goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige, behulpzame en goede rijinstructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool de toekomst vindt ik zelf de beste rijschool die ik heb kunnen kiezen.Alle 2 de rij leraren zijn fijn en echt goed ze weten waar ze mee bezig zijn.Moet wel zeggen heb rob alleen voor theorie cursussen gehad maar daar uit zie ik wel dat ie weet wat ie doet en zelf heb ik hugo voor praktijk en ik zeg eerlijk je kunt je eigen geen betere leraar wensen als hem hele fijne man maar 1die weet hoe hij moet omgaan met leerlingen ziet al snel wat voor leerling hij voor zich heeft en weet dan ook wat hij er mee moet doen om te zorgen dat hij/zij dat rij bewijs haalt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een erg leuke rijschool, heeft me goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, persoonlijk en dichtbij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met de Toekomst heb ik een goede ervaring. Ze begeleiden je goed tijdens de rijlessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel fijn om rijles te krijgen van autorijschool de Toekomst, ik ben er erg tevreden over hoe het in die tijd is gegaan. Altijd positief. Super fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren! Zeer leerbaar, niet vervelend om te doen en altijd een gezellige rit! Bedankt daarvoor!\r\n\r\nNog een klein dingetje.... \r\nIk miste wel de informatie over To2Drive...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met positiviteit, flexibiliteit. Geen onnodige lessen, als je klaar bent voor het examen gaan ze de overige lessen niet eerst expres opmaken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed begeleid en opgeleid

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met goede instructeur! Maken gebruik van een duidelijke app. Hierbij wordt de voortgang goed bijgehouden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een fijne rijschool. De lessen worden zo ingedeeld dat het voor jezelf ook het beste uitkomt. Ik word meestal op vrijdagmiddag op school opgehaald en dan mag ik gaan lessen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden voor andere leerlingen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super begeleiding met een gezonde dosis humor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een hele fijne rij school. ze hebben veel geduld. \r\nze zijn duidelijk op de momenten dat het moet. \r\nmaar ze zijn ook heel erg makkelijk. \r\nik ben echt super blij dat ik hier mijn rijbewijs gehaald heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel veel geleerd elke les. Ik vond het lessen ook totaal niet vervelend om te doen. Ik heb dus een goede keuze gemaakt om bij de Toekomst te lessen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne manier van werken!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hugo en Rob zijn allebij super fijne gasten ook om les van te krijgen en als persoon. Ik voel me erg op mijn gemak bij hun. Ik krijg van Hugo rijles en van Rob heb ik theorielessen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijschool met zeer flexibele en aardige instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leerzame, goede en leuke rijlessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, duidelijke lessen. Goede, rustige uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede uitleg. \r\nBegrip als het even wat slechter ging met het snappen van bepaalde situaties enzovoort. \r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne persoonlijke begeleiding tijdens de gehele rijopleiding.