basis. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan bij het examen. Kies je voor deze rijschool, dan weet je een ding zeker: dat rijbewijs gaat er komen. Heel veel succes. Wesley Dekker

Heel leerzaam

Hele fijne rij-instructeur

Ik ben door Le Duc n eerder niet geslaagd te zijn gemotiveerd geraakt om toch door te gaan en met su

Ik kreeg de juiste tips van een zeer ervaren en deskundige instructeur. Ik heb bepaald geen spijt van mijn keuze.

Duc is een aanrader als je het rijden serieus neemt

Rijden met Duc was een prettige ervaring. We hebben leuke gesprekken gehad, maar hij weet ook wanneer het nodig is om echt serieus te zijn. Gedurende de rijlessen was de volledige aandacht op mij en het rijden gericht. Duc mist ook nooit een afspraak, hij is een man van zijn woord. Hij heeft me netjes leren rijden en me scherp gezet voor het rijexamen waardoor ik in één keer geslaagd was. Duc doet zijn uiterste best om jou 100% voorbereid het praktijkexamen in te laten gaan. Ik raad hem aan, erg prettige rij-instructeur!

Helemaal top

Goeie rijlessen met een aardige en goeie instructeur

Top!

Ik heb een super ervaring gehad met Duc als rij-instructeur! Het is altijd gezellig bij Duc in de auto en hij heeft echt het beste met je voor. Bedankt voor alles!

Hele goede rijschool.

De instructeur legt alles heel duidelijk uit, en stelt je altijd gerust tijdens de lessen. De lesauto (VW T-Roc) is heel comfortabel om in te rijden, zeker als je 1 of 1,5 uur in de auto zit.

Een prettige rijschool

De rij instructeur kwam altijd zijn afspraken na, gaf goede aanwijzingen en tips.

M'n ervaring bij autorijschool le duc ging goed en ik heb er veel geleerd wat ik nog niet wist. Hij is altijd positief en hij legt ook dingen goed uit!

Madeira 15

1448PP Purmerend