Hele fijne rijschool

Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bij van Bemmel gekomen vanwege verlaagde motoren. Mijn langgekoesterde droom is uitgekomen. Bij de rijschool voel je je heel welkom. Iedereen is persoonlijk en betrokken. De lessen heb ik gehad van Hans van Ran, wat een geweldige instructeur. De avb lessen gingen niet helemaal vanzelf, maar Hans blijft geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Deze instructeur is zo deskundig en ervaren en ook heel opgewekt en zorgzaam. Je krijgt niet alleen motorrijles maar echt een motor opleiding, de passie die Hans van Ran heeft met het motorrijden brengt hij heel mooi over op jou als leerling. Goed onderlegd en met zelfvertrouwen ga ik nu de weg op als beginnende motorrijder. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

Hele fijne rijschool

Kwalitatief en gezellig!

Mijn rijlessen gehad van Bas De Kuijer. Doelgericht te werk gaan en zo snel mogelijk op weg naar het examen. Altijd in voor een praatje en was nooit saai of vervelend in de auto! Hij straalt rust uit en geeft je alle tijd en ruimte om op jouw tempo je rijvaardigheid onder de knie te krijgen, ik raad hem zeker aan! Bedankt voor alles!

Kwalitatief en gezellig!

En fijne en goede ervaring!

Dankzij de fijne en veilige lessen van Hans van Ran heb ik mijn rijbewijs A2 in één keer gehaald. Hij heeft tijdens AVB een goede basis gelegd voor AVD.

Geweldige rijschool

Geslaagd voor het motorrijbewijs. Vanuit Tiel komen lessen omdat rijschool van Bemmel verlaagde motoren heeft. Geen enkel moment spijt van gehad. Wat een betrokken rijschool met persoonlijke aandacht. Je voelt je heel welkom bij deze rijschool. Als instructeur heb ik Hans van Ran gehad. Wat een super instructeur. Zeer deskundig en vol ervaring met geduld, eerlijkheid en vertrouwen word je begeleid tijdens de motorrijlessen. Wat het plaatje compleet maakt is ook de humor en de zorgzaamheid van Hans, waardoor iedere rijles een feestje is geweest. Zelfs de soms lastige avb oefeningen. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Zo blij met mijn rijbewijs maar ga wel de lessen en de stem in mijn oortje van Hans missen :-)

Wat een fantastisch team.

Naar jaren lang twijfelen toch maar mijn motor rijbewijs willen halen. Eerst een theorie les gehaald van Elze. Daar zag ik het meest tegen op. Daarna heb ik les gekregen van Bas. Wat een fijne gozer is dat. Duidelijk uit over hoe je goed en veilig motor moet rijden. Eerst mijn AVB gehaald en toen werd mijn examen aan gevraagd. Ik mocht eind januari afrijden. Tot ik afgelopen zaterdag aan mijn werd gevraagd of ik eerder wilde afrijden omdat er iemand tussen uitviel. Hiermee heb ik ingestemd en heb ik de laaste lessen gekregen van Hans. Ook dit is een fantastische rij-instructeur. Bij deze bedankt iedereen die mijn geholpen heeft en ik kom zeker nog een keertje langs.

Wat een fantastisch team.

Zeer fijne en veilige basis gekregen

Ik heb les gehad van Hans van Ran. Hij heeft tijdens het oefenen voor AVB wen goede en veilige basis gelegd voor AVD. Dankzij hem heb ik alles in één keer gehaald!

Altijd goede en gezellige lessen

De lessen die ik van Robin van Merode kreeg waren erg goed en gezellig. Daardoor heb ik ook mijn tussentijdse toets en praktijkexamen in 1 keer kunnen halen. Bedankt!

Wat een fantastisch team.

Ik wil al jaren mijn motor rijbewijs halen en hoorde dat van Bemmel een goeie rijschool is. Nou en inderdaad helemaal top. Eerste een theorie les gehad van Elze wat echt super is. Daarna mijn rijlessen gehad van Bas en Hans. Wat een toppers zijn dat. Ze geven je vertrouwen en inzicht hoe je moet motorrijden. Echt enorm bedankt voor alles en ik komen zeker nog een keer langs.

Wat een fantastisch team.

Een hele fijne en veilige ervaring

Ik ben begonnen met mijn rijbewijs A2 bij Hans van Ran. Hij nam bij de AVB goed de tijd om een goede basis te leggen voor AVD. Daarom heb ik alles in één meer gehaald.

Het was een hele fijne en veilige ervaring

Dankzij Hans van Ran heb mijn rijbewijs A2 in één keer gehaald. Alles werd fijn gecommuniceerd en heb me nooit onveilig gevoeld. Hij nam tijdens AVN echt de tijd om een goede basis te leggen voor het AVD.

Het was een hele fijne en veilige ervaring

In 1x geslaagd! Voor me auto rijbewijs. Mijn instructeur was Paul Floor, hele fijne goede rijinstructeur duidelijke lessen gehad. hij heeft me alles goed geleerd om veilig door het verkeer te kunnen met vertrouwen. Ook hele gezellige lessen gehad waardoor ik me snel op me gemak voelde. En met veel zelfvertrouwen het examen in kon. Bedankt Paul!

Goede rijschool

Vriendelijke rij instructeur. Goed telefonisch contact bereikbaar en hele nette service.

Goede rijschool

Erg goede en gezellige lessen

Ik heb altijd goede en gezellige lessen gehad van Robin van Merode. Daardoor heb ik ook in 1 keer mijn tussentijdse toets en praktijkexamen kunnen halen. Heel erg bedankt!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein