Rijlessen met plezier!

Tijdens mijn rij opleiding bij rijschool van Bemmel heb ik het erg naar me zin gehad. Ik heb veel geleerd bij Hans en hij stelde mij altijd op mijn gemak!

Super les, gelijk geslaagd!

BE combinatie, binnen 1 dag. Goede duidelijke les van Hans! Zeker een grote aanrader.

dankzij Hans van Ran in 1 keer het A rijbewijs gehaald

Mede door het geduld en een berg aan ervaring, heb ik het A rijbewijs in 1 keer gehaald. Hans neemt altijd de tijd voor je en als iets niet lukt, dan krijg je gewoon weer een nieuwe poging. Als je in lastige situaties komt, zoals het rijden in de regen, dan gaat hij gewoon voor je rijden en mede met uitleg wat je moet doen, laat hij zien dat je je vaak geen zorgen hoeft te maken. Ik zou zeker aanraden om te gaan lessen bij Hans van Ran, hij is een geweldige mentor om te hebben en leert je hoe je motor moet rijden, door te dansen met de motor en altijd goed op te letten op andere weggebruikers. Hans, ik wil je nog van harte bedanken voor het geduld wat je toonde tijdens de lessen. niet elke les ging soepel, maar je hebt het niet opgegeven en nu heb ik het in 1 keer gehaald.

Geweldige tijd gehad met Hans van Ran

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald! Mede dankzij aan Hans heb ik alles in één keer mogen behalen :-) Hans neemt alle tijd voor je, stelt je gerust en ziet in één ogenblik wie en hoe je bent. Ik vond dit erg fijn want hierdoor was er gelijk een klik en vertrouwen. Een aantal steekwoorden van Hans zal ik niet meer vergeten, ik citeer: lekker dansen op de motor, goed kijken, K3, altijd blijven lachen en als laatste eentje die me het meest bij blijft, MERCI!!! Vooral bij MERCI wist je dat je het goed deed. Voor degene die twijfelen of ze zich bij van Bemmel B.V. moeten aanmelden, kan ik alleen maar zeggen DOEN! Hans, ik wil je middels deze weg nogmaals hartelijk danken voor alles, jouw goede hulp en adviezen maar ook de leuke tijd die we samen hebben gehad vergeet ik niet meer. Binnenkort kom ik graag weer een bak koffie doen!

Super rijles gehad!

Super fijne lessen gehad Allemaal heel duidelijk uitgelegd Leuke instructeur en in 1 keer geslaagd! Zeker aan te raden hier jou lessen te volgen

Erg leuke en leerzame lessen met Robin !

Naast de gezelligheid in de auto was de manier van lesgeven erg prettig. Hij was altijd geduldig, geeft duidelijke, gestructureerde uitleg en leert alles aan in kleine stapjes. Hierdoor was t examen n makkie!

Hele leuke leerzame lessen!

Ondanks Corona toch met leuke en leerzame lessen mijn rijbewijs behaald!

Leuke rijles

Ik heb een leuke les gahad en ben in een keer geslaagd door hans den haan. Helemaal top!

Top instructeur die Gerard!!!

Na 1.5 jaar gedoe en corona, in 1x geslaagd. Ik bedank mijn instructeur die echt enorm goed is.

Top lessen!

E achter B rijbewijs gehaald met dank aan van Bemmel! Goede begeleiding en gezellige ritten gehad.

Top instructeur met bakken ervaring

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Hans van Ran. Wat een topper is hij. Hij is super ervaren en geeft je vanaf dag 1 een goed gevoel tijdens het rijden. Elke les met hem volop genoten en zo veel geleerd. Hij heeft mij niet alleen geleerd om een motor te besturen maar hoe je motor moet rijden, en daartussen zit wel degelijk verschil. Dankzij Hans kan ik zonder twijfels de weg op. Ook ben je bij Hans geen nummer maar een leerling die hij met hart en ziel iets wil leren. Ik zou hem zonder twijfel aanraden aan iedereen! Geweldige tijd bij hem gehad.

Top rijlessen

Met dank aan de goede rijlessen van Robin in 1 keer geslaagd! Robin heeft mij goed op mijn gemak gesteld toen ik het aan het begin erg spannend vond. De oefeningen in spelvorm zijn een leuke variatie en vooral erg leerzaam. Robin neemt altijd de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen, wat ik heel fijn vond! Robin, heel erg bedankt!!

Fijne rijinstructeur, receptie minder prettig

Mijn rijinstructeur René was heel prettig, kan dingen rustig uitleggen of net iets anders verwoorden als je het niet meteen begrijpt. Ook heel geduldig. De administratie daarin tegen was niet altijd even prettig, vaker miscommunicatie gehad waardoor niet alle telefoon gesprekken even comfortabel liepen helaas. Maar uiteindelijk wel altijd eruit gekomen! En ik zou van Bemmel zeker aanraden als rijschool :)

Top!!

