Vriendelijk en komen afspraken na

Niet bij mij in de buurt maar online bij Kuijers Auto's uitgekomen in mijn zoektocht naar een mooie Audi A3 Limousine S-Line. Zeer vriendelijk ontvangen door Sander en zonder problemen een proefrit kunnen maken en heb de auto dus ook gekocht. Week later de auto opgehaald en is de auto met verse APK en beurt afgeleverd volgens afspraak. Omdat mijn eigen agenda het niet toe liet kon Sander niet aanwezig zijn bij de aflevering op de dag die mij goed uitkwam, maar zijn vader Jan heeft dit op een zeer vriendelijke manier netjes afgehandeld. Ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe auto.

Aankoop occasion en apk plus bandenwissel

Super vriendelijk en heel eerlijk. Heel tevreden met de aankoop van de auto voor mijn vrouw. Heel fijn geholpen door mevr Kuijers. Net apk gedaan plus bandenwissel. Heel tevreden

Goed geholpen

Erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Zeer goede ervaring

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaring

Zeer goede ervaring. Heel vriendelijk en behulpzaam.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij worden altijd super geholpen door de mannen van Kuijers. Mocht er iets zijn met de auto en er moet iets gedaan worden, dan wordt er eerst gebeld om te overleggen. Daarnaast, Afspraak is afspraak en de service is top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie, flexibel, geen onzin verkoop. Goede service en vriendelijk geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf KLANTVRIENDELIJK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima overleg. Reparatie conform offerte.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn tweede auto bij dit bedrijf gekocht. En er zullen nog wel een aantal volgen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht ondanks wat problemen met dit voertuig altijd netjes vooruit geholpen. Ook hier een nieuwe auto gekocht en wederom een goede service.
  • Reden bezoek Andere reden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en correct

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent een Vw Caddy gekocht. Verkoopgesprek was persoonlijk en kreeg rustig de tijd. Aflevering was volgens afspraak en de Caddy bevalt goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Breng elke keer met goed gevoel mijn auto voor onderhoud. Van te voren duidelijk overleg over reparaties en kosten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op de foto een leuke C3 automaat voor een redelijke prijs. Naar Staphorst gereden om de auto te bekijken,elke km rijden is nog te veel geweest.Wielkasten voor los,spatborden voor los van de wielkasten en voorfront zwaar beschadigt.En twee slechte voorbanden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed geholpen! We kwamen kijken op een dag dat het bedrijf eigenlijk dicht was, maar omdat de eigenaar toevallig aanwezig was, mochten we toch even een proefrit maken, super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette en vlotte service. Zeer blij met de nieuwe auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed en vertrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het prettig zaken doen. Er werd echt de tijd voor je genomen en uitgebreid uitleg gegeven.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst vriendelijk ontvangst,neemt tijd voor de klant en is duidelijk en niet opdringerig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen en dik tevreden vertrokken met een mooie occasion.

Industrieweg 84

7951TA Staphorst