An amazing ride!

Learning to drive with Paul was a fantastic experience. Every lesson was packed with valuable knowledge, and even though I made plenty of mistakes, Paul remained incredibly patient throughout. His instructions were always clear, calm, and easy to follow, which made a huge difference in building my confidence behind the wheel. What made the experience even more enjoyable was Paul’s friendly and engaging approach. We discovered a shared taste in music, and singing along to familiar tunes during lessons helped ease my anxiety and made driving genuinely fun. Now, I feel super happy and confident driving, especially knowing I can safely take my kids out on the road. I am really grateful for the experience and would highly recommend Paul to anyone learning to drive.

• Would you recommend us? Yes

top!

Begon met een instructrice waar ik geen klik mee had dus na een tijd was ik overgestapt naar een andere. Kon het makkelijk aanvragen en snel switchen. Heb een paar toetsen en andere activiteiten gehad met andere instructeurs die hier werken die zijn allemaal super vriendelijk en behulpzaam. Vriendelijke werknemers en alles wordt makkelijk en snel geregeld!

Erg goed

Ik had rijles bij Emre en ik ben door zijn lessen in 1 keer geslaagd dus raad het zeker aan!

Hele goede ervaring gehad.

Ik had emre als rijinstructeur, hij is heel rustig legt dingen rustig uit en geeft je ook de tijd om het goed te leren.

Gezellige instructeur met veel kennis

Ik heb motorrijles gehad met Hans van Ran. Met zijn uitgebreide rijervaring maakt hij de lessen zeer aangenaam en leerzaam. Hans geeft veel goede tips en helpt je om zelfverzekerd en veilig te rijden. Dankzij zijn rustige begeleiding en duidelijke uitleg voel ik me nu veel competenter op de motor. Ik kan Hans van Ran van harte aanbevelen aan iedereen die wil leren motorrijden!

Geduld en heel fijn gelest

Ik heb les gehad bij Hans en dat was een sper fijn ervaring. Legde mij alles goed uit en had veel geduld en kennis. Door hem heb ik goed inzicht gekregen hoe je op de motor moet rijden in het verkeer. Bedankt Hans

Fantastisch

Wij zijn van rijschool verwisseld en werden zo goed ontvangen door jullie. En Joep kreeg Veronica als vaste instructeur wat een geweldig lief persoon. Zo veel geduld en begrip en heeft Joep goed aangevoeld in alle opzichten. Ze heeft Joep fantastisch opgeleid. Gewoon in 1 woord Veronica is GEWELDIG

Fijne, leerzame en gezellige lessen

Ik heb met plezier gereden en veel geleerd van Yari en Emre!

Ik vond het een goede rijschool die mij veel heeft geholpen.

Ik vond dat de rijschool goed heeft geholpen, je kon ze altijd bellen als er iets onduidelijk was. Ook waren ze vaak snel met het inplannen van een nieuw theorie of praktijk examen, het duurde nooit een paar dagen voordat ik gebeld werd. Ook wil ik graag mijn laatste instructeur Veronica Balk aanbevelen. Ze heeft een hele fijne manier van lesgeven en ze is altijd vrolijk en helpt je goed.

Ze gingen begripvol met mij om

Heel fijn gelesd bij deze rijschool. Rijlessen gehad van Hans & Bas. Tipje voor Bas: Tijdens de les/het rijden meer vertellen als in hier mag je 50 en geen 30. Goed gedaan. Deze bocht was mooi, dat soort dingen. Maar verder een echte topper. En Hans als iemand een foutje maakt, lief blijven Op de manier hoe je iets zegt kan soms best streng en gemeen overkomen, maar ook jij bent een topper! Zeker een aanrader voor iedereen en ook voor die wat angstig zijn.

Vanaf het begin goede begeleiding gehad van Bas en vol vertrouwen het examen ingegaan. Alle begeleiding en lessen hebben gewerkt, want ik ben in een keer geslaagd.

Fijne instructeur die mij veilig op de weg heeft leren rijden

Ik heb hele fijne lessen gehad van Hans van Ran, heeft geduld legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je! Ik raad iedereen aan om bij Hans te gaan lessen!

Supper !

Ik kan van Bemmel echt aanraden aan iedereen. Het is een fijne rijschool. Ik heb me elke les op mijn gemak gevoeld en vond de manier van lesgeven fijn. Begonnen bij Yari en laatste deel nog Emre gehad en allebei toppers. Een 10 vanuit mij!

Helpt extreem

Deze rijschool is heel goed, mijn rij instructeur, Edwin, was heel vriendelijk en altijd een plezier om mee te praten, hij was efficiënt en direct met het leren ik kon het niet zonder hem hebben gedaan

Super fijne Autorijschool

Wat ik heel fijn vond is dat ze goed kijken waar kan je er nog meer uit kan halen en wat zijn de volgende stappen. Ze leggen heel duidelijk uit waar je aan moet werken en wat je goed doet. Merkte elke les vooruitgang en geven je ook de ruimte waar je zelf nog aan wilt werken of wilt oefenen voor zelfvertrouwen. Ook het persoonlijke contact , enthiousiasme en vriendelijkheid van de autorijschool heb ik heel erg gewaardeerd!!

