Door Edwin heb ik vertrouwen om te rijden gekregen

Een aantal jaar geleden heb ik rijlessen genomen bij een andere rijschool. Dit verliep slecht. Ik was totaal het vertrouwen verloren en dacht dat ik nooit mijn rijbewijs zou kunnen halen. Door Edwin heb ik het vertrouwen in rijden teruggekregen. Wij zijn in een rustig tempo gestart en hij heeft mij op de juiste manier begeleid. Edwin is een rustige en fijne instructeur. Hij weet heel goed met faalangst om te gaan. Fouten maken bestaan niet in zijn auto, het zijn leermomenten! Ik ben blij en dankbaar dat ik bij deze topper heb mogen lessen!

Top bedrijf

Zeer deskundig en vriendelijke en rustige instructeur, goede kwaliteit materiaal, zeker een aanrader!

Fantastische rij-instructeur en rijschool!

Na 3x gezakt te zijn bij een grote rijschool in Utrecht uiteindelijk naar een nieuwe rijschool gekeken en via Google uitgekomen op Rijschool van Bemmel. Het eerste contract was direct goed en ze deden hun best om mij nog voor het verlopen van mijn theorie nog een keer te laten afrijden ookal was het kortdag. Rene was echt een geweldige rij-instructeur en legde alles duidelijk uit en had ontzettend veel geduld met mij. Hij is zeker een van de voornaamste redenen waarom het na zovaak zakken nu wel gelukt is! Bedankt Rene!

Rijles met Edwin is in een woord, toppie!

Mijn ervaring was dat het gezellig was en ik me op mijn gemak voelde, ook was het respectvol en voelde ik dat er geluisterd werd naar mij.

Leuke lessen gehad!

Op een leuke manier leren rijden bij rijschool van Bemmel! Leuke instructeurs en leerzame lessen. Aanrader!

Goeie leerzame rijschool

Goeie lessen goed geregeld

Erg fijne rij instructeur die ook goed weet hoe hij met leerlingen om moet gaan

erg prettige rijles gehad en duidelijke uitleg en tips gekregen, in een keer geslaagd

Goede ervaring met hele fijne instructeur Edwin

De rijlessen bij de rijschool van Bemmel met Edwin de Kuijer als instructeur zijn enorm fijne lessen geweest. De organisatie binnen de rijschool met bijvoorbeeld het inplannen van examens is ook erg goed. Je kan altijd bellen en dan kijk je samen naar een oplossing/datum. Al met al heb ik de rijlessen bij van Bemmel als heel goed ervaren.

Top dag! Bedankt mr Edwin!!!

Voor mijn aanhanger rijbewijs gegaan en geslaagd. Zeer goede tekst en uitleg. Top dag en ook nog gezellig. Kan ik zeker aanbevelen.

Top rijlessen gehad bij Edwin!

Goede en duidelijke rijlessen mogen ontvangen van Edwin voor het behalen van mijn E Achter B.

Top in 1x gehaald door paul

Geen commentaar is wel duidelijk

Super leerzame lessen met fijne begeleiding!

De lessen waren altijd super leerzaam! Door de goede begeleiding van Edwin de Kuijer gelukkig in 1x geslaagd! Ik ga het wekelijkse uitje in de auto zeker missen! Bedankt voor alle lessen en ook de goede begeleiding vanuit de rijschool zelf!

uitstekende ervaring

Ik ben erg blij met de tijd die van bemmel aan mij heeft besteed als student. Heb een zeer leerzame en leuke tijd gehad samen met martijn. Van bemmel neemt echt de tijd voor je en ook graag denken ze met jou mee als student zijnde.

Hele fijne rijschool. Onder goede begeleiding van Hans van Ran in 1x mijn AVB-examen gehaald. De lessen zijn leuk en afwisselend en je weet precies waar je aan toe bent. Helaas kon ik door omstandigheden mijn motorrijlessen niet bij deze rijschool afmaken, maar door goed contact was alles snel geregeld en heb ik vrijwel direct de niet-gereden lessen terugbetaald gekregen. Top!

Fijne tijd gehad

Fijne en chille lessen gehad van Paul.

Gezellige maar leerzame lesgeving

Ik heb mijn rijbewijs onder begeleiding van Robin van Merode gehaald. In de tijd dat ik met hem leste heb ik mij altijd erg op mijn gemak gevoeld en heb ik de ruimte gekregen te leren. Robin gaf mij de ruimte om fouten te maken, en hier van te leren. Doordat het een gezellige en goedpratende instructeur is, voelde ik mij erg op mijn gemak. Er hing een ontspannen sfeer in de auto en hij zorgde altijd voor een gezellig praatje. Wanneer je een foutje maakt krijg je geen donderpreek, maar praat je over wat mis ging en wat er volgende keer beter kan. Robin geeft je het volle vertrouwen en leert je op een comfortabele en veilige manier rijden. Dankzij de rijlessen van Robin heb ik mijn praktijkexamen in een keer weten te halen. Ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring!

Fijne rijlessen

Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij rijschool Van Bemmel. De lessen met Bas waren fijn, hij legt goed uit en blijft rustig. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Erg goed

Goeie communicatie, de situatie door corona was klote maar alles werd netjes opgelost

Erg enthousiast en leuk!

René legt goed uit en is erg rustig gevend met uitleg!

Heel goed

Hele goede rijlessen gehad van Paul. Veel gezelligheid en duidelijke instructies!

Fijne rijschool. Top rijinstructeur. Dank je wel Hans

Fijne rijschool. Ze nemen echt de tijd voor je.

Super fijne rijlessen gehad!

Het was heel fijn om te rijden met Edwin naast mij. Hij gaf rustig en duidelijke instructies en dat heeft voor mij goed uitgepakt :)

Leuke en leerzame rijlessen !

Super rijschool

De lessen zijn leuk en ik ben in een keer geslaagd

Top ervaring motorrijbewijs in 1x

Vandaag mijn motorrijbewijs A code 80 mogen halen.met dank aan Hans van Ran Topinstructeur altijd leerzame en leuke lessen gehad van hem.raad iedereen deze rijschool aan. Groetjes Daniël

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein