perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een echt familiebedrijf met hart voor de zaak . Vriendelijke en deskundige mensen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We gaan as vrijdag onze nieuwe auto ophalen! Wij hebben er zin in. Helaas hebben wij veel negatieve ervaringen met gekochte auto\'s in het verleden en onbetrouwbare verkopers. Het was even een flink eind sturen en met onze geschiedenis in het achterhoofd waren we voorbereid op een auto die toch niet helemaal zou zijn wat het moest zijn volgens de advertentie. We hebben al eerder een overwegend positieve review achtergelaten over dit bedrijf, maar bij nader inzien was ik daar wat te kort door de bocht. Dit voornamelijk door frustratie van vorige aankopen bij andere autobedrijven. Ik heb die review daarom ingetrokken en besloten een nieuwe te schrijven nadat wij onze frustratie even aan de kant hadden geschoven.\r\n\r\nEenmaal aangekomen bleek de auto onze verwachtingen te overtreffen. Hoewel we niet de hoogste inruilprijs voor onze auto hebben gekregen en het gevoel hadden iets te veel betaald na raadplegen ANWB website bleek dit na een goed gesprek met de verkoper ook een andere kant van het verhaal te zijn en zijn wij er nu van overtuigd dat wij een redelijk prijs hebben betaald voor de nieuwe gebruikte auto...al is het altijd moeilijk voor ons om zoveel geld aan een auto uit te geven op een of andere manier. Het is tenslotte niet even een pak melk wat je koopt...\r\n\r\nWij werden uitstekend geholpen bij aankomst. Wat ons opviel was dat we alle tijd kregen om de auto te bekijken en te rijden. Dit gaf ruimte om een overwogen beslissing te maken. Het is tenslotte je spaargeld dat je uitgeeft en dat kan maar één keer! Het is niet zo\'n enorm grote autodealer en daarmee weet je al direct dat ze het moeten hebben van mond op mond reclame en veelal terugkerende contacten na verkoop en onderhoud. Als het contact goed blijft de komende tijd dan sluit ik niet uit hier ooit mijn nieuwe (gebruikte) auto aan te schaffen, ondanks de grote afstand (1,5 uur rijden). Maar dit hangt ook af van de betrouwbaarheid van de auto en de daarmee samenhangende service die eventueel nodig is.\r\n\r\nOf ik dit bedrijf kan aanbevelen aan anderen zal nog moeten blijken uit het verdere contact. Er was sprake van enige miscommunicatie, en de andere verkoper die ons die dag verder hielp en de deal afhandelde was niet de vriendelijkste die dag, maar dit is keurig besproken op een nette en klantvriendelijke wijze. \r\n\r\nHet is moeilijk om nu al een score te geven, maar aan de hand van wat we nu weten geven wij gevoelsmatig een ruime voldoende/goed (8) als score, hoewel dit natuurlijk nog wel zal moeten blijken uit het verdere contact betreffende service en deskundigheid. Misschien wordt dit ooit wel een 9. Een 10 zal niet snel gebeuren, maar wie weet geven ze ons ooit een gratis auto of zo... Over de prijs/kwaliteit verhouding kan ik ook nog niet veel zeggen. Ook dit zal moeten blijken uit de komende kilometers die worden gereden met de nieuwe auto. Maar...misschien hebben wij voor het eerst in ons leven eens echt een goede gebruikte auto gekocht! Daarom gevoelsmatig een ruime 8 als score.\r\n\r\nWe hebben vooralsnog een fantastisch auto gekocht en hopen er nog jaren rijplezier aan te kunnen beleven. Het is jammer dat onze auto net niet in aanmerking komt voor de select garantie voorwaarden, maar met de BOVAG garantie komen wij een heel eind. Al verwacht ik bij dit bedrijf na ons laatste contact dat ze ook niet moeilijk doen als er iets gebeurd net na de garantie periode.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet onze auto gevonden en uiteindelijk gekocht. Via de mail duidelijke afspraken gemaakt betreffende eventuele prijs van de auto en inruilwaarde van onze huidige auto. Bijkomend komt de vervanging van distributieriem, waterpomp en 4 nieuwe banden. De auto inruilwaarde is de laagste die ik in Nederland heb gekregen. Zelfs bij wijkopenautos.nl krijg ik er meer voor. De 4 nieuwe banden kosten inclusief montage 1150 euro en de distributieriem en waterpomp 850 euro. De vraagprijs van de aan te kopen auto ligt ook iets boven de marktwaarde volgens de anwb website. De banden kosten 150/175 euro per stuk, overal in Nederland. Hoe is het mogelijk dat er dan ruim 500 euro bij wordt gerekend aan montage kosten. Uiteindelijk hebben we dit weten af te dingen naar een redelijker bedrag, maar toch hou je dan in je achterhoofd het gevoel dat de prijsstelling niet helemaal klopt of een of andere manier.\r\n\r\nDe auto was zoals geadverteerd. Erg nette auto! We werden ook goed geholpen door (vermoedelijk) de eigenaar. De doorverwijzing naar een andere collega was een wat andere ervaring. Het voelde bij die andere verkoper haast alsof het ons kwalijk werd genomen dat we de auto kochten...alsof hij hem liever zelf wilde hebben. Kan ik inkomen gelet op de staat van de auto, maar dan nog...kon iets vriendelijker.\r\n\r\nVlak voordat we \'JA\' zeiden tegen de auto vroeg ik of we nog een nieuwe mattenset mochten hebben voor de auto aangezien die van de tweede zitrij helemaal kapot was en bijna zelfde door de midden was gescheurd. Dit was namelijk het enige dat ik kon aanmerken op de uiterlijke staat van de auto. Verkoopprijs 65 euro en inkoop kan ik alleen maar naar gissen, maar verwacht niet hoger dan 30 euro te komen. Dit kon er helaas niet meer vanaf. We realiseren ons dat dit een kleinigheidje is, maar het had het voor ons helemaal afgemaakt en dan hadden we de perfecte auto gekocht. Gaf een beetje een zuur gevoel. Zeker gelet op de extreme prijs die aanvankelijk voor de nieuwe banden werd gevraagd en de laagste inruilwaarde van Nederland voor onze auto had dit geen onnodig gebaar geweest in onze ogen.\r\n\r\nOf de auto ook daadwerkelijk gaat bevallen weet ik niet. Dat zal de ervaring uitwijzen. Wel vind ik het erg spijtig dat onze auto niet voldoet aan de select garantie. De regel is 7 jaar of jonger. Al staat er 500.000 km op... Onze auto is dan weliswaar 9 jaar oud, maar verkeerd in dermate uitmuntende staat en nog geen 31.000 km dat het hun had gesierd deze aanvullende garantie te verstrekken. Je staat tenslotte achter je product dat je verkoopt.\r\n\r\nWellicht dat na het lezen van deze review men toch nog een nieuwe mattenset levert en eventueel de select garantie aanbied. Dan krijgen ze een volle bak cijfer 10 en ben ik zelfs bereid om mijn volgende nieuwe (of gebruikte) auto daar weer te kopen.\r\n\r\nHoe dan ook...over het algemeen een positief gevoel tot nu toe op de punten na zoals hierboven beschreven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring , aardige verkoper en personeel achter de balie, de prijzen van beurten e.d en afleveringskosten vindt ik altijd een heikel punt , maar misschien is dat bij elke garage

