goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool. Er wordt duidelijk verteld was je goed doet en wat nog verbeterd kan worden. Ook erg fijn en handig dat je de lessen zelf online kan inplannen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettige ervaring met deze rijschool.Aardige instructeur,redelijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Liep allemaal gemoedelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel zit rustig naast je in de auto, hij laat je op je gemak voelen en legt goed uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijlessen, ervaren rijinstructeur, goeie feedback van wat goed of nog niet goed gaat. Gezellige rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een zeer prettige ervaring. Veel geleerd en prettig gelest. Het is zeker een aanmelding voor andere kandidaten die hun rijbewijs willen halen! Het op je eigen tempo en word goed,alles voor je geregeld. Kortom top rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goede rijschool. Neemt de tijd voor je en alles gaat in goed overleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, met een erge leuke rij instructeur. Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na eerst een mindere ervaring te hebben gehad heeft rijschool marcel mij weer snel op de goede weg geholpen met het behalen van mij rijbewijs. Hij gaf mij goed onderbouwde positieve en negatieve feedback wat mij erg heeft geholpen. Wat ik fijn vond waren de lesbeoordeling zodat ik een goed en duidelijk overzicht had van mijn vooruitgang. Marcel was ook flexibel in het ophalen op verschillende locaties, wat voor mij fijn was vanwege mijn werk.\r\nKortom heb ik een goede positieve ervaring gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super goede ervaring!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. In mijn opinie krijg je hier meer info over het onderdeel verkeersinzicht en dan praat ik met name over het \'grote verkeer\'\r\n\r\nAl met al een mooie ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben overgestapt van rijschool en deze rijschool wist precies wat er niet goed ging en hebben dit op de juiste manier verbetert. bij mijn oude rijschool ben ik 3x gezakt bij deze rijschool in 1 keer. Dat komt door dat rijschool Alex mij op de goede manier heeft geleerd wat ik moest leren voor mij examen. Hartelijk dank hiervoor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met erg fijne instructeurs. Er wordt in de les duidelijk verteld wat goed gaat en waar nog aan gewerkt moet worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf toppers! nooit eens spijt van gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel prettig bij Rijschool Alex, Hij heeft mij goed begeleid en hij was erg gezellig. Hij heeft mij goede feedback gegeven en duidelijke tips.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze beste rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel en goed les gevend.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, geduldige instructeurs en vlot resultaat! AANRADER!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instutur was too goede les gehad tijdens de pauze bespreken hoe het gaat en wat better kan. Hij zorgde ook dat je rustig bent en geeft je ook goede tips en weet ok hoe sommigen examinators zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Alex is een goede rijschool, ik had als instructeur Marcel Witman. Hij is een rustige man van zichzelf en is erg prettig om naar te luisteren. Ik heb hier eerlijk en met plezier auto leren rijden. Het is handig dat je online je lessen in kunt plannen, de prijskwaliteit is ook erg goed. (goedkoper dan de meeste rijscholen)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn. Er word goed verteld wat je wel goed doet en wat niet, en het laaste zonder je een rot gevoel te geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.\r\nUitstekende begeleiding met goede eindresultaat.

De Morinel 220

8251JC Dronten