Supergoede en leuke lessen gehad, communicatie over examendatums kan iets beter.

Ik heb motorrijles van Bas gehad en ben voor zowel theorie, AVB als AVD in één keer geslaagd. De lessen waren echt heel leuk, leerzaam en Bas neemt alle tijd en rust voor je, echt een topinstructeur! Bas zelf reageert ook snel als je hem appt en alles is mogelijk. Mijn verbeterpunt is dat als examens gepland worden of de suggestie wordt gewekt dat een datum wellicht eerder kan, dit vaker en beter te communiceren naar de leerling (ook al lukt het nog niet). Ik heb vaak zelf moeten bellen hoe e.e.a. zat. De wachttijd bij het CBR hielp natuurlijk niet mee, maar eigenlijk heb je geen idee wat de administratie voor je aan het doen is, je hoort namelijk niks tussentijds. Al met al zeer tevreden en het liefst zou ik 4,5 ster geven geven, want dat heeft Bas absoluut verdiend. Dankjewel!

Erg leerzame tijd gehad!

Ik heb bij van Bemmel mijn motorrijlessen gehad. Hans van Ran heeft mij als instructeur les gegeven. Hij leert je niet alleen de motor goed te beheersen, maar ook wat veilig rijden inhoud. Alle punten worden vervolgens uitvoerig besproken. Alles wat je al beheerst en ook zeker de punten waar nog aan gewerkt moet worden. Dit allemaal zodat je uiteindelijk op een veilige manier kan genieten van het motorrijden. Dit is gelukt!! Geslaagd voor mijn motor rijbewijs A en dat is naar mijn mening het leukste rijbewijs wat je kan halen!!!!

Enorm goed geholpen!

Ik heb het grootste deel van de tijd gelest bij Yari en de laatste lessen voor het examen bij Veronica en was over allebei meer dan tevreden! Je wordt super goed begeleid en de lessen worden echt aangepast op wat voor jou werkt en bij jou nodig is. Er was ook ruimte voor het maken van fouten, waarbij dit gewoon rustig nabesproken wordt om te kijken wat in het vervolg beter kan. Hierin wordt ook echt de tijd genomen om te zorgen dat het voor jou duidelijk wordt. Het contact met beide instructeurs was ook altijd heel prettig, dit heeft voor mij heel erg bijgedragen aan het krijgen van zelfvertrouwen in de auto, waardoor ik uiteindelijk in 1x ben geslaagd. Ik zou lessen bij Yari of Veronica dus zeker aanraden!

Fijne lessen, goede en geduldige uitleg

Ik heb erg gezellige en leerzame lessen gehad bij Yari!

Vertrouwd en rust

Met mijn adhd en korte pootjes (152cm lengte) was het lastig om te juiste rijschool te vinden. Vanuit Veenendaal toch maar naar IJsselstein gereden om door Bas de Kuijer en Hans van Ran opgeleid te worden tot motorrijder. Beide hebben engelengeduld en spreken hun vertrouwen in jou vaak uit, waardoor je op je gemak de rijlessen kunt volgen. Vallen en opstaan was wel een gegeven, maar uiteindelijk met vlag en wimpel mogen slagen vanwege de fantastische begeleiding.

Leuke maar vooral leerzame lessen!

Hans heel erg bedankt voor de fijne lessen! Hans weet precies wanneer hij grappen kan maken en wanneer er een serieuzere aanpak nodig is. Ik voelde me altijd veilig bij Hans zijn lessen ookal waren er soms bijzondere mensen op de weg. Bedankt voor de gezelligheid en goede uitleg. Ik kom snel een keer langs zodra ik een motor heb!

Absoluut aan te bevelen, zeker voor kleine(re) mensen!

Hans van Ran was mijn instructeur. Hij gaf les met enorm veel geduld, passie, maar vooral heel veel liefde. Na de rijles nam hij altijd de tijd om de gereden route na te bespreken. Wat ging er goed, minder goed of wat zijn leermomenten. Een positieve man die je bijna altijd met een positief gevoel naar huis liet gaan. Ik heb voor deze rijschool gekozen omdat ik kleiner ben dan gemiddeld, maar zou echt iedereen (ongeacht lengte) deze rijschool aanbevelen! Een meer dan fijne ervaring en inmiddels mjjn rijbewijs in the pocket.

Ik heb gelest bij Paul Floor en vond hem geweldig. Hij heeft humor, rust en inzicht om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het behalen van je rijbewijs. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen

Top!!

Voor het E-rijbewijs Edwin aangesproken, toen hij bij mij in de straat bezig was met een leerling. De week er op direct een proefles gehad, en vandaag een halve dag les gehad en het examen gehaald. Goede tips en adviezen van Edwin gehad, op een hele rustige maar duidelijke manier. Echt een aanrader.

Fijne lessen gehad!

Altijd fijne lessen gehad en duidelijke uitleg gekregen

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein