Fijn en betrouwbaar

Prettig en leerzaam. Edwin is een fijne rijinstructeur! En de theoriecursus is heel fijn.

Top en leerzaam bedrijf!

Super fijne rijschool

Het was een hele leuke en fijne tijd om bij van bemmel te lessen. Ze hebben hele leuke en lieve instructeurs en ze nemen echt de tijd om het je goed te leren. Ik heb hier veel geleerd en ook gelachen met mijn instructrice. De ervaringen die ik heb opgedaan neem ik zeker mee als ik zelf de weg op ga.

Hele fijne rijschool

Fijne instructeurs, die goed advies geven en goed uit kunnen leggen wat je verbeterpunten zijn.

Gezellige en leerzame lessen.

Tijdens mijn rijlessen werd er duidelijk aan mij verteld wat er verwacht werd en door de goede feedback wist ik waar ik aan kon werken voor mijn volgende lessen. Als ik een vraag had kon ik die altijd stellen en er was altijd een fijne sfeer tijdens de lessen.

Erg leuke rijlessen

Ik heb mijn rijlessen gedaan bij Monique, heb er erg veel van geleerd en zal het zeker nog een keer aanraden.

Hele fijne ervaring en goed op mijn gemak gesteld!

Hele fijne ervaring en goed op mijn gemak gesteld!

Fantastisch!

Een hele mooie, waardevolle en leuke tijd gehad met Yari. Heel duidelijk in zijn manier van uitleggen en doet zijn best om je helemaal rustig en veilig te laten voelen. Als je nog een instructeur zoekt, Yari is de perfecte uitkomst! 10/10!

Fijne methode van les geven

geweldig tijd

ik heb rijles gehad van Yari Vroon, en ik heb een super fijne tijd gehad tijdens het lessen, een super relaxde aardige jonge! net mijn praktijk examen in een keer gehaald! zeker een aanrader

Ontzettend fijne ervaring

Er word goed naar je geluisterd waar je behoefte aan hebt, er wordt met je meegedacht en de lessen zijn ontzettend fijn. Ik raad Van Bemmel absoluut aan aan andere jongeren die hun rijbewijs willen halen!

Paul is een vriendelijke instructeur, die zijn stijl aanpast aan de cursist. Hij is eerlijk en direct, maar op een positieve manier.

Geslaagd voor Rijbewijs B

Dank zij Edwin, Rij-instructeur bij Rijschool van Bemmel. Heb ik in 1 keer mijn Rijbewijs kunnen halen het waren zeer fijne en goede lessen waar ik veel van geleerd heb!

Amazing

Ik dacht vroeger altijd dat ik nooit me rijbewijs zou halen laat staan een schakelbak ! Maar dankzij eric is het me toch gelukt ! Hij is een super fijne rijinstructeur het is gezellig in de auto en ook heel leerzaam. Geeft correcties op de juiste manier. En leert het je ook echt juist! Als je een goeie instructeur wilt waar je echt op je gemak kan zijn moet je zeker bij eric wezen ! Bedankt eric !

Erg goede rijschool en ben in 1x geslaagd!

Ik kon gemakkelijk van instructeur wisselen en de rijschool is over het algemeen erg flexibel en klantvriendelijk.

Rijlessen waren keer op keer een feest, zo ontzettend veel geleerd van zowel Hans van Ran als van Bas de Kuijer. Leren ‘dansen’ met de motor van Hans en ontzettend handige tips van Bas. Als je twijfelt of het iets voor je is, doe dan een try the bike, daarna ben je verkocht.

Heel erg dankbaar.

Van rijangst tot zelfstandig op de weg en dat binnen 7 maanden door de fantastische begeleiding bij van Bemmel! Ik ben ontzettend dankbaar voor de fijne lessen die ik heb gekregen waarin je geleidelijk steeds meer zelfstandig begint te rijden. Ik ben in 1x geslaagd en daarvoor veel lof naar René!

Gezellige en leerzame lessen

Zeer positieve ervaring met Van Bemmel! De rijschool biedt een uitstekende opleiding voor beginners. Je krijgt alle benodigde ondersteuning en begeleiding om goed voorbereid je examen in te gaan. Ik raad Van Bemmel van harte aan voor rijlessen. Een speciale dank aan instructeur Hans van Ran en Bas de Kuijer!

Top rijschool

Ik heb les gehad voor mijn aanhanger van Edwin, prima instructeur. Alles werd zeer goed uitgelegd echt een aanrader.

GEWELDIG

Hele fijne, leuke, informatieve rijlessen gehad met Veronica Van Bemmel is zeker een aanrader voor iedereen die wilt beginnen met rijlessen!

Rustige instructeur, goede instructies en begeleiding, duidelijke uitleg en fijne sfeer tijdens de lessen.

Mijn ervaring was super fijn

Ik heb elke les goeie feedback gekregen waar we de volgende les mee aan de slag gingen. Super gezellige en een fijne rij-instructeur (Yari Vroon). Heb met plezier bij hem gelest.

Uitstekende ervaring gehad met de rijschool en mijn instructrice

Ik heb het geluk gehad om een hele fijne ervaring te mogen hebben hier bij van Bemmel. Mijn lieve instructrice Veronica heeft dat ook echt mogelijk gemaakt en dat vond ik enorm fijn.

Goed les gekregen

Hans den haan is een goede lesgever, en kan dus goed lesgeven. Door hem ben ik in één keer geslaagd

Goede rijschool

Goede rijschool, ik heb een goede ervaring gehad. De rijles heb ik veel aan gehad en veel tips gekregen en daardoor heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein