Niet bij mij in de buurt maar online bij Kuijers Auto's uitgekomen in mijn zoektocht naar een mooie Audi A3 Limousine S-Line. Zeer vriendelijk ontvangen door Sander en zonder problemen een proefrit kunnen maken en heb de auto dus ook gekocht. Week later de auto opgehaald en is de auto met verse APK en beurt afgeleverd volgens afspraak. Omdat mijn eigen agenda het niet toe liet kon Sander niet aanwezig zijn bij de aflevering op de dag die mij goed uitkwam, maar zijn vader Jan heeft dit op een zeer vriendelijke manier netjes afgehandeld. Ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe auto.
Super vriendelijk en heel eerlijk. Heel tevreden met de aankoop van de auto voor mijn vrouw. Heel fijn geholpen door mevr Kuijers. Net apk gedaan plus bandenwissel. Heel tevreden
Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer goede ervaring. Heel vriendelijk en behulpzaam.