Heer Nuijten, hartelijk dank voor de positieve reactie. Wat een leuke reactie om te lezen. Veel rijplezier met de nieuwe Kia Picanto. Met vriendelijke groet, Otto Kwetters
Beste Marco, dank voor je positieve reactie op ons gesprek. Met vriendelijke groet, Otto Kwetters
Beste Pascal, dank voor je positieve beoordeling. wij wensen je veel plezier in de nieuwe Renault Clio Knight and Day... Met vriendelijke groet Otto Kwetters
Beste Sven, dank voor je positieve reactie. Wij wensen de berijder veel rijplezier in zijn nieuwe Renault Clio Expression. Met vriendelijke groet, Otto Kwetters
Beste Tony, dank voor de positieve reactie. Wij wensen je veel rijplezier met de Renault Clio. Met vriendelijke groet, Otto Kwetters
Goedemiddag Monique, dank voor je leuke reactie. Wij wensen jullie veel reisplezier met de 2 Kia Rio's. met vriendelijke groet, Otto Kwetters
Beste Ruud, dank voor je positieve beoordeling.
Beste Peter, dank voor je positieve beoordeling. Veel prettige kilometers gewenst in je nieuwe Kia Picanto.
Beste Kelly, dank voor je positieve reactie en beoordeling.
Beste Gilbert, dank voor je leuke en positieve reactie op onze service. Veel rijplezier in jullie nieuwe Ford Fiesta...