goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een duidelijke lesstructuur waarbij echt de tijd wordt genomen om de kandidaat te ontwikkelen tot een zelfverzekerde bestuurder. Er wordt tijd besteed aan de nodige aandachtspunten en er wordt geluisterd naar de wensen van de kandidaat. Rob was soms streng, maar ik ben van mening dat dit nodig is om de kandidaat tot een bepaald besef te brengen dat sommige handelingen bij situaties van cruciaal belang zijn. Wanneer dit niet goed wordt benadrukt komt het ook niet binnen. Ik ben niet in 1x geslaagd, en mijn zelfvertrouwen was daardoor flink gekelderd, maar Rob heeft mij tijdens de lessen er doorheen gesleept waar ik hem heel dankbaar voor ben. Al met al waren de lessen heel leerzaam, maar ook erg gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. In eerste instantie vrijwel alles via de app. Dat kan men als prettig ervaren. Zelf vond ik het fijn om ook even telefonisch contact te hebben. Altijd op tijd. Komt afspraken na

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf leggen alles super goed uit en zijn zeer relaxt en rustig,een echte aanrader dus👌

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed bedrijf en alles top uitgelegd met een goed resultaat in 1x me BE behaald bedankt rijschool wilan voor de top lessen en gezelligheid .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring met Wilan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke tijd gehad! Willem bleef postitief over de fouten die ik maakte. Af en toe grapjes tussendoor, maar wel serieus met het rijden. Ik heb een fijne tijd gehad en daarom wil ik Willem bedanken voor alles!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De autorijschool is erg professioneel, hebben veel ervaring en leren je alles wat je nodig hebt en moet weten om jezelf veilig door het verkeer heen te bewegen. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken en hebben respect voor degene die bij hen in de auto zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en professioneel begeleid. Altijd optijd en binnen 2 maanden mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd heel beleefd en vriendelijk, netjes op tijd met lessen en maakt duidelijke afspraken, fijne auto om in te lessen en instructeur was leuk om van te leren.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over rijschool Wilan. \r\nAlrijd de zelfde instructeur, alrijd optijd, duidelijke afspraken en gewoon in een keer geslaagd top rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Heel soepel met inplannen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Rijschool Wilan wordt op een zeer prettige wijze rijles gegeven. Ik ben in september begonnen met lessen en had in februari mijn rijbewijs al. De afspraken worden duidelijk ingepland en opschreven op een kaartje die mee naar huis gegeven worden. Ook worden er meerdere e-mail verstuurd met de toekomstige afspraken en de te betalen facturen. De lessen kunnen over verdeelde termijnen betaald worden.\r\nHet was een zeer fijne ervaring en ik voelde me op mijn gemak tijdens de rijlessen. De rijinstructeurs van Wilan willen, net zoals jij, dat je zo snel mogelijk slaagt en ze verliezen de kwaliteit van jouw rijgedrag niet uit het oog.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Willem staat altijd voor je klaar. Kan je gemakkelijk via Whatsapp bereiken om een les te plannen of te verzetten. Heb ook twee keer pauze (een maand) tussen lessen genomen ivm verhuizing en theorie toets. Geen probleem, daarna kon ik het weer oppakken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring!\r\nJe wordt goed ondersteunt!\r\nInstructeur legt goed uit waar het op staat en zorgt dat jij gemakkelijk je examen haalt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier bij wilan gelest

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede rijschool! Het rijden Wordt op een leuke en rustige manier aangeleerd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top lessen en een geweldige intructeur