Een hele fijne rijschool!! Rene is een ontzettend fijne instructeur die de rust bewaard en alles fijn uitlegt! Mijn rijbewijs met een fijn gevoel gehaald :)

In 1 keer slagen, rijschool van Bemmel vragen!

Voor het rijden met boot op trailer had ik mijn BE rijbewijs nodig. Aan de hand van de 1e les werd beoordeeld welk pakket er nodig was. Alles werd keurig uitgelegd en het examen al aangevraagd. Tijdens de rijles wordt alles keurig en rustig uitgelegd en ze hebben echt engelen geduld. Ik ging met een goed gevoel het examen in en in 1 keer geslaagd. Bedankt Hans!!!

Super duidelijke en goede uitleg!

De lessen van Bas de Kuijer waren super duidelijk, leerzaam en flexibel. De rijschool in zijn geheel en Bas zelf zijn beide zeker aanraders. Hele goede ervaring mee gehad!

Hele prettige rijschool

Ik heb erg genoten van de lessen bij Julian! Het was ontzettend leuk en leerzaam en ik ging met veel plezier rijden.

Super bedankt Robin!

Na een vrij lang traject heb ik vorig weekend ein-de-lijk mijn rijbewijs gehaald! Ik ben Robin enorm dankbaar voor zijn geduld en doorzettingsvermogen, aangezien ik niet de meest snelle leerling ben geweest. Waar een aantal andere instructeurs waarschijnlijk de hoop hadden opgegeven, bleef Robin rustig en kalm, en moedigde me altijd aan. De rijlessen waren altijd gezellig, en er was zeker tijd voor eht voorebereiden op moeilijke situaties op de weg die ik in het dagelijkse leven tegen zal komen. Ook bleven de lessen altijd gevarieerd, denk aan opdrachten in spelvorm, de altijd angstaandjagende "we zijn verkeerd gereden, we moeten terug, maar doe het wel veilig!" en de vele bijnamen voor typetjes op de weg. Ik zal deze periode nooit vergeten, en ik raad Robin en de rijschool zeker aan! Nogmaals bedankt, en hopelijk tot op de weg :)

Goede opleider.

Ze nemen alle tijd voor je. En stemmen goed af wat je nodig hebt om het examen te behalen. Ik heb dit als erg prettig ervaren.

Super leerzame en gezellige rijlessen gehad

Ik heb super leerzame lessen gehad bij mijn instructeur Robin van Merode. De lessen waren altijd gevarieerd en hebben elke keer nieuwe routes en vaardigheden geleerd. Tijdens de lessen was er altijd een fijne sfeer en Robin heeft altijd geduld om iets met je te oefenen totdat je het begrijpt en onder de knie hebt. Door de super lessen van Robin ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Super fijne rijschool! Robin super bedankt!

Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb een hele leuke, gezellige en leerzame tijd gehad bij Robin in de auto. Heel breed opgeleid waardoor je ook in moeilijke situaties in het verkeer kan handelen. Het praktijk examen was hierdoor heel goed te doen. Ik had geen betere instructeur kunnen wensen. Echt een aanrader! Ook als je iets moeilijk vindt heeft Robin al het geduld en geeft je echt vertrouwen. De rijschool is echt een aanrader voor iedereen.

Hele fijne rijschool!

Ik heb van Julian rijles gekregen. Hij was een hele fijne instructeur, die het geduld had en goede aanwijzingen gaf tijdens de lessen. Het was heel fijn om bij van Bemmel te lessen. Ik ben dan ook door hun in 1x geslaagd.

Aanrader!

Ik heb een hele positieve ervaring gehad bij van Bemmel, naast dat ik veel geleerd heb en er altijd veel duidelijk was, was er ook ruimte voor gezelligheid en een grapje! Dus ik gun iedereen een rijopleiding via van Bemmel!

De beste rijschool!! Gerard bedankt

De rijlessen die ik van Gerard heb gehad heb ik als erg prettig en enorm leerzaam ervaren. We hadden ook direct een goeie klik wat voor mij ook erg belangrijk is. Hiervoor ben ik bij een andere rijschool 2 keer gezakt waarbij ik de keus had gemaakt om het af te maken bij Van Bemmel. Dat is mijn beste keus ooit geweest!! Gerard liet me zoveel meer zien en merkte meteen dat ik bij me vorige rijschool een hoop miste. Vanochtend met veel zelf vertrouwen het examen in gegaan en zonder enige fout geslaagd!! Nogmaals bedankt en ik zou het iedereen aanraden.

Top rijles gehad met een rustige instructeur.

Ik heb rijlessen gekregen van Bas, wat mij erg goed bevallen is. Bas is een rustige instructeur en kan alles duidelijk uitleggen. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd. Ook de flexibiliteit van Bas is perfect. Ik raad Bas en de firma van Bemmel zeker aan voor rijlessen.

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein