Ik zou iedereen aanbevelen om zijn rijlessen bij Le Duc te nemen. Je voelt je, je op je gemak doordat er tijdens de rijlessen lekker gekletst wordt en er worden zeker weten ook grapjes gemaakt. Daarnaast leer je ook veel, maar alles stapje voor stapje, zodat je alles goed onder de knie krijgt. Je krijgt de volle lesuren les. Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald na een normaal pakket aan lessen gehad te hebben. Ik zou niet weten wat ik anders kan zeggen over rijschool Le Duc.
Mijn ervaring bij rijschool Le Duc was super. Ik heb erg veel geleerd maar ook erg veel plezier gehad. Rij instructeur Duc zegt alles gewoon zoals het is, ook als je iets fout doet. (Maar daar leer je natuurlijk het beste van). Verder is elke les erg gezellig en maakt hij altijd een leuk praatje met je! Top lessen en Top rijschool, kan niet anders zeggen!
Goede kwaliteit van de lessen en een zeer goede sfeer tijdens het rijden
Ik heb erg fijn en duidelijk les gekregen door Duc ik vond structuur ook erg belangrijk en dat kon hij mij ook aanbieden!
De lessen waren altijd super ontspannen en hij leert je echt de dingen die je helpen. Als je iets niet begrijpt legt hij het net zovaak uit tot je iets begrijpt. Voor mensen met faalangst zeker een aanrader!
Duc is een rijinstructeur met veel ervaring en hij komt altijd zijn afspraken na. Als je moeite hebt op bepaalde gebieden weet hij hoe je het kan verbeteren. daarnaast is het ook gezellig en je voelt je altijd op je gemak.
Duc heeft veel geduld en is erg serieus met ze werk bezig voelt je altijd op je gemak