• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeker wel een goede ervaring met Rijschool Verolme. Goede instructeurs die de tijd nemen en je het echt willen leren. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In aanloop naar de eerste rijles goed gecommuniceerd over tijd en plaats.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed\r\nGoede uitleg. Ik ben geslaagd in 1x geslaagd voor alles dus dat is goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige rijinstructeurs, doen er alles voor om je te laten slagen. Passen zich ook goed aan op ieders valkuilen. En daarom ben ik ook dik tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad met goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer mooie rijschool met deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn praktijk examen gehaald bij rijschool Verolme.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, Leuke spontane mensen van mijn opleiding genoten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Begleiden je goed naar je praktijkexamen toe! In 1 x geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met Rijschool Verolme gehad, erg duidelijk tegenover de leerling en niet te overhaast jaar het afrijden toe.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool! Heel goed op weg geholpen en voorbereid voor het examen door de instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren imprincipe goede en leerzame lessen.\r\nHet viel me alleen wel op dat de rijinstructeur na het behalen van mijn rijexamen BE op de snelweg naar huis waar je 80km/h maximaal mag, 120km/h ging rijden.\r\nDe rij instructeur moet bij mij weten het goede voorbeeld geven, dus kan dan niet zomaar een maximale snelheid gaan overschrijden.\r\nMaar dit zal verder dan het probleem van de rij instructeur geweest zijn.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Irritante instructeur, maar desondanks wel in 1 keer geslaagd met hulp van de instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het lessen was helemaal goed, perfect. Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk vakkundig inzicht!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke lessen, afwisselende stof. Je word goed voorbereid op het examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel duidelijke en goede rijschool!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring met deze rijschool zeer vak bekwaam.\r\nGoede uitleg en begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur, geeft goeie tips en was erg motiverend/geruststellend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool. Streng maar rechtvaardig. Heel veel leuke en zeer leerzame kilometers gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring is zeer goed, leerzame lessen. Er werd precies verteld waar je op moet letten en alles werd duidelijk uitgelegd.

Simon Stevinweg 27

3241 MD Middelharnis