Top!!

Een echte vakman, aanrader als je je rijbewijs wilt halen

Super fijne ervaring!!

Hele fijne lessen gehad bij Le Duc! En in 1 keer geslaagd! :)

Een erg prettige rijschool

Ik heb een aantal weken terug mijn rijbewijs gehaald bij Le Duc en ben super met deze rijschool. Duc is een erg fijne instructeur en is erg goed in zijn vak. Ik was bij het begin erg zenuwachtig maar na de eerste rijles was dit meteen weg. Ik raad deze rijschool aan aan iedereen als je opzoek bent naar een persoonlijke, gezellige en professionele rijschool.

Mijn ervaring was zeker heel goed

Het was prettig om les te krijgen van Le Duc. Je merkt met het rijden dat hij weet wat hij doet. Legt rustig alles uit. Le Duc bleef rustig als er een fout gemaakt werd. Fouten mag je zeker maken van hem en hij stelt je daarna goed gerust. Heb zeker een goede ervaring bij hem. Ben tevreden na zo lang toch het te kunnen behalen met behulp van hem.

Met zekerheid mijn praktijkexamen in

De lessen met Duc zijn naast altijd gezellig, goed en professioneel. Je merkt dat hij altijd de tijd voor je neemt en goed aangeeft welke punten je zou kunnen verbeteren. Naast dat Duc goede lessen geeft begeleid hij je ook goed naar zowel het theorie-examen als praktijkexamen. Voor mijn praktijkexamen had ik nog een paar extra lessen genomen en ik ging zelfverzekerd mijn praktijkexamen in. Bedankt Duc!

Gezellig en goed

Leuk en leerzaam

Betere rijschool is er niet!

Heb afgelopen week mijn rijbewijs gehaald met dank aan duc. Heb een geweldige ervaring gehad met deze rijschool. De altijd vrolijke Duc is echt super klantvriendelijk en zorgt voor een leuke ervaring, die daarnaast erg leerzaam is. Heb mijn rijbewijs in 1x bij hem gehaalden zal hem aan iedereen aanbevelen.

Goede instructeur, houdt wel van wat grapjes.

Fijne ervaring, ik begon angstig op de weg en ging zelfverzekerd weg. Instructeur geeft relaxte vibe maar is ondertussen ook alert. Kortom, erg tevreden!

Goed begeleid!

Rijschool Le Duc is het best rijschool in Purmerend!

Le Duc zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen je rijbewijs kan halen.

Duc weet precies hoe hij je op het juiste niveau kan helpen om je rijbewijs te halen. Hij behoudt altijd de rust en werkt aan je zelfvertrouwen tijdens het rijden. Duc heeft humor en is gezellig, maar is expres vaak stil en serieus, zodat je de concentratie op de weg kan houden.

Aanrader!

Geduldige, professionele rij instructeur.

Super goed

In korte tijd heel veel geleerd en mijn rijbewijs gehaalt op een leuke manier.

Op een ontspannen manier je rijbewijs halen.

Heel ontspannen wordt alles goed uitgelegt en herhaald, en het is ook nog eens gezellig in de auto.

Aanrader

Als je je rijbewijs wilt halen is LeDuc de aangewezen rijschool. Duc zorgt ervoor dat je goed leert rijden en houdt een tempo aan die bij je past. Niks op aan te merken!

Gezellige sfeer met duidelijke en leerzame lessen

Ik voelde mij bij de lessen van Duc erg op mijn gemak, door de fijne sfeer en duidelijke uitleg. Bij fouten werd ik gerust gesteld waardoor ik mij meer zelfverzekerd in het rijden voelde.

Super!

Heel flexibele rij-instructeur. Gezellig in de auto, en een super voorbereiding op het examen. Kon altijd appen en reageerde altijd lekker snel, al met al een top rijschool!

top rijschool

ik vond de docent heel goed, heel vriendelijk en soms rechtvaardig, duidelijk uitleg.

Hele goede lessen

Hele goede en fijne lessen. Zeker een aanrader

Denkt aan de klant

Mijn ervaring met deze rijschool was goed, duidelijke lessen gekregen en een welgemanierd rij-instructeur.

Nu vol vertrouwen op de weg!

Het was een gezellige en vooral leerzame periode.

Top rijschool met de beste instructeur.

Prettige tijd gehad in de auto, leuke instructeur. Legt dingen altijd goed en rustig uit zodat je het begrijpt. Nette auto, tijdens de corona tijden alles nog extra schoon. Zeker een aanrader.

De beste rijschool !!!

Ik heb hele goede uitleg gekregen. Ben heel tevreden hoe mijn rijinstructeur mij heeft voorbereid voor mijn rijexamen. Ik ben in 1 keer geslaagd !!!

In één keer geslaagd dankzij Duc!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn rijlessen bij Le Duc. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie examen, en dankzij Duc ook in 1 keer voor mijn praktijk examen. De onderdelen die ik lastig vind hebben wij vaker herhaald en hij legt duidelijk uit waar verbetering nodig is. Duc laat je echt zelf nadenken over bepaalde handelingen. Hij vertelt je niet wat je wilt horen, maar wel wat je moet horen. Soms niet altijd leuk om te horen, maar wel nodig.

Oprechte en zeer comfortabele rijinstructeur, die je alle kneepjes haarfijn uitlegd.

Duc is een eerlijke, behulpzame en vriendelijke rijinstructeur, die je op een effectieve en begrijpelijke methode op weg helpt naar je rijexamen. Bij vragen, problemen of andere kwesties kan je gerust bij hem terecht. Kortom: een uitstekende instructeur

Top instructeur

Na een ongeluk van mijn vorige instructeur kwam ik bij Duc terecht. De instructeur was duidelijk en geduldig om me de juiste instructies te geven. Kan deze rijschool iedereen aanraden. En het was ook gezellig.

Madeira 15

1448PP Purmerend