Motorrijbewijs haal je hier!

Vandaag had ik mijn praktijkexamen voor de motor in 1x gehaald! Alles dankzij Bas! Wat een top instructeur is hij. Ik heb last van faalangst en hij wist precies wat hij moest zeggen om mij te kalmeren. Hij creëerde altijd een hele fijne en veilige sfeer. Ik raad het iedereen aan om bij deze rijschool je lessen te volgen. Ik heb ook een aantal lessen met Hans gehad, en ook hij wist precies hoe hij moest omgaan met mijn stress. Beide hartstikke bedankt!!

Super leuk en leerzaam

Het afgelopen half jaar heb ik motorles gehad van Hans van Ran. Al vanaf het begin heeft hij een open en persoonlijke aanpak. Hij is eerlijk en rechtvaardig, hij corrigeert je waar dat nodig is, maar geeft ook zeker een complimentje als dat op zijn plaats is. Ik heb van iedere les genoten en ben uiteindelijk dan ook in één keer geslaagd. Ik gun het iedereen om zijn humor te ervaren, en lekker te toeren door de regio Utrecht met hem. Dankjewel Hans voor het afgelopen half jaar!

In 1x mijn examen gehaald door super goede begeleiding!

Ik heb les gekregen van Paul Pull ter Gunne. Een hele fijne instructeur die rustig alles uitlegt en hier echt de tijd voor neemt. De goede methode van de Rijschool draagt hier ook zeker aan bij. Ik keek nooit op tegen mijn rijlessen, want het was altijd erg gezellig! Ik raad iedereen de Rijschool van Bemmel aan!!

Je leert rijden met gevoel !

Mijn motor lessen mocht ik volgen onder leiding van Hans van Ran. Hans zorgt dat je vanaf de eerste les met gevoel gaat rijden. Elke les weer met een lach. Met zijn kennis zorgt hij dat je beter wordt dan dat je nodig hebt op je examen. Zo heb ik in een keer mijn motorrijbewijs mogen behalen. Je was altijd te bereiken voor vragen ! Dank je wel Hans van Ran. Robert.

Fijne rustige uitleg! In 1 x geslaagd

Fijne communicatie en vooral rustige en duidelijke uitleg. Mooie voertuigen waarmee je prettig kan lessen. Nogmaals super bedankt Edwin voor je input en je steun. Je bent een aanwinst voor het bedrijf.

Super fijne lessen en duidelijke uitleg

In 1x geslaagt dankzij eric kiel super fijne instructeur stelde mij goed op gemak en gaf hele duidelijke lessen bedankt voor alles!

Leuke rijschool

Ik vond het best wel spannend maar ik ben in 1 keer geslaagd!

Topp rijschool

Fijne rijles instructeur die rustig aan je uitlegt hoe alles moet zodat je slaagd net als mij.

matig

Mijn ervaring was matig. De wachttijden voor examens en herexamens waren lang. Het pakket bevatte een antislipcursus en theorieles die ik niet nodig had, maar waar ik wel voor moest betalen. Klantenservice was wisselend: mevrouw Elze was behulpzaam, maar een andere medewerker behandelde me als een kind en dacht niet mee. Mijn eerste rijinstructrice was ronduit slecht en zorgde ervoor dat ik me totaal niet op mijn gemak voelde. Rijinstructeur Arnold is daarentegen een topper. Dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs gehaald.

Edwin is echt een topper

Het is een leerzaam een goede rijschool om je aanhang rijbewijs te halen

Topschool

Leuke ervaring en veel geleerd. Ik ben in een keer geslaagd

Zeer fijne ervaring

De rijlessen waren altijd gezellig, zodra je de auto in komt even bespreken wat we gaan doen die les en terwijl je leert auto rijden gezellig de tijd kletsen en lachen!

Goede rustige uitleg

Ik heb met zes uur les mijn scooterrijexamen kunnen halen omdat tijdens de lessen alles goed en rustig is uitgelegd en fouten werden voorgedaan.

Top les

Ik heb praktijkexamen in 1x gehaald helemaal top. Ben zeer tevreden met de lessen van Bemmel!!

Prettig en fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met de rij instructeur en de rij school. Fijn geholpen tot het behalen van mijn rijbewijs. Echt een aanrader!

Perfect!

Paul floor als rijinstructeur gehad, kon het niet beter krijgen. Wat een topper!

In een woord:”Grandioos”

Hans van Ran, was vanaf dag 1 on top of the game! Hij doet zijn best om jou veilig op de weg te krijgen. Lekker dansen, zo noemt hij het genot van het motorrijden. Dansend over de weg was het papiertje binnen no time in the pocket! Daarnaast bedank ik ook Bas de Kuijer voor de momenten die wij samen gereden hebben. Een top team! Heel erg bedankt van Bemmel rijschool!

Ik heb nooit een dag gehad dat ik op keek tegen de rijles, ik keek er juist naar uit.

Paul floor leert je niet alleen auto rijden omdat je het moet leren, maar brengt er ook gelijk een groot stuk plezier in. Achteraf snap ik waarom hij zo’n lange wachttijd heeft gehad, hij is best gewild met een goede reden. Hij bouwt ervaring met je op op een manier die laat zien dat hij echt ervaren is en plezier in zijn werk heeft. Hij is echt wel een voorbeeldfunctie voor vele anderen, waaronder ik.

Fijne methode van les geven

Erg fijne en rustige lessen gehad van Bas. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd en waar nodig herhaald.

Rijlessen als fijn ervaren

Het rijden weer opgepakt en dit keer bij van Bemmel. Dat heeft mij goed gedaan, rijlessen van Rene gehad en daar heb ik niks op aan te merken fijne lessen met rustige uitleg wat fijn is als je het al spannend genoeg vind.

Fijne rijschool

Monique is een fijne en lieve rijinstructrice. Ze legt alles in stapjes rustig uit en heeft veel geduld. Fijn voor leerlingen die het lastig vinden of spanning hebben. Communicatie met de rijschool is ook goed geregeld. Stedentrip was ook leerzaam en fijn met Paul Floor.

Motorrijbewijs in 1x gehaald.

De praktijklessen door Hans van Ran waren erg leerzaam. Door zijn ervaring als motorrijder en instructeur weet hij precies hoe het werkt op de weg. Ook weet hij de stress die bij een examen hoort weg te nemen door hier bij de lessen al aandacht aan te besteden.

Echt een top rijschool

Hans heeft mij altijd fantastisch les gegeven en ik ging na elke les met een goed gevoel naar huis

Fantastisch

Top ervaring! Goed les gekregen van Hans Van Ran. Goede uitleg, de juiste aanwijzingen en een positieve sfeer. Mocht iets niet lukken, volg de instructies van Hans en het zal je lukken.

Top!

Door de persoonlijke begeleiding en gemoedelijkheid van de instructeurs heb ik top tijd gehad! Hans bedankt!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein