goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een goede rijschool waar ze je voor je op examen gaat zodanig goed geoefend hebt dat zakken al bijna niet meer kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettige ervaring op een persoonlijk niveau

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, prima opleiding. Vragen werden altijd beantwoord. Les op maat. Hoge kwaliteit. Enige punt is dat ik veel rijlessen nodig heb gehad, terwijl ik denk dat ik bij een andere rijschool eerder op examen had \'gemogen\' en misschien mijn rijbewijs voor minder geld had kunnen hebben. Daar tegenover staat dat ik in 1 keer geslaagd ben en (tot hoever ik dat zelf kan bepalen) nu goed kan rijden. Voor mij uiteindelijk een prima keuze geweest, maar toen ik begon met lessen had ik deze afweging (hoog slagingspercentage --> meer lessen nodig voor 1e examen) nog niet helemaal door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende rijschool. Veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van je rijvaardigheden, je bent hier absoluut geen anoniem nummer. Peter heeft mij zeer deskundig begeleid naar het halen van mijn rijbewijs op 43-jarige leeftijd - in 1x.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf instucteurs hebben mij altijd op een vriendelijke en geduldige manier geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb iets meer dan een half jaar bij Kitty, Maxime en Peter rijlessen gevolgd, en vandaag mijn rijbewijs gehaald met het eerste examen! Zij zijn enorm gemotiveerd en deskundig om de leerling \'het autorijden\' onder de knie te laten krijgen. Voor iedere bestuurder een zekere aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij de lessen van Peter en Maxime in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! De begeleiding is erg goed en er is altijd een gezellige sfeer. Je gaat pas op examen wanneer je er echt klaar voor bent, zodat je met alle zenuwen alsnog een zeer grote kans op slagen hebt. Fantastische rijschool dus!!!! Bedankt voor alles :D

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel mijn rijbewijs gehaald. Peter gaf op een ontspannen manier les waarvoor mijn dank en waardering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Peter en Kitty de persoonlijke begeleiding gekregen die ik nodig had om me rijbewijs te halen. Eerder al meerdere malen op examen geweest, maar ik had erg veel moeite met autorijden. Tevens had ik last van faalangst. Maar bij deze rijschool \r\nop het eerste examen geslaagd! Ik ga nu\r\nmet vertrouwen in mezelf de weg op. Deze rijschool raad ik iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zoek naar een betrouwbare rijschool die ook aan de mens denkt, ben ik goed terecht gekomen bij Rijschool Pompert. In december van 2014, voor de drukke feestdagen heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dit, dankzij de engelen geduld, de persoonlijke aanpak, gedreven instelling en positieve benadering van Peter en Kitty. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was onzeker geworden over autorijden nadat ik via een andere rijschool had gelest en twee keer ben gezakt voor mijn examen. Gelukkig ben ik toen na een pauze overgestapt naar Rijschool Pompert! Je krijgt echt rijles op maat! Nu in 1 keer met vertrouwen geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeker na eerdere ervaringen elders heel erg tevreden met de persoonlijke en tevens professionele begeleiding op maat zoals die door Rijschool Pompert is geboden. Ten zeerste aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voordat ik bij Autorijschool Pompert ging lessen had ik nog nooit auto gereden. Peter heeft mij de eerste lessen geïntroduceerd met autorijden. \r\nEerst voelt zo\'n auto ontzettend lomp en groot aan, vergeleken met een fiets. Dat is even spannend, maar Peter geeft je een veilig gevoel, hij houd alles perfect in de gaten.\r\n\r\nGaandeweg leer je steeds meer en krijg je een goed gevoel met de auto. Peter geeft regelmatig voorbeelden en aanwijzingen. Als je iets fout doet krijg je ook te horen waarom het fout was. Met de boeken en de lessen leer je steeds meer over het autorijden. Peter is overigens een prima kerel. Je kan met hem lachen maar als er serieus gewerkt moet worden zal Peter ook serieus zijn.\r\n\r\nAl met al ben ik een tevreden klant. Ik heb veel aan de tips en tops van Peter gehad in combinatie met het lesmateriaal in de boeken. Peter liet me niet te vroeg op examen gaan, en ik slaagde daarom ook met gemak :)\r\n\r\nBedankt Peter!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op 17 jarige leeftijd mijn rijbewijs in één keer kunnen halen dankzij de super goede lessen bij autorijschool Pompert. Ik heb altijd met plezier de rijlessen gevolgd, omdat er altijd een prima sfeer in de auto hing en ook het contact met de rijinstructeur erg prettig was. Lessen afspreken en verzetten was nooit een probleem. Een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede afspraken kunnen maken altijd een ervaren persoon als docent

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Er wordt op een heel persoonlijke manier les gegeven waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. \r\nDaarnaast wordt er gekeken welke manier van lesgeven het beste past bij de leerling en daardoor kan iedereen zich op eigen tempo ontwikkelen.\r\nHierdoor wordt je optimaal voorbereid op het rijexamen en waren de rijlessen altijd leerzaam en motiverend. \r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat moet ik er over zeggen, in een woord GEWELDIG!!!!\r\nIk heb bij rijschool Pompert mijn rijlessen gevolgd en uiteindelijk ook mijn examen gedaan, ik ben erg blij dat ik deze keuzen heb gemaakt.\r\nDankzij de kwaliteit, persoonlijkheid en gezelligheid is het nooit saai of vervelend geweest om in de les auto van Pompert te stappen!\r\nZEKER een aanrader!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keek naar elke les uit. Super gezellig altijd en lessen vol gedult.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad en in één keer geslaagd. Rijschool Pompert biedt de aandacht aan jou. Hierdoor maken zij een vaardig bestuurder van ieder en zorgen ze ervoor dat rijden een plezier wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Pompert is de perfecte rijschool als je persoonlijk contact belangrijk vindt. Voor Peter ben je meer dan zomer een nummertje. Hij doet z\'n best om je het rijden zo goed mogelijk te leren en is daarbij ook nog eens heel gezellig! :)

Generaal Bothastraat 39

5642 NK Eindhoven