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief ! Ik kocht hier een auto voor nog geen 6000 euro en ben keurig ontvangen. Helaas bleek de airco stuk te zijn. Hoewel ik geen garantie had is deze toch gratis gevuld en werkt nu weer prima. Erg tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze nieuwe ds 3 op dinsdag opgehaald. Wij betaalden €500 afleveringskosten zodat de wagen perfect in orde zou zijn. Na tweee dagen bleek helaas dat de airco het niet deed en dat de condensator defect was. Dit is onmogelijk als je met zorg omgaat met je wagens.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf HEEL GOED CONTACT MET VERKOPER. (BAS ENGELSMAN).\r\nOnderhandelingen waren duidelijk en in goed overleg.\r\nAuto stond keurig klaar en goede uitleg/instructie gekregen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en plezierige ervaringen. Daarom ook nu de keuze weer een Citroen aan te schaffen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige adviseur, prettig in de omgang. Aandacht voor detail. Niet te zakelijk ook niet te klef, niet opdringerig ook niet te afstandelijk. Precies goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig goede en prettige opstelling naar de klant fijne en gezellige uitstraling .Heb dit als zeer goed ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend leuk ontvangen bij het halen van onze auto met als felicitatie op de voorruit van de auto.......ze nemen echt de tijd voor je

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, delen de passie van het autorijden en dan met name Citroen als geen ander. Begrijpen de klant en zonder pusherig te zijn houden ze de band in stand. Je kan ze jaren niet nodig hebben maar als je eenmaal weer binnenstapt voor volgende stap in je Citroen-carriere met bijv andere auto dan is het alsof je nooit bent weggeweest. Hartelijk en oprecht zonder poespas en praatjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaringen met een sympathiek team.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een prima ervaring. Ik heb mij vanaf het begin welkom en klant gevoeld. De verkoper dacht mee en was oprecht en transparant. Kom graag nog eens terug.

Sand Ambachtstraat 119

2690 AB ?s-gravenzande