goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf niet de goedkoopste rijschool maar wel een super goede! Heb mijn scooter auto en a1 motor gehaald en van plan om alles wat ik wil hebben daar te halen goede uitleg en ze leren je het beter als dat het noet zodat het examen een eitje is top! \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn dat ze geduld hebben waar nodig , fijne auto\'s om in te lessen . En ontzettend gezellige en leuke sociale mensen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en voorbereidingen op examens.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een leuke rijschool en vind dat ze alles prima hebben uitgelegd, ik heb d\'r niks op aan te merken!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel positief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool van Dongen. Het is een erg fijne rijschool om les van te krijgen met mooi en goed materiaal! Ik ben meer dan tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een prettige evaringen gehad met dit bedrijf ook omdat ik ook binnen een half jaar mijn rijbewijs heb gehaald allemaal door deze hulp!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij dit bedrijf heb ik eindelijk, in een fijne sfeer mijn praktijk examen kunnen halen. Ze zijn duidelijk, flexibel en hebben de tijd voor je. Ze behandelen dingen die je niet makkelijk vind, bij mij was dat de snelweg, wat ze heel fijn hebben bijhandeld, sindsdien ben ik niet meer bang voor de snelweg. Dankjewel hier voor! :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie instructeurs! Lekker gezellig in de auto tijdens het lessen. Na 22 lessen in een keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool, zeer vriendelijke en bekwame rijinstructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, dochter heeft er met veel plezier de rijlessen gevolgd. Ook de theorieavonden waren zeer zinvol.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, zeer tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gezellig en leerzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool Van Dongen is een prima verkeersschool. Allereerst vond ik de theorielessen erg leuk en leerzaam. Verder heb ik bij alle rijlessen een goede begeleiding en uitleg gehad. Ook waren de rijlessen leuk en gezellig. Wanneer mijn rij instructrice niet kon, kreeg ik vervanging. En na een gemiddeld aantal rijlessen heb ik bij de eerste keer mijn rijexamen gehaald. Kortom een super verkeersschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn motorrijbewijs bij Verkeersschool van Dongen in 1x gehaald. Goede instructeur die alles duidelijk en helder uitlegd en ook alle tijd neemt. Met uitstekend resultaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een hele fijne rijschool. Ze zijn heel rustig in de auto en je krijgt goede uitleg en ik voelde me niet onzeker dankzij Katinka.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen. Prettige mensen, leuk dat het een familiebedrijf is. Ook de theories was goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool van Dongen maakt goede afspraken en komen die ook na. Verder kan je goed met ze communiceren en wordt alles goed duidelijk gemaakt.

Adellaan 2 B

4921 BM Made