Leerzame en zeer leuke ervaring

Fijne instructeur en rijschool. Alles is goed geregeld evenals de communicatie onderling. Instructeur geeft hele fijne en duidelijke lessen waardoor je bijna niet kan zakken. Zou deze rijschool zeker aanraden!

Geweldige rijschool

Fijne rijschool en prachtige lessen met Hans van Ran. Met heel veel plezier de lessen gereden met goede en veilige begeleiding. Een rijschool om aan iedereen aan te bevelen!!!

Fijne rijschool!

Door de gezellige en leerzame rijlessen van Emre ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Hiervoor mijn dank!

Goede rijschool!

top lessen gehad van hans en Paul! Ik een korte tijd veel dingen geleerd om mijn examen vervolgens gelijk te halen!

Elke les en elke euro meer dan waard geweest!

Rene is een zeer ervaren instructeur en dat merk je meteen, vanaf de eerste les. Ik heb een schat aan tips en leermomenten van hem meegekregen. Heel veel dank daarvoor! Verder is Rene altijd stipt op tijd en ik vind hem een uiterst plezierig persoon, zowel sociaal als zijn manier van communiceren.

Helemaal top!

Emre was een top instructeur! Heel behulpzaam, kalm en fijn. In 1x geslaagd!

Goede begeleiding

Motorrijbewijs gehaald. Enorm blij met de lessen van Hans van Ran. Verder een prettig rijschool. Prettige sfeer. Ik werd altijd snel geholpen.

Super fijne rijschool!!

Niet alleen door mijn rijinstructeur René goed begeleid maar ook door Elze goed geholpen! Waarvoor mijn dank!!

Super leuke rijschool met hele gezellige en leerzame lessen!

Super leuke rijschool met hele gezellige en leerzame lessen!

Erg goed

Hans van ran was mijn rij instructeur. De rijlessen waren altijd leuk. Vooral omdat hans altijd met een brede glimlach naar je toe kwam. Verder is hij zeer kundig en heeft hij erg veel kennis. Ik vind het bijna jammer geen les meer te hebben van hem.

Een goede rijschool

Een hele goede rijschool. Hans van Ran geeft altijd goed en duidelijk uitleg en veel tips die het verschil maken. Altijd vriendelijk, motiverend en meedenkend.

Fantastische rijschool!

Na een A2 rijbewijs weer gaan lessen voor een A rijbewijs! Wat een top lessen bij Hans van Ran. Heel fijn de duidelijkheid tijdens de lessen, goed ook dat er wordt gezegd wanneer iets goed is, maar ook wanneer er iets verbeterd kan worden.

Leuke begelijder. Goed voorbereid op examen geslaagd.

Top geslaagd

Fijne rijschool !

Hele leuke rij instructeur , geeft goed uitleg en laat ook weten wanneer er iets verbeteren kan. En uiteindelijk geslaagd!

Super fijne ervaring met zowel Robin als paul, Heel veel geleerd van beide instructeurs voel me meer zeker achter het stuur dan eerst waar is super blij mee ben. Heel erg bedankt allebei.

Top!

Door de lessen van Hans van Ran heb ik mijn motorrijbewijs in 1x gehaald! Hans heeft oneindig geduld en neemt de tijd voor je. Je kan van Hans om 22.00 uur nog een appje verwachten om lessen in te plannen, hij heeft passie voor zijn werk en dat merk je! Ik raad deze rijschool iedereen aan!

Goede rijschool die voor je klaar staat en mij in 1 keer heeft helpen slagen!

Ik heb een goede ervaring gehad met het behalen van mijn auto Rijbewijs met rijschool van Bemmel. Ik kon gelijk terecht en begon gelijk met lessen. Ook was de rijschool/instructeur flexibel. Als je nog een goede rijschool zoekt dan zit je hier goed! Als tip zou ik zeker Edwin De Kuijer aanraden. Zijn goede en duidelijke lessen hebben mij geholpen om het te behalen! Bedankt :) Helemaal top!

Rust.

Zowel van Hans als van Bas heb ik AVD lessen gehad. Ze stralen allebei Rust en Professionaliteit af. De lessen ware leuk en leerzaam. de tips en adviezen die ze mij gaven kwamen goed van pas. Ik hoop ze in de toekomst tegen te komen op de weg!

Super fijn!

Hele fijne lessen gehad bij Paul. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en hij is geduldig. Als je een fout maakt is dit helemaal niet erg en ga je gewoon net zo lang door met oefenen tot het wel lukt. Verder was het ook nog eens heel gezellig!

Toppers!!

Ik heb mega leuk les gehad. Ze nemen alle tijd en hebben echt aandacht voor jou. Super aardige instructeurs en de leukste dames op de administratie. Echt een aanrader!

Super leuke lessen waar je het verkeer leert te ervaren

Je les bouwt op van moeilijkheid wat heel erg helpt met het verkeer te leren voor het eerst

Geslaagd super makkelijk

Top rijschool, makkelijk en eenvoudig alles uitgelegd. Aanrader!

Leuke rijschool

Hele aardige instructeurs met veel geduld. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn lessen!

Een ervaren instructeur die je goed leert autorijden.

Ik vind het een kwalitatief goede rijschool. Ze hebben ervaren instructeurs die je echt leren rijden. Daarnaast zijn ze goed telefonisch bereikbaar en regelen ze veel voor je. Zeker een aanrader.

In één keer geslaagd door de fijne lessen van Edwin!

In april 2022 ben ik begonnen met lessen bij Edwin, na aanbeveling van mijn zus (die ook bij Edwin heeft gereden). Dit beviel mij erg goed: het waren opbouwende lessen waar je steeds goeie feedback kreeg. De manier van lesgeven was erg prettig en het was in de lessen oké om fouten te maken, wat ik erg fijn vond. Dit alles hielp mij om uiteindelijk op 10 januari 2023 in één keer te slagen voor het praktijkexamen! Bij de rijschool is het allemaal goed geregeld en je werkt als leerling ook met een fijne app waar je al je lessen, facturen en dergelijken goed en overzichtelijk kan zien. Rijschool van Bemmel is zeker aan te raden!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein