goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg en veel geleerd in korte tijd. Ben zeer tevreden over mijn rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke lijnen en fijna begeleiding!

perfect, zeker aan te bevelen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk, geduldig, vriendelijk, veel plezier in het lesgeven. Je alles willen leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, duidelijke, rustige uitleg. Goede communicatie door middel van app. Laat ook goed weten wat goed gaat en waar nog verbeterpunten zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben begonnen bij blom verkeersopleidingen, maar door dat ze in tilburg stopte ben ik met de instructeur meegegaan naar de toekomst in reusel.\r\nheb op een fijne manier gelesd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaring. tip: als je voorbij het aantal lessen van het pakket gaat, licht klant dan even ik over geschatte bijkomende kosten.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen zijn erg duidelijk en leerzaam. Ik heb een erg aardige instructeur en ben erg tevreden over autorijschool de Toekomst.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen bij de toekomst, met Rob als intstructeur, als heel prettig ervaren. Elke keer zat ik met plezier in de auto, ondanks de obstakels die ik bij mezelf tijdens het autorijden tegenkwam. Hierbij heeft rob me erg goed geholpen. Daarnaast hebben we vooral ook veel plezier gehad. Ik denk dat dat erg belangrijk is, omdat het toch iets is dat best wat tijd kost. Wat me tenslotte is bijgebleven is de duidelijkheid waarmee rob verkeersregels en situaties uitlegde. Door herhaling en ezelsbruggetjes wordt het erg duidelijk en zul je het niet snel meer vergeten. Ik zal jullie rijschool zeker bij andere aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rustige manier van lesgeven waardoor je het autorijden ook sneller onder de knie krijgt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede, structurele, persoonlijke en opleidende rijschool!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen! Goede lessen en flexibel in plannen en eventueel verzetten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik les bij Hugo. ik ben nu ongeveer op de helft met lessen en vind het heel leuk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met autorijschool de toekomst. Er wordt lesgegeven door een fijne en gezellige instructeur en de tijden kunnen op jou aangepast worden wat ook erg fijn is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaringen, prima ondersteuning en goede aandacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaringen mee. Je leert hier echt iets van. En dat op ren rustige en nette manier.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, fijne lessen, eigen inbreng mogelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hallo\r\nOnze zoon Mark heeft met rij instukteur Rob v Gompel gelest en is nu net voor de 2e keer geslaagd, vooral door de deskundigheid van Rob.\r\nOmdat onze Mark PPD- Nos heeft, vergt dit heel wat extra deskundigheid, hetgene waar Rob erg goed is mee omgegaan en hij heeft Mark heel goed begeleid.\r\nGrote Dank daarvoor. \r\nAutorijschool en Rob v Gompel\r\nnamens Mark en Fam Hermus Bedankt

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Hugo heb ik vele verschillende routes gereden waar je telkens op jouw niveau werd uitgedaagd. Wanneer er een situatie voorkwam wat niet correct werd uitgevoerd of moeilijk werd bevonden, werd de auto meteen aan de kant gezet voor goede feedback en uitleg. Al met al een goede rijschool die rekening houdt met je persoonlijke kwaliteiten en moeilijkheden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke richtlijnen en wat verwacht wordt.\r\nAls tip geef ik wel om minder vaak de auto stil te zetten om theorie door te spreken die ik al had gehaald en al duidelijk was, sonde van de tijd.