Ik heb een fijne ervaring gehad bij rijschool Marcel.

Ik had les van Marcel en ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. Hij legde alles rustig en duidelijk uit. Hij kijkt ook echt wanneer je er klaar voor bent om af te rijden en laat je niet langer lessen dan nodig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede kwaliteit lessen, alles is heel gestructureerd opgebouwd en je kunt op je eigen tempo en snelheid de auto onder controle krijgen. er wordt ook niet moeilijk gedaan als je er wat langer over doet. de instructeurs hebben het beste met je voor en nemen ook de tijd voor je.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool! De rust die Marcel zelf uitstraalt heeft een zeer positieve invloed op je eigen houding. Flexibel qua inplannen van de lessen. Top rijschool dus!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad, voelde me erg op mijn gemak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Marcel. Hij is rustig en kalm en zit relaxed naast je zonder zich snel ergens druk over te maken. Na elke les krijg ik een mail met hoe de les is gegaan zodat ik dat ook weer terug kon lezen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn en kalm.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel is een super goede rij-instructeur. Hij is altijd duidelijk over de verbeterpunten maar zegt het ook als iets echt goed gaat! Super duidelijk en zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen altijd als zeer leerzaam en zeer prettig ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met deze rijschool Ben ik erg tevreden. Met 10 lessen en 15 dagen ben ik met eerste keer geslaagd . Hartelijk bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Marcel kan heel goed uitleggen, heeft veel geduld en blijft rustig ook wanneer bij jou de stress erin schiet. Top docent !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt goed aangegeven wat je goed doet en wat beter kan. De rijvaardigheden waarin je nog niet zo sterk bent, worden regelmatig herhaalt zodat je die ook onder de knie krijgt. Marcel is altijd vriendelijk en heeft veel geduld, om de fouten die je maakt goed uit te leggen. Ik ging altijd met een fijn en vertrouwd gevoel op pad tijdens de rijlessen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijlessen. Was erg leerzaam maar ook gezellig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij rijschool Marcel heb ik een helehoop geleerd, ik heb niet geleerd om auto te rijden ik heb hier geleerd hoe ik het veilig en prettig hou voor andere verkeersdeelnemers en passagiers in de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is heel goed school.\r\nDankzij de instructies van Dhr Marcel kreeg ik mijn rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had voor deze rijschool gekozen, omdat de rij instructeur heel kalm en beleefd is. Het was een fijn en vertrouwd gevoel om daar te lessen. Slaging percentage is daar ook hoog en kan het zelf weten. Volgde hun Facebook en zag vaak dat mensen in 1x slaagde en zelf was ik er ook 1. Dat komt door de lessen die ik gehad hebt. Rij instructeur legt de situaties ook rustig uit als er iets gebeurd of als er een soort gelijke situatie kan komen. Hele fijne rijschool en hele fijne/leuke/aardige rij instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I highly recommend Rijschool Marcel. Very professional, calm, clear explanations and really flexible. Before I heard alot of stories about driving schools in the Netherlands but I am glad I chose Rijschool Marcel. I passed the 1st time and that began my driving adventure. Thanks Marcel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer betrokken en de persoonlijke aandacht was fantastisch. Hij is duidelijk goed geleerd en doet dit met passie! Zeker een aanrader!!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige, leuke en vooral leerzame tijd gehad. Marcel is in voor een babbel en een grapje, maar serieus op de momenten dat nodig is. Neemt rustig de tijd voor uitleg en is geduldig. Ontzettend bedankt voor de leuke lessen! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne begeleiding. Rij-instructeur heeft een vriendelijke en rustige manier van benaderen. Geeft ook erg goede tips. Heb erg veel geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn erg tevreden over deze rijschool, onze dochter had een goede klik met Marcel, hij is rustig en neemt alle tijd voor de leerling, fijn dat de lestijd een op een is, onze dochter heeft nooit iemand anders naar huis hoeven rijden, ze was echt alleen aan de beurt en dat was prettig. Marcel is erg professioneel, alle lof en zeker aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik 3 keer bij een andere rijschool gezakt was stapte ik over naar Rijschool Marcel. Met goede aanwijzingen ben ik daar in een keer geslaagd!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig

De Morinel 220