goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne en leerzame lessen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, maar bij de intro werd verteld dat indien nodig je bij school afgezet en opgehaald zou kunnen worden. Helaas ligt mijn school aan de andere kant van Eindhoven en blijkt dit niet mogelijk. Maar verder vind ik de rijschool helemaal super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool met goede instructeurs en persoonlijke aandacht!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met autorijschool de toekomst goede ervaringen gehad. Het waren erg leerzame rijlessen. Zijn ook flexibel met het plannen van de rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met rijschool de Toekomst. Het begon al met het eerste gesprek met Simone, waarbij ik me meteen om mijn plaats voelde. Verder vond ik mijn rij instructeur top. We hebben dezelfde interesses, maar hij voelde perfect aan wanneer we het hier over konden hebben en wanneer de focus op de weg lag. Tot slot vind ik een groot pluspunt, dat leerlingen hun geld terugkrijgen wat teveel is betaald als ze onder hun uren zitten. Kortom, top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin december ben ik in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Ben hartstikke tevreden over de rijopleiding! Deze was prima opgebouwd, duidelijk, en er werd ingespeeld op mij persoonlijk als leerling. Dit in samenwerking met de ontspannen sfeer en flexibele lesplanning heeft voor mij als een succes gewerkt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Autorijschool de Toekomst heb ik een goede ervaring gehad. Dankzij hun heb ik in de tijd dat ik heb moeten lessen het altijd gezellig gehad tijdens het lessen. Ook het leren van het auto rijden werd altijd op een leuke en duidelijke manier verteld waardoor je het snel kon leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, zeer flexibel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een geweldige rijschool. gezellige instructeurs en geven goed advies en geven je een geweldige rit. ben super trots op hun

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk en leerzaam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad. Er word meer gekeken naar welke persoon er in de auto zit dan alleen puur naar het les geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring, fijne instructeurs en je voelt je op je gemak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf echt een geweldige rijschool, geeft je veel info en geeft ook veel duidelijkheid in theorie en praktijk. ze hebben mij goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, niks op aan te merken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en leerzame lessen, ik voelde me steeds op m\'n gemak in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leerzame lessen gehad. Vanaf het begin goede en fijne begeleiding gekregen. Praat ook gewoon gezellig tussendoor dat het niet zo stil is in de auto. Zijn flexibel met het plannen van de lessen