Bijzonder betrokken rijschool
Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad bij Rijschool Peter Pompert.
Door weinig aanleg voor autorijden en mijn perfectionisme heb ik heel erg veel moeite gehad met het leren autorijden.
Dit was mijn tweede rijschool nadat ik een mindere ervaring bij een andere rijschool heb gehad en ik merkte hier direct een andere benadering.
Kitty, Peter, en Maxime hebben mij tijdens mijn rijlessen enorm goed begeleid en ik merkte bij ze alledrie erg veel betrokkenheid.
Bij deze rijschool wordt er gekeken naar de persoon en wordt er gewerkt aan wat jou in de weg zit om goed te leren autorijden.
Ze zijn altijd erg persoonlijk betrokken geweest bij mijn leerproces en bij mij als persoon, en dit vind ik erg bijzonder.
Naast de uitstekende aanwijzingen op het gebied van autorijden waren er ook mogelijkheden om andere dingen te bespreken die mij mentaal in de weg zaten in de weg naar mijn rijexamen.
Ik ben echt heel erg dankbaar voor alles wat ze hier voor me hebben gedaan, hoe erg ze zich voor me hebben ingezet, en hoe ze altijd in mij zijn blijven geloven.
Kitty & Peter & Maxime, dankjewel voor al jullie steun en ik zal dit proces en wat jullie hierin hebben betekend nooit vergeten.
Maxime, jij nog extra bedankt dat je de laatste loodjes met mij hebt afgelegd!