Uitstekende rijschool, doelgerichte en leerzame lessen.

Mijn ervaring met Rijschool van Bemmel was goed. Mijn instructeur gaf altijd duidelijk aan op welke manieren ik mijn autorijden kon verbeteren. Zo kon ik snel en makkelijk van fouten leren. De lessen waren gezellig en ondanks dat ze 1,5 uur duren vaak toch wel weer snel voorbij. Ik ben bij de eerste poging geslaagd en wil daarvoor de rijschool en instructeur Eric bedanken. Tot ziens!

Hele fijne rijschool

Alles is netjes geregeld en optijd. Lessen zijn fijn en duidelijk en je voelt je erg op je gemak.

Hele goede instructeur , kon niet beter wensen !

Vanaf de eerste rijles al opgemerkt dat er echt de tijd voor je genomen word , heel duidelijk en geduldig. Ik raad het zeker aan een super ervaring gehad !

heel erg fijn!

ik heb fijne lessen gehad met Paul! hij heeft mij goede instructies gegeven waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald, dankjewel!!

Goeie instructeurs die je ondersteunen en je echt leren rijden

Geweldige instructeurs die je goed uitleggen en je ondersteunen als je het nodig heb, goede klantenservice die je graag willen helpen.

Erg goede en leuke lessen

De lessen van Robin van Merode waren altijd erg goed en gezellig. Daardoor heb ik mijn tussentijdse toets en praktijkexamen ook in 1 keer kunnen behalen. Bedankt!

Hele fijne rijschool

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bij rijschool van Bemmel gekomen vanwege verlaagde motoren. Mijn langgekoesterde droom is uitgekomen. Bij de rijschool voel je je heel welkom. Iedereen is persoonlijk en betrokken. De lessen heb ik gehad van Hans van Ran, wat een geweldige instructeur. De avb lessen gingen niet helemaal vanzelf, maar Hans blijft geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Deze instructeur is deskundig en ervaren en heel opgewekt en zorgzaam. Je krijgt niet alleen motorrijles maar echt een motoropleiding, de passie die Hans heeft met het motorrijden brengt hij heel mooi over op jou als leerling. Goed onderlegd en met zelfvertrouwen ga ik nu de weg op als beginnende motorrijder. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Echt een top team.

Ik heb motor rijlessen gehad van Bas de kuijer. Echt een fijne instructeur die je leert hoe je moet motor rijden.ook nog een paar lesjes gehad van Hans van Ran ook hij is een fijne instructeur. Super bedankt voor jullie tijd en vertrouwen die jullie mijn hebben gegeven. Dit heeft geleid dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald. Ook de dames op kantoor bedankt voor jullie tijd;)

Ik wil Robin heel erg bedanken voor alle leuke en leerzame lessen! Het was altijd erg gezellig, dus zeker een aanrader :)

En hele fijne en veilige ervaring!

Dankzij Hans van Ran heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald! Hij nam altijd de tijd om dingen goed uit te leggen en tijdens de AVB heeft hij een goede basis gelegd om ook het AVD examen in één keer te halen! Dankjewel Hans.

Top Rijschool!

Ik heb motorrijlessen gehad van Hans van Ran. Hij is een erg ervaren motorrijder en zeer betrokken rijinstructeur. Hij staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om situaties aan je uit te leggen. Nogmaals bedankt voor de mooie en leerzame rijlessen!

Super leerzaam en daardoor geslaagd!

Heb mij altijd welkom gevoeld in de tijd dat ik rijles had bij van Bemmel. Instructeur Hans van Ran heeft mij geholpen mijn rijbewijs A te halen op een hele kundige, begripvolle, en leuke manier. Heel fijn dat ik, zelfs met mijn 1.47 meter, hier mijn droom heb kunnen waarmaken. Absolute aanrader!

Super leerzaam en daardoor geslaagd!

Hele fijne rijschool

Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bij van Bemmel uitgekomen vanwege verlaagde motoren. Mijn langgekoesterde droom is uitgekomen. Bij de rijschool voel je je heel welkom. Iedereen is persoonlijk en betrokken. De lessen heb ik gehad van Hans van Ran, wat een geweldige instructeur. De avb lessen gingen niet helemaal vanzelf, maar Hans blijft geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Deze instructeur is zo deskundig en ervaren en ook heel opgewekt en zorgzaam. Je krijgt niet alleen motorrijles maar echt een motor opleiding, de passie die Hans van Ran heeft met motorrijden brengt hij heel mooi over op jou als leerling. Goed onderlegd en met zelfvertrouwen ga ik nu de weg op als beginnend motorrijder. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Top Rijschool!

Ik heb motorrijlessen gehad van Hans van Ran. Hij is een erg ervaren motorrijder en zeer betrokken rijinstructeur. Altijd bereid om vragen te beantwoorden of situaties aan je uit te leggen. Het was een superervaring met een heel mooi eindresultaat. Nogmaals bedankt voor je enthousiasme en leerzame rijlessen!

Top Rijschool!

Ik wil Robin heel erg bedanken voor alle leuke en leerzame rijlessen! Het was altijd gezellig, dus kortom zeker een aanrader :)

Top Rijschool!

Ik heb les gehad van Hans van Ran. Hij is een erg ervaren motorrijder en zeer betrokken rij-instructeur. Nooit te beroerd om vragen te beantwoorden of situaties aan je uit te leggen. Nogmaals bedankt voor je enthousiaste en leerzame lessen!

Top Rijschool!

Een hele goede en veilige ervaring

Hele fijne rijschool

Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bij van Bemmel gekomen vanwege verlaagde motoren. Mijn langgekoesterde droom is uitgekomen. Bij de rijschool voel je je heel welkom. Iedereen is persoonlijk en betrokken. De lessen heb ik gehad van Hans van Ran, wat een geweldige instructeur. De avb lessen gingen niet helemaal vanzelf, maar Hans blijft geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Deze instructeur is zo deskundig en ervaren en ook heel opgewekt en zorgzaam. Je krijgt niet alleen motorrijles maar echt een motor opleiding, de passie die Hans van Ran heeft met het motorrijden brengt hij heel mooi over op jou als leerling. Goed onderlegd en met zelfvertrouwen ga ik nu de weg op als beginnende motorrijder. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein