Wij waren op zoek naar een auto (met automaat) die een caravan van 1700 kg kan trekken én beschikt over een vering zoals in onze oude C5. Diverse merken en prijzige modellen gereden. Allemaal mooie auto's, maar nergens een comfort vering zoals in de C5. Dus restte ons weinig anders dan te wachten op de C5 Aircross Hybride en duimen dat deze 1700kg mag trekken. De adviseur stelde voor eens te rijden in de diesel uitvoering. Ja, dat is een zeer bekend comfort. Diesel is even een dingetje, maar toch gekozen voor deze auto. Die 50kg (1650 ipv 1700) kan ik op de caravan wel hebben.
Zoals bovenstaande, ik ben goed en vriendelijk geholpen. De proefrit is prima geregeld en ook het afleveren is versneld georganiseerd zodat ik niet zonder auto heb gezeten.
Bij een aankoop van een auto moet je op de verkoper kunnen vertrouwen. De toekomst zal het leren maar gevoelsmatig denk ik bij het juiste adres te zijn geweest!
Alles ging vlot en naar wens.
Prima geholpen uitstekend werk gedaan tot nu toe
Sand Ambachtstraat 119
2690 AB ?s-gravenzande