Fantastische rijschool!

Leerzame maar vooral ook leuke lessen gevolgd waardoor ik in 1x heb kunnen slagen!

Heel erg leuk

Mijn ervaringen waren heel goed netals de rij-instructeur edwin. Ik werd duidelijk geholpen en hij lette duidelijk op hetgeen je niet zo goed in ben en gaat dat goed maken. Dus overall vond ik het heel prettig.

Proffesioneel, vriendelijk en flexibel.

Als oudere vrouw die lang niet had gereden melde ik me bij autorijschool van Bemmel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Men dacht echt met mij mee. Ik werd gekoppeld aan een heel proffesionele, rustige en gemoedelijke instructeur. Precies wat ik nodig had. Door zijn begeleiding is mijn zelfvertrouwen op de weg flink toegenomen!

Gewoon top!

Ik heb een spoedpakket gevolgd bij Nick en ben vandaag in 1x geslaagd!! Nick is een hele fijne rij-instructeur die alles goed kan uitleggen en geduldig is. Bedankt Nicky!

Geslaagd in 1 keer!

Geweldig rijschool! Mijn instructeur Paul was echt een geweldige instructeur en heeft mij geholpen om in 1 keer te slagen. Ik kan van Bemmel zeker als rijschool aanbevelen en met Paul als instructeur komt het vast goed!

Blij dat ik voor van Bemmel heb gekozen!

Heel erg blij met het behalen van mijn rijbewijs. Mijn rijlessen heb ik altijd als prettig ervaren. Door de goede kwaliteit van de rijschool en instructrice mijn rijbewijs in 1x kunnen halen. Ik raad deze rijschool iedereen aan!

Uitstekende rijschool

Erg tevreden met deze rijschool en instructeur Edwin. Communicatie en lessen waren erg goed waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen. Zeker aan te raden!

Echt een perfecte rijschool

Een perfecte rijschool zeker een aanrader ze zijn super vriendelijk en proberen je echt wat te leren ze zijn eerlijk en geven complimenten als je iets goed doet hele fijne ervaring met deze rijschool!! Super bedankt!!

Prima rijschool, heldere en duidelijke instructies.

Ga je op 55 jarige leeftijd nog even je aanhanger rijbewijs halen zoals in mijn geval. Eigenlijk best nog wel even een dingetje omdat in de loop der jaren een eigen rijstijl aangeleerd is. Handen niet goed aan het stuur of 1 hand aan het stuur niet voldoende of helemaal niet over de schouder kijken etc. Gelukkig is voorafgaand aan het examen tijd ingepland om juist dit soort zaken eens flink aan te pakken ofwel eruit te krijgen. Ik mag dan ook van geluk spreken dat ik het examen in 1 keer gehaald heb. Ik wil dan ook rijschool van Bemmel bedanken voor de duidelijke instructies en het benodigde boekje dat bij de cursus behoort. Ook de instructeur van het CBR was rustig, duidelijk en relaxt.

Goede ervaring

Leuke en goede rijlessen met Edwin, elke week kunnen lessen. Niks op aan te merken.

Alles in één met Hans van Ran

Na het behalen van mijn scooterrijbewijs in 2016 en mijn autorijbewijs in 2018 bij Hans van Ran, leek het mij niet meer dan logisch om ook mijn motorrijbewijs te gaan halen samen met Hans. Altijd goede en leerzame lessen gehad. Je wist altijd waar je aan toe was en waar de verbeterpunten lagen. Maar je kan ook heel goed lachen met Hans. Een echte vriend aan overgehouden.

Fantastische rijschool!

Leuke lessen gehad, met veel leerzame momenten en daardoor in één keer geslaagd!

Hele leuke/leerzame lessen gehad!

Altijd leuk in de auto samen met paul, leuk en leerzaam. Mijn rijbewijs in 1x gehaald!

Waar voor je geld

Ik heb er zeker geen spijt van dat ik voor Van Bemmel gekozen heb. Het is niet de goedkoopste rijschool maar ik vond Bas een hele prettige instructeur, hij was duidelijk en bleef altijd kalm en professioneel. Af en toe verliep mijn contact met de administratie wat minder soepel, maar dat is zeker geen reden om de rijschool niet aan te bevelen!

Genieten bij Hans van Ran!

Les gehad bij Hans van Ran. Hans geeft inhoudelijk goede uitleg en duidelijke feedback op rijgedrag. Maar voor mij minstens zo belangrijk: ik heb echt van elke les enorm genoten. Hans is een vriendelijk en enorm grappige man, geen druk, motorrijden gaat om het plezier. Ben blij met mijn rijbewijs maar ga de lessen zeker missen! Aanrader.

Top les gehad!!

leerzame en gezellige ochtend les gehad.

Erg fijne lessen

Ik had hier een proefles gevolgd en bij een andere rijschool, maar wat ben ik blij dat ik van Bemmel heb gekozen. Fijne lessen, top instructeur en alles in 1x gehaald! Ik zou van Bemmel zeker aanraden!

Super tevreden

Ik kan nu met een goed gevoel de weg op. Mijn rij instructeur Emre wist precies wat ik nodig had om te slagen.

Top instructeur

Ik heb een leuke dag gehad bij Edwin in de auto. Hij gaf duidelijke uitleg en ik voelde me de hele dag op mijn gemak Een echte aanrader !

Ik heb prettige lessen gehad bij Van Bemmel.

Ze gaven veel tips en wijzen waar je nog aan moet werken maar geven ook duidelijk aan wat je wel goed doet. Ik voelde me daardoor op mijn gemak en ze moedigen je ook aan waardoor je meer vertrouwen krijgt op de weg. Gelukkig in 1x geslaagd, heel erg bedankt Paul!

Fijne rijlessen

Vandaag mijn examen in 1 keer gehaald! Ik wil iedereen bij Van Bemmel enorm bedanken.

TOPP!

Een leuke en leerzame tijd in de auto gehad met Robin. Ik zou voor altijd tijdens het rijden horen “welke kleur auto zit er achter je”. Ik zie je op de weg!

Aardige instructeur, die goed kan uitleggen

Geslaagd in een keer! Met dank aan de instructies van de instructeur, die duidelijk uit kon leggen. Ik raad deze rijschool dus zeker aan iedereen aan!

Heel fijn

Je krijgt je echt het gevoel dat je het kan en als je niet slaagt dat ze je ook niet afkraken en er alles aan doen om jou zo goed te laten rijden en je met vertrouwen de weg op te laten

Door Edwin heb ik vertrouwen om te rijden gekregen

Een aantal jaar geleden heb ik rijlessen genomen bij een andere rijschool. Dit verliep slecht. Ik was totaal het vertrouwen verloren en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs zou kunnen halen. Door Edwin heb ik het vertrouwen in rijden teruggekregen. Wij zijn in een rustig tempo gestart en hij heeft mij op de juiste manier begeleid. Edwin is een rustige en fijne instructeur. Hij weet heel goed met faalangst om te gaan. Fouten maken bestaan niet in zijn auto, het zijn leermomenten! Ik ben blij en dankbaar dat ik bij deze topper heb mogen lessen!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein