goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg goed en na elke les was er een vordering in mijn rijden. Het contact met de instructeur was erg professioneel en gezellig tegelijkertijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en ook belangrijk; leerzame rijschool die gericht kijkt wat je sterke en zwakke punten zijn en zo precies les geeft op jou niveau! Je voelt je zeker op je gemak in de auto maar ook zeker veilig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alex driving school is the best. Their driving instructors are super cool and their cars are very nice and comfortable.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. Enige rijschool die ervoor kon zorgen dat ik binnen een maand me rijbewijs kon halen. Veel afgebeld maar geen enkele andere rijschool kon mij hierbij helpen. Verder leuke en relaxte lessen. Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede burgeleiding \r\nFlexibel in tijden \r\nHij blijft gewoon zich zelf leuk spontaan en in voor een grapje

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was fijn om bij rijschool ALEX te rijden. Ik voelde me op mijn gemak bij mijn intsructeur. Hij wist wat ik nodig had en wist mij te motiveren om te rijden. Al met al een prima ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb les gehad van Marcel, dit heb ik heel positief ervaren. Hij heeft een professionele houding maar het was ook gezellig. Er werd goed rekening gehouden met wat ik wilde en als ik echt alleen kon buiten de standaard tijden Was hier altijd wel een oplossing voor te vinden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede leraar prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!! gezellig en leuk!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring. Wisselende instructeurs gehad . De 1 beter als de ander.vertrouwd gevoel, geeft je de tijd om het je goed te leren auto te rijden. Geef wel zelf aan waar je aan wilt werken waar je onzeker over bent. Twee duimen omhoog voor alex en Marcel. Bedankt voor de gezelligheid en de leerzame lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de instructeurs hebben heel veel begrip en tijd voor je, ze nemen alle tijd om je de fijne kneepjes van het rijden te leren. als je bang bent om achter het stuur te zitten, weten ze je weer gerust te stellen. ik vond het fijn dat ze vertrouwen in mij hadden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was erg goed. Ik had al een boel positieve verhalen gehoord en daar ben ik het mee eens. De lessen werden goed ingedeeld en de mails met facturen werden snel verstuurd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Afspraken werden na gekomen. Wijzigingen werden optijd gemeld waarna er een nieuwe planning werd gemaakt. Duidelijk overzicht digitaal van de geplande lessen/facturen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, transparant, duidelijke afspraken, goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool en goede begeleiding !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik had rij instructeur marcel, goeie instructeur

De Morinel 220

8251JC Dronten