• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komt vriendelijk en betrouwbaar over

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede auto, goede afspraken, goede service en goede garantie, zoals het hoort. Prima bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service gehad.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top bedrijf \r\n\r\np.s sorry voor laten bericht..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto voldeed keurig aan beschrijving verkoper(ongezien gekocht)\r\nNette auto, voor nette prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst een auto gekocht (2e hands ) en mijn oude ingeleverd en terug naar huis genoten.\r\nNa eerst telefonisch gesprek klonk het zeer goed en netjes.\r\nBij eerste bezoek ZEER netjes en behulpzaam geholpen.\r\nWerd geen broodje aap verteld over de auto en kreeg vrijheid in mijn wensen.\r\nAlles bij elkaar werd ik super netjes behandelt en als extra bij aflevering hadden ze extra benzine getankt.\r\nJazeker dit noem ik een zeer waardig bedrijf met hart voor de klant.\r\nBlijf zo door gaan.\r\n\r\nBert en Petra.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier de auto gekocht.\r\nBen er Prima ontvangen , en de auto is supernetjes afgeleverd.\r\nZeer keurig bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen, goede service, klantvriendelijk, eerlijk.\r\nAanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige ontvangst, afspraken keurig nagekomen en een correcte aflevering. kortom dik tevreden! ondanks het feit dat wij niet in de buurt wonen komen wij graag terug bij de aanschaf van een eventueel volgende auto.\r\n\r\nHerbert-Jan bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zag op marktplaats een donkerblauwe Volkswagen Polo uit 2011 staan. In december 2014 heb ik deze Polo gekocht. Er was een klein probleem met de bluetooth verbinding maar dit werd met goede service opgelost. Daarnaast heb ik mijn winterbanden hier gekocht en er op laten zetten. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en ik ben uiterst tevreden tot dusver. Daarnaast is een groot pluspunt dat wanneer je snel iets nodig bent of moet laten wisselen (zoals bij mij, mijn banden) dit ook daadwerkelijk kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle levering van de auto en correcte afhandeling! Klein presentje bij aflevering en goed bereikbaar via telefoon voor vragen etc.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijke garage en echt een top service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en deskundig geholpen bij de koop van een tweedehands auto. Sympathiek en no-nonsense.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige persoonlijke behandeling. Flexibel en meedenkende houding en vakkundige medewerkers.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht. Goede informatie gekregen over de auto.\r\nAlles netjes afgehandeld tijdens overdracht.\r\neen klein minpuntje. Een voorlamp deed het niet; werd echter wel direct te plekke verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn oude auto hier voor een eerlijke prijs ingeruild voor een occasion.\r\nMijn oude auto voor een eerlijke prijs ingeruild voor een occasion.\r\nEr word eerlijk verteld wat de eventuele gebreken/minpunten zijn bij aanschaf.\r\n\r\n\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, echte service en raad echt iedereen dit autobedrijf aan!\r\nSuper!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en betrouwbare garage. Service is goed en men is altijd open en eerlijk over de rekening.

voldoende, een redelijke ervaring

Industrieweg 84