goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les gehad van Gerard Vermeulen, goed opgeleid en veel voorbereidingen van tevoren; stedentrip, rislessen etc. Ik vind rijlessen niet makkelijk en daar werd goed rekening mee gehouden om het beste uit mezelf te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een enorm fijne rijschool, ik werd goed begeleid en ik heb veel geleerd door mijn rij-instructeur Hans van Ran. Ik ging altijd met plezier de auto in!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame lessen gehad. Mijn instructeur gerard heb me stap tot stap geholpen met het auto rijden. In 1 keer geslaagd. Top service bij de rijschool en zeker een aanraden voor anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij Gerards fijne, rustige begeleiding mijn rijbewijs in een keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant vriendelijk persoonlijk provesoneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed! Gelest bij Robin, alles in een keer gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Theorie en praktijk in 1x door goede lessen en cursussen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Ben in 1 keer geslaagd en had een leuke rij instructeur Robin van Merode.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaringen. De rijinstructie voelt aan wat je nodig hebt. Ook worden fouten op een fijne manier besproken. Daarnaast wordt praktijkexamen ingepland wanneer je er klaar voor bent en niet als je een x aantal lessen hebt gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij van Bemmel is erg goed. Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad van Gerard, heel erg bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb deze rijschool ervaren als een gezellige en leuke rijschool. Ondanks dat mijn rijopleiding niet verliep zoals ik had gehoopt, heb ik het wel naar mijn zin gehad hier.\r\nDe instructeuren helpen graag en zorgen ervoor dat je je altijd op je gemak voelt.\r\n\r\nIk ben blij dat ik hier gelest heb en raad de rijschool zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede en leuke lessen gehad van Sjoerd, Top rijschool! en ook een top instructeur!.Bedankt Sjoerd voor de leuke en leerzame lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer ervaren en deskundige motorrijlessen gehad. Genoten tijdens elke les!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met van bemmel was erg goed. Ik had een hele goede rijinstructeur (Hans van Ran) die aardig was en erg goed rijless kan geven ik heb veel bij hem geleerd. Ik zou dus zeker mijn rijinstructeur en van bemmel aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leuke tijd gehad met lessen bij van Bemmel. Het was altijd gezellig met Robin, die mij veel heeft geleerd. Hij gaf goed les, ik zou hem en de rijschool zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijlessen gehad en in 1 keer geslaagd!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede en leuke ervaring gehad bij van Bemmel. Gerard was een erg leuke en gezellige rijinstructeur en heb altijd erg duidelijke instructies gehad. Heb goed advies gekregen en ben heel goed geholpen met de dingen die ik nodig had om te slagen. Ben daarom ook in één keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het waren zeer leuke en leerzame lessen ik heb een leuke gezellige tijd gehad.\r\nHans den Haan dank je wel dankzij jou in 1x geslaagd!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur die je helpt rustig te blijven en je goed voorbereid op je examen. Bedankt Gerard!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijlessen gehad bij van Bemmel. Sjoerd Weustenraad is een goede rij instructeur en ik heb veel bij hem kunnen leren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top lessen gehad bij de rijschool van bemmel. Ik heb de lessen altijd gezellig en nuttig gevonden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leerzame rijlessen. Super tijd in de auto gehad met Robin. Leuke maar ook sirieuse rijlessen gehad! Top bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de auto altijd gezellig kunnen kletsen, maar serieus zijn als het moet. Er is ruimte als je zelf iets meer wilt oefenen en mag je soms zelf aangeven hoe je wilt rijden. Contact met de rijschool ging over het algemeen stroef.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt top lessen gehad bij Robin en in 1x geslaagd dus dat zegt genoeg! Echt een hele goeie ervaring bij jullie!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein