Fijne rijschool

Monique is een fijne en lieve rijinstructrice. Ze legt alles in stapjes rustig uit en heeft veel geduld. Fijn voor leerlingen die het lastig vinden of spanning hebben. Communicatie met de rijschool is ook goed geregeld. Stedentrip was ook leerzaam en fijn met Paul Floor.

Motorrijbewijs in 1x gehaald.

De praktijklessen door Hans van Ran waren erg leerzaam. Door zijn ervaring als motorrijder en instructeur weet hij precies hoe het werkt op de weg. Ook weet hij de stress die bij een examen hoort weg te nemen door hier bij de lessen al aandacht aan te besteden.

Echt een top rijschool

Hans heeft mij altijd fantastisch les gegeven en ik ging na elke les met een goed gevoel naar huis

Fantastisch

Top ervaring! Goed les gekregen van Hans Van Ran. Goede uitleg, de juiste aanwijzingen en een positieve sfeer. Mocht iets niet lukken, volg de instructies van Hans en het zal je lukken.

Door de persoonlijke begeleiding en gemoedelijkheid van de instructeurs heb ik top tijd gehad! Hans bedankt!

ik ben helemaal klaargestoomd om zelf de weg op te kunnen.

Ik had les van Edwin en dit beviel mij goed. Hij was heel erg rustig en had geduld om het mij goed te leren. Hierdoor kreeg ik steeds meer vertrouwen om te rijden en begon ik er ook steeds meer plezier in te krijgen.

In een fijne sfeer leren rijden :)

Halverwege bij Yari terechtgekomen en was gelijk een hele fijne en geduldige instructeur. Soms ook nog eens goeie muzieksmaak. Voelde me altijd op m’n gemak en de manier waarop Yari uitlegt was altijd duidelijk. Aanrader hoor!

Top rijschool

Overgestapt naar van Bemmel, top en gezellige lessen gekregen van Hans. Zeker aan te raden als rijschool!

Leerzame en leuke rijlessen gehad van Ellie

Dankzij de lessen van Ellie bij rijschool van Bemmel heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Haar kalme en duidelijke instructies gaven me veel vertrouwen achter het stuur. Wat ik vooral waardeerde was dat Ellie serieus en professioneel bleef, maar tegelijkertijd ook zorgde voor gezelligheid tijdens de lessen. Dit maakte het proces niet alleen leerzaam, maar ook erg plezierig. Door haar geduldige aanpak en ervaring voelde ik me steeds zekerder worden, wat uiteindelijk heeft geleid tot het succesvol behalen van mijn rijbewijs. Ik kan deze rijschool, en specifiek Ellie als instructrice, aan iedereen aanbevelen!

Hele fijne tijd gehad bij Yari en Rijschool van Bemmel!

Nadat ik eerst bij een andere rijinstructeur heb gereden en mijn vertrouwen in het autorijden een beetje zoeken was, ben ik gewisseld van rijinstructeur en naar Yari overgestapt. Ik heb een hele fijne tijd gehad en heb veel aan de tips gehad die ik tijdens de lessen heb gekregen. Yari is erg geduldig en ik voelde me erg op m’n gemak bij hem in de auto!

Ik heb een super fijne tijd gehad bij van Bemmel en bij Yari.

Ik ben vandaag in een keer geslaagd bij Yari en ik ben ontzettend blij over de begeleiding die ik heb gekregen. Vanaf het eerste moment was Yari vriendelijk, geduldig en gezellig. De instructies waren duidelijk en werden op een rustige manier gegeven, wat ervoor zorgde dat ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen.

Succesvol

Goed klaargestoomd voor het examen en vooral voor de vele rij jaren erna. Heel erg bedankt Van Bemmel en rij-instructeur Edwin!

Super goede rijschool, uitstekende instructeur!

Altijd met veel plezier les gehad bij Yari en in één keer geslaagd. Goede tips gekregen en altijd op mijn gemak geweest bij de instructeur.

Goed tempo, goede manier van les geven, goede ervaring.

Mij rijles instructeur was Edwin, hij legt het allemaal zeer fijn uit en laat je echt voelen alsof je veilig het verkeer in kunt na je rijexamen. Ik ben in 1 keer geslaagd en dus super tevreden.

Fijne rijschool met persoonlijke begeleiding

Het lessen bij van Bemmel heb ik als zeer leerzaam en fijn ervaren, dit kwam met name door de begeleiding van Ellie. Ellie kan rustig en geduldig uitleg geven, maar is daarnaast ook zeker in voor een gezellig gesprek tijdens het rijden. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd, super bedankt Ellie!

Geweldige motorrijlessen

Ik heb fijne en leerzamere lessen gehad van Bas de Kuijer. Hij heeft me goed geholpen en is heel behulpzaam en geduldig. Legt alles goed en duidelijk uit en hij heeft geduld voor zn leerlingen. Dank je wel voor de leerzame lessen

Geweldige rijlessen

Ik heb een hele leuke ochtend met Hans den Haan gehad. Hij deed het super leuk en heeft me goed geholpen. En geslaagd voor mijn scooterrijbewijs!!

Ik ben begonnen aan dit avontuur met mijn 66 e jaar en ben nu 67 en geslaagd dus je bent echt nooit te oud om iets te leren ben erg blij Heb hele goede ervaring en les gehad van René was Top dank je wel voor deze ervaring en gezelligheid onder de lessen

Ik had niet beter kunnen wensen.

Ellie is echt een top leraar. Je voelt je heel snel op je gemak bij haar waardoor je kan focussen op wat er doet: leren rijden. En daar helpt ze je fantastisch bij. Ze bouwt de gevraagde handelingen goed op, geeft vooraf duidelijke instructie en herhaalt alles op zo’n manier dat je op een hele natuurlijk wijze van een complete beginner naar het in 1 x halen van je rijbewijs gaat. Dat heeft ook zijn nadelen, je bouwt best een band op in zo’n periode dus ik ga onze leuke gesprekker hierna wel missen :-)

Ellie Bogdaney is het beste!

Ik heb vrijstelling gekregen na mijn tussentijdstoets dankzij Ellie, ik heb ook in een keer mijn praktijk examen gehaald dankzij Ellie. Als je je rijbewijs wil in een keer halen maar ook goed verzekerd voelen om alleen in de auto te zijn moet je echt alleen bij Ellie zijn. Ik was enorm onzeker en zenuwachtig geweest, maar door de scherpe instructie van Ellie, door samen lachen en 1 keer huilen haha heb ik mijn rijbewijs vandaag gehaald! Ellie dankjewel!

Een dikke aanrader voor iedereen die op een fijne manier wilt leren rijden!

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Yari Vroon. Yari is niet alleen ontzettend kundig, maar hij zorgt ook voor een ontspannen sfeer in de auto. Dankzij zijn relaxte manier van lesgeven, voelde ik me steeds zekerder achter het stuur. Ik kon altijd rekenen op zijn geduld en uitleg, de feedback tijdens het rijden was op een prettige manier. Daarnaast verliep de communicatie rondom de lessen en het inplannen daarvan altijd heel prettig. En wat helemaal fijn is: ik ben in één keer geslaagd!

Positief

Edwin is een topper! Goede lessen gehad!

super fijne instructeur

super fijne lessen gehad en er heel veel van geleerd!

Hele fijne instructie’s gehad

Ik heb ten alle tijden hele fijne lessen gehad waardoor ik per les steeds meer zelf vertrouwen op de weg kreeg Ik wil Eric Kiel enorm erg bedanken voor de juiste rijlessen

Dikke aanrader!

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Van Bemmel heb gekozen. Rijinstructeur René is kundig, geduldig en zorgt ervoor dat je het (veilig en goed) rijden stap voor stap onder de knie krijgt. Het was gewoon ook heel leuk om te leren rijden. Dikke aanrader, ik heb alles in 1 keer gehaald